furija Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Meni nešto i nije baš sjajan spot... Doduše, gledah ga bez zvuka, vidjeću poslije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yngwie Tatica Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Da,posto inace zenska publika nema nimalo sluha u globalu :rolleyes: Pogrešno si me razumela. Nije stvar u tome da žene nemaju sluha za dobru muziku, naprotiv, već su uglavnom orijentisane oko bendova koji prave "komercijalniji" (blaži, laganiji, prihvatljiviji) zvuk. No hard feelings. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) None taken,samo se ne slazem oko toga,mislim da se dobra muzika ne moze definisati i ograniciti pojmom komercijala i da su ipak u pitanju ukusi a ne podjela polova ili slicno ali dobro svakom svoje Edited April 21, 2007 by NiennRina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yngwie Tatica Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 None taken,samo se ne slazem oko toga,mislim da se dobra muzika ne moze definisati i ograniciti pojmom komercijala i da su ipak u pitanju ukusi a ne podjela polova ili slicno ali dobro svakom svoje "Dobra muzika" je oduvek bio i uvek će biti subjektivan pojam, tako da sam izraz komercijalna stavio pod navodnike, a u zagradi dao bliže tumačenje šta podrazumevam pod tim. Naravno da će mi biti draže kada čujem da neka devojčica voli Kamelot, a ne tamo neki turbo-folk. Samo sam istakao da, bez obzira na kvalitet produkcije i kompleksnost aranžmana zadnja 3 albuma Kamelot-a, kao i ublaženiji tempo u pesmama, ja više ne doživljavam taj bend kao nekada. Isto kao što se nekome sviđa, recimo, Metallica na prva 4 albuma, a neko voli Load i St. Anger, tako su i meni draži stari albumi Kamelot-a, i krivo mi je što su krenuli nekim drugim tokom, ali ima i onih kojima se baš to dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) Hm,da samo sto je razlika sto ja volim sve albume Kamelota(stare i nove),svaki na svoj nacin Edited April 21, 2007 by NiennRina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ... i krivo mi je što su krenuli nekim drugim tokom, ali ima i onih kojima se baš to dopada. Misliš ima i ONIH kojima se BAŠ "Eternity" i "Dominion" dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Hm,da samo sto je razlika sto ja volim sve albume Kamelota(stare i nove),svaki na svoj nacin Bravo mala, tako razmislja pravi fan jednog benda. Kamelot zasluzuje takve fanove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Hvala puno,crvenim se sad :redface: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Meni se dopada rad Kamelot-a i iskreno mi se svidja sto su na svakom albumu nekako drugachiji,zalaze i prelaze tu granicu,jednostavno istrazuju nova muzicka polja i to veoma uspjesno rade...."The Fourth Legacy" jeste "The Fourth Legacy" ali opet "Ghost Opera" ce biti "Ghost Opera" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennche Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Hm,da samo sto je razlika sto ja volim sve albume Kamelota(stare i nove),svaki na svoj nacin POTPISUJEM!!!!!!!! Apsolutno! Kako je dobar spot ovo nije normalno jedva cekam da vidim za Human Stain zato sto je bolja pesma. Koliko sam čula, taj će biti dosta moderniji spot ali će raturiti isto!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Ne pamtim kad sam vidio ovako odlican Metal spot. za Evropu vr` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Kako se zvase manekenka sa spota Ghost Opera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Odlican je spot. Treba da budemo ponosni sto je nesto takvo napravljeno u nasoj budjavoj drzavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Kako se zvase manekenka sa spota Ghost Opera? Ivana Jokic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Da Ivana :wub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Odličan je novi spot... jedino mi se čini da svi ovi "naši" spotovi imaju sličnu ako ne istu atmosferu... neka turobna magla koja maskira beogradsku scenografiju itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Ta 2 spota su visokobudzetna tako da nikako ne mogu da se porede sa ovim "nasim" . Prenos sa druge teme. Kako znamo koliko je ulozeno u ovaj spot a koliko u ona 2.? Meni se cini da ovaj izgleda mnogo "skuplji" ,bas zato sam i spomenula da mi je bolji od ona 2. bas zato sto izgleda mnogo vise profi,i to zaista nema veze sa tim gdje je snimljen i da nije snimljenu Bg-u rekla bih isto MoM izgleda mnogo dobro i sve,ali The Haunting spot mi je uvijek bio presmijesan... Edited April 23, 2007 by NiennRina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 - Ghost Opera video - http://rapidshare.com/files/27071831/Kamel...Ghost_Opera.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 nisi proverio link pre postovanja. mrtav je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Prenos sa druge teme. Kako znamo koliko je ulozeno u ovaj spot a koliko u ona 2.? Meni se cini da ovaj izgleda mnogo "skuplji" ,bas zato sam i spomenula da mi je bolji od ona 2. bas zato sto izgleda mnogo vise profi,i to zaista nema veze sa tim gdje je snimljen i da nije snimljenu Bg-u rekla bih isto MoM izgleda mnogo dobro i sve,ali The Haunting spot mi je uvijek bio presmijesan... Znamo da je su skuplji i to mnogo, zato sto ih je radio Patric Ullaeus malo baci pogled na njegov sajt pogledaj sa kime je sve radio i sve ce ti biti jasno http://www.revolver.se/patricullaeus/latest_news.html Spot kod nas izgleda super, ali je mozda malo vise obradjivan pa neke scene deluju mnogo 3D na primer ona scena na Kalemegdanu kad prikazuju onaj most, i imaj u obziru da je pozoriste (ovo nisam siguran) 3D valjda me kapiras sta hocu da ti kazem. Da se razumemo meni je spot super i mogu da kazem da je jedan od boljih koji su radjeni kod nas pored (Deathstars, Blind Guardian,HammerFall...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Spot je veoma loš, i daleko je od najboljeg Kamelot spota, a kamoli od najboljeg metal spota. ICode je radio i mnogo bolje spotove, a ovo mu je def. jedan od gorih. Mada sve metal spotove koje uradi, mi deluju toliko slično da je to strašno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Uh, znači nisam jedina kojoj je spot prosjek... Pogledala sam jednom samo, ne da mi se još, bar ne sad, poslije nekad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 nisi proverio link pre postovanja. mrtav je. meni radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Znamo da je su skuplji i to mnogo, zato sto ih je radio Patric Ullaeus malo baci pogled na njegov sajt pogledaj sa kime je sve radio i sve ce ti biti jasno http://www.revolver.se/patricullaeus/latest_news.html Spot kod nas izgleda super, ali je mozda malo vise obradjivan pa neke scene deluju mnogo 3D na primer ona scena na Kalemegdanu kad prikazuju onaj most, i imaj u obziru da je pozoriste (ovo nisam siguran) 3D valjda me kapiras sta hocu da ti kazem. Da se razumemo meni je spot super i mogu da kazem da je jedan od boljih koji su radjeni kod nas pored (Deathstars, Blind Guardian,HammerFall...) Znam ko je on i sta je radio,nije fora u tome.Pratim te (i to sto pricas o 3D-u i to mi se zapravo dopada jer volim da vidim dobre efekte,a ovaj spot ih ima,tu se slazemo valjda),samo je meni ovaj spot mnogo ozbiljniji,ne znam mozda zato sto ima radnju ili nesto,ali mi tako jednostavno izgleda (nisam mislila da je visokobudzetan u smislu da je Ivan skuplji od Patrika,sto je naravno i nemoguce jer su 2 svijeta u pitanju,vec da sam spot izgleda tako,valjda ti pratis mene )Mislim da je ovdje ipak rijec o ukusu,tako da se necemo sloziti,ja sam inace veliki protivnik metal spotova,jer rijetko koji uspije da me ne zasmije (prvo ili su spotovi uzasno lose odradjeni ili se trude da izgledaju kao pozeri sto im ne stoji) tako da je ovo jedan od rijetkih koji moze bez imalo stida da se emituje na nekoj jacoj TV stanici A plus sto je u pitanju moj omiljeni bend,mada sam zaista objektivna (tipa priznacu da mi se spot za The Haunting ne svidja)... Edited April 23, 2007 by NiennRina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Svaka ti čast! Slažem se od riječi do riječi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts