Telcontar Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Da Ivana :wub Ej bre ruke sebi ja rezervisao Novi spot je jedan od top metal spotova ikada... ne racunam ona "velika" metal imena koja ja ionako ne gotivim preterano... sto se "Evropski orijentisanog" metala tice, ovo je vrh vrhova. A da i kad vam se vec ne svidja u spotu, sta vam je to loshe u njemu, posto su kamera, kadriadnje, montaza i te pizdarije extra odradjeni ? Edited April 23, 2007 by Telcontar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennche Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Slažem se, takodje je i sama priča u pesmi odlično predstavljena!!! Spot je i više nego odličan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 meni radi Radi, ali nisi lepo postovao, znaš one fore da kada je link suviše dugačak vidljiv tekst linka bude skraćen? Očigledno si kopirao taj tekst umesto adrese linka. http://rapidshare.com/files/27071831/Kamel...Ghost_Opera.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 A da i kad vam se vec ne svidja u spotu, sta vam je to loshe u njemu, posto su kamera, kadriadnje, montaza i te pizdarije extra odradjeni ? To se i ja pitam,to valjda cini kvalitet spota,pored sjajne price? Mozda nije dovoljno tr00,pravi su pozeri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Hm, ja ne znam odgovor na to. Stvarno ne znam šta fali spotu, al' nešto mi jednostavno nije sve na svom mjestu. (Vjerovatno jer je Khan nalakirao nokte. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ha! Ghost Opera na radiu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Znam ko je on i sta je radio,nije fora u tome.Pratim te (i to sto pricas o 3D-u i to mi se zapravo dopada jer volim da vidim dobre efekte,a ovaj spot ih ima,tu se slazemo valjda),samo je meni ovaj spot mnogo ozbiljniji,ne znam mozda zato sto ima radnju ili nesto,ali mi tako jednostavno izgleda (nisam mislila da je visokobudzetan u smislu da je Ivan skuplji od Patrika,sto je naravno i nemoguce jer su 2 svijeta u pitanju,vec da sam spot izgleda tako,valjda ti pratis mene )Mislim da je ovdje ipak rijec o ukusu,tako da se necemo sloziti,ja sam inace veliki protivnik metal spotova,jer rijetko koji uspije da me ne zasmije (prvo ili su spotovi uzasno lose odradjeni ili se trude da izgledaju kao pozeri sto im ne stoji) tako da je ovo jedan od rijetkih koji moze bez imalo stida da se emituje na nekoj jacoj TV stanici A plus sto je u pitanju moj omiljeni bend,mada sam zaista objektivna (tipa priznacu da mi se spot za The Haunting ne svidja)... Pazi jeste spot ozbiljniji i pesma sve to stoji, ali ja tebi hocu da kazem da je spot mnogo sminkan da bi igledao nabudzeno a npr. The Haunting nije zato sto nije bilo potrebe da se sakrivaju detalji sve je bilo "zivo" a Ghost Opera je da tako kazem malko "plastican" za jedan metal spot.Pozoriste je 3D sto po meni ne da nije fora nego ne znam...ali to hocu da ti kazem za "male" pare su hteli da naprave cudo od spota i lepo su to uradili.Spot moze bez stida da ide na bilo koju jacu TV stanicu. Za onog ko je pogledao malo vise metal spotova (a i ko nije) skroz je debilno reci da je ovo jedan od najboljih metal spotova. Ponavljam da me spot odusevio da se razumemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 @Killing Floor Aa,ok onda smo otprilike na istom Inace obozovam ove pirate,dosta su uranili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 http://rapidshare.com/files/27918020/K-GO_...iaportal.ru.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Mislim da je ovo album koji cu najteze da "svarim" do sada,ima sjajnih pjesama,The Human Stain je cak mozda i najbolja,Up Through Ashes je odlicna (takodje mozda i najbolja),Silence Of The Darkness i Anthem je divna (kako mi je receno,ovu je posvetio svom novorodjenom sinu ),Blucher ima sjajan refren,Edenecho je predobra... I ono sto mi se zaista dopada je sto ima dosta orijentalnih uticaja na par pjesama. Sve pjesme imaju dobre refrene,samo su uvodi malo tezi za prvo slusanje,vidjecu jos... E da i nadam se da produkcija nije ovakva na full izdanju... Edited April 26, 2007 by NiennRina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ovaj novi album je dosadan i ne zelim da ga "varim" kad mogu da slusam milijardu dobrih albuma ... Mozda se to nekom ei svidi, ali meni ova mjuza ne lezi ni malo. Dosadno, sporo, bezlicno ... ko bude imao strpljanja, nek uziva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Zapravo meni se sve vise i vise svidja,prvi put kad sam ga cula,bila sam blago razocarana,sad mi je mnogo bolje.. Ne bih ga poredila sa drugim albumima,jer to kod njih i ne volim da radim. Samo imam problem sa Rule The World pjesmom,ne svidja mi se nesto.. I da prilicno je mracan album i vise heavy nego prije,sto su zaista i najavljivali.. Ocekujem masu novih pljuvaca,kao sto je bilo i do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ja ne kapiram kako rade ove sifre "By Request"...i verovatno necu moci da unrarujem album kada ga budem skinuo, kao sto je bilo sa Tarotom... Zna li neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Heh, ma nisam ja pljuvach, niti sam neki rob zanrova Uostalom jako dugo slusam sve od punka do black metala i obicno pisem na prvi utisak jer preslusavam jako mnogo novih stvari. Ovaj stil novog Kamelota mi ni malo ne lezi, a u psesmama sam primetio premalo zanimljivih delova za mene. Ne kazem da ce album biti los na vise slusanja, ali jednostavno nemam zelju ni volju da ga istrazujem previse. Mnogo mi je lakse da pustim Karmu ili Fourth Legacy i da uzivam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 http://rs97.rapidshare.com/files/27923173/...O_2007_MMFE.rar jel' pravi ili neki fake album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 @StarbreakeR sifra za ovaj album je sigurno: www.mediaportal.ru nisam jos skinuo, ali je to sifra koja se na tom ruskom sajtu uvek trazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ja ne kapiram kako rade ove sifre "By Request"...i verovatno necu moci da unrarujem album kada ga budem skinuo, kao sto je bilo sa Tarotom... Zna li neko? Hm,na sta tacno mislis,ne bi trebalo da ima sifru? Heh, ma nisam ja pljuvach, niti sam neki rob zanrova Uostalom jako dugo slusam sve od punka do black metala i obicno pisem na prvi utisak jer preslusavam jako mnogo novih stvari. Ovaj stil novog Kamelota mi ni malo ne lezi, a u psesmama sam primetio premalo zanimljivih delova za mene. Ne kazem da ce album biti los na vise slusanja, ali jednostavno nemam zelju ni volju da ga istrazujem previse. Mnogo mi je lakse da pustim Karmu ili Fourth Legacy i da uzivam. Hm,nisam mislila na tebe,jer tebe i ne vidjeh na ovoj temi toliko da bi bio prozvan kao pljuvac Ne znam zasto ali meni je ovaj album od svih njihovih albuma najblizi Siege-u (najvise zbog atmosfere)... A i Karma je album koji zaista moze uvijek da se slusa a da ne dosadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Nije los, ali nije ni tako dobar. Ipak je slabiji od par prethodnih. Voleo bih da iduci put u Beogradu cujem baladu Love you to death. Dobre su mi i Up through the ashes i naravno Human Stain, koja mi se svidela jos na koncertu. Ostatak... mogu to oni daleko bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Da,Love you to Death je divna,i ne znam ko je onaj zenski vokla,ali je zaista divan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Sve je OK... Ceo dan slusam album u skoli, i moram reci da je na prvi sluh super, album je zarazan do ludila, ali ne verujem da cu mu se cesto vracati... Trenutni utisak je super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennche Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Dakle, preslušala sam album više puta i odmah ću reći da mi se mnogo dopao! Odlično odlično odlično, svidja mi se promena... Za sada, upečatljive su mi ostale Rule The World, Up through the ashes, Mourning star i Anthem koju sam na prvo slušanje mnogo zavolela... Ostale su pesme takodje odlične, ali za sada, najjači utisak su ostavile ove koje sam navela! Sve u svemu, zadovoljna sam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Na mene Ghost Opera...ceo dan je pevam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Na prvo slushanje mi ovo nazalost deluje kao logichni nastavak Ghost singla...totalno smorno,sporo,nepotreni repeat-ovi,stare deonice...Iskreno se nadam da cje mi se dopasti nakon nekog vremena i da cju promeniti mishljenje,ovako...Pa recimo da je bolji od Dominion-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ne znam da li je to zato sto je Kamelot u pitanju, ali meni je i ovaj album odlican ... mozda jeste malo sporo, ali prija mi promena ... drago mi je sto album nema veze sa The Black Halo, da ne bude da furaju isti fazon i na novom albumu Anthem i Mourning Star su mi najbolje x) Mada, nema lose :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ja ga trenutno slusam zilav je za slusanje, mogu da kazem da mi se na keca svidela (a i na koncertu sam se odusevio) Human Stain videcemo ima vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts