Jump to content

Kamelot

Telcontar

Recommended Posts

Da,posto inace zenska publika nema nimalo sluha u globalu :rolleyes: :rolleyes:

Pogrešno si me razumela. Nije stvar u tome da žene nemaju sluha za dobru muziku, naprotiv, već su uglavnom orijentisane oko bendova koji prave "komercijalniji" (blaži, laganiji, prihvatljiviji) zvuk. No hard feelings.

None taken,samo se ne slazem oko toga,mislim da se dobra muzika ne moze definisati i ograniciti pojmom komercijala i da su ipak u pitanju ukusi a ne podjela polova ili slicno ;) ali dobro svakom svoje :pivopije:

Edited by NiennRina

None taken,samo se ne slazem oko toga,mislim da se dobra muzika ne moze definisati i ograniciti pojmom komercijala i da su ipak u pitanju ukusi a ne podjela polova ili slicno ;) ali dobro svakom svoje :pivopije:

"Dobra muzika" je oduvek bio i uvek će biti subjektivan pojam, tako da sam izraz komercijalna stavio pod navodnike, a u zagradi dao bliže tumačenje šta podrazumevam pod tim. Naravno da će mi biti draže kada čujem da neka devojčica voli Kamelot, a ne tamo neki turbo-folk. Samo sam istakao da, bez obzira na kvalitet produkcije i kompleksnost aranžmana zadnja 3 albuma Kamelot-a, kao i ublaženiji tempo u pesmama, ja više ne doživljavam taj bend kao nekada. Isto kao što se nekome sviđa, recimo, Metallica na prva 4 albuma, a neko voli Load i St. Anger, tako su i meni draži stari albumi Kamelot-a, i krivo mi je što su krenuli nekim drugim tokom, ali ima i onih kojima se baš to dopada. :pivopije:

Hm,da samo sto je razlika sto ja volim sve albume Kamelota(stare i nove),svaki na svoj nacin ;)

POTPISUJEM!!!!!!!! Apsolutno!

Kako je dobar spot ovo nije normalno jedva cekam da vidim za Human Stain zato sto je bolja pesma.

Koliko sam čula, taj će biti dosta moderniji spot ali će raturiti isto!!! :)

Ta 2 spota su visokobudzetna tako da nikako ne mogu da se porede sa ovim "nasim" .

Prenos sa druge teme. Kako znamo koliko je ulozeno u ovaj spot a koliko u ona 2.? Meni se cini da ovaj izgleda mnogo "skuplji" ,bas zato sam i spomenula da mi je bolji od ona 2. bas zato sto izgleda mnogo vise profi,i to zaista nema veze sa tim gdje je snimljen i da nije snimljenu Bg-u rekla bih isto ;)

MoM izgleda mnogo dobro i sve,ali The Haunting spot mi je uvijek bio presmijesan...

Edited by NiennRina

Prenos sa druge teme. Kako znamo koliko je ulozeno u ovaj spot a koliko u ona 2.? Meni se cini da ovaj izgleda mnogo "skuplji" ,bas zato sam i spomenula da mi je bolji od ona 2. bas zato sto izgleda mnogo vise profi,i to zaista nema veze sa tim gdje je snimljen i da nije snimljenu Bg-u rekla bih isto ;)

MoM izgleda mnogo dobro i sve,ali The Haunting spot mi je uvijek bio presmijesan...

Znamo da je su skuplji i to mnogo, zato sto ih je radio Patric Ullaeus malo baci pogled na njegov sajt pogledaj sa kime je sve radio i sve ce ti biti jasno http://www.revolver.se/patricullaeus/latest_news.html

Spot kod nas izgleda super, ali je mozda malo vise obradjivan pa neke scene deluju mnogo 3D na primer ona scena na Kalemegdanu kad prikazuju onaj most, i imaj u obziru da je pozoriste (ovo nisam siguran) 3D valjda me kapiras sta hocu da ti kazem.

Da se razumemo meni je spot super i mogu da kazem da je jedan od boljih koji su radjeni kod nas pored (Deathstars, Blind Guardian,HammerFall...)

Znamo da je su skuplji i to mnogo, zato sto ih je radio Patric Ullaeus malo baci pogled na njegov sajt pogledaj sa kime je sve radio i sve ce ti biti jasno http://www.revolver.se/patricullaeus/latest_news.html

Spot kod nas izgleda super, ali je mozda malo vise obradjivan pa neke scene deluju mnogo 3D na primer ona scena na Kalemegdanu kad prikazuju onaj most, i imaj u obziru da je pozoriste (ovo nisam siguran) 3D valjda me kapiras sta hocu da ti kazem.

Da se razumemo meni je spot super i mogu da kazem da je jedan od boljih koji su radjeni kod nas pored (Deathstars, Blind Guardian,HammerFall...)

Znam ko je on i sta je radio,nije fora u tome.Pratim te (i to sto pricas o 3D-u i to mi se zapravo dopada jer volim da vidim dobre efekte,a ovaj spot ih ima,tu se slazemo valjda),samo je meni ovaj spot mnogo ozbiljniji,ne znam mozda zato sto ima radnju ili nesto,ali mi tako jednostavno izgleda (nisam mislila da je visokobudzetan u smislu da je Ivan skuplji od Patrika,sto je naravno i nemoguce jer su 2 svijeta u pitanju,vec da sam spot izgleda tako,valjda ti pratis mene ;) )Mislim da je ovdje ipak rijec o ukusu,tako da se necemo sloziti,ja sam inace veliki protivnik metal spotova,jer rijetko koji uspije da me ne zasmije (prvo ili su spotovi uzasno lose odradjeni ili se trude da izgledaju kao pozeri sto im ne stoji) tako da je ovo jedan od rijetkih koji moze bez imalo stida da se emituje na nekoj jacoj TV stanici ;) A plus sto je u pitanju moj omiljeni bend,mada sam zaista objektivna (tipa priznacu da mi se spot za The Haunting ne svidja)...

Edited by NiennRina