The Wicker Man Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Pa aj i ja da dam svoj udeo u postovanju? Album je daleko od "famozne trojke" al daleko je od obicnog albuma. Nisam ocekivao da bude ovoliko mracan al na kraju sam skonato da drukcije i nije moglo! Od svih pesama HUMAN STAIN mi je najvise usla u uvo i eto je tu i dalje. U sustini nije za bacanje i trba mu dati vremena! Mene se svideo na prvo "uho"! Slusajte.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RayBewilderedChild Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 narode..ja sam nova ovde.. ne bih da se pravim sad pametna..tako da cu reci da nisam videla spot i ne znam kako to da uradm! ako neko moze neka mi kaze, molim vas, veeeeliki sam fan KAMELOTA!! omiljeni bend, omiljen pevac, omiljena muzika..gitara..bubnjevi..zvuk..sve..sve na jednom mestu! pozdrav fanovima! oni znaju sta je muzika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Human Stain, da, odlicna pesma. Za ostalo morace da prodje vremena da bih prihvatila. Mislim da je Khan to mogao mnogo bolje da otpeva, odnosno, nije uopste bilo potrbno onoliko horova i zenskih pratecih vokala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RayBewilderedChild Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 JOS JEDNOM< AKO NEKO MOZE NEKA MI KAZE KAKO DA SE DOMOGNEM NOVOG CD-a I SPOTA GHOST OPERA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Imas link negde na ovoj temi ili onoj o koncertu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Novi album jos nije zvanicno izasao, ali se moze naci na internetu, pa ako te to zanima, mogu ti dati link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RayBewilderedChild Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 jao ajde, molim te.. ja se ubih trazeci.. a iskreno..nisam bas nesto extra spretna na netu! hvala ti puno unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 http://rapidshare.com/files/27923173/K_-_GO_2007_MMFE.rar To je link za album "Ghost Opera". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Kreativni pad. Album nije los, ali mogu oni to dosta bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 @Dragon Heart...pakuj linkove u kodove...mogu da ih provale... Album je super...preslusah ga 2-3 puta danas...album je vise no solidan...i drzi me mnogo vise nego Karma npr...sto mi je skroz neocekivano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Konacno preslusah novi Kamelot i moram da ga prokomentarisem! Nemam nista protiv electronike, al' oni ga preterase. Ne pristaje to njihovoj muzici, a Khan je suvise dobar pevac da bi mu vokal bio gotovo konstantno provucen kroz neke procesore i sl. Na The Black Halo je to bilo bas sa merom, bas gde treba, ali ovde... Gde ne treba! Zvuk im je suvise amerikanizovan i emocije su izgubile na snazi icon_sad.gif Nije ovo los album, ali od Kamelota sam ocekivao mnogo vise (sva 4 prethodna su mi bolja od ovog, jedino odnosi prevagu nad onim najmatorijim albumima). Takodje, dosta recikliranja prethodnika. Najbolje stvari, subjektivno : Ghost Opera, Mourning Star i Anthem (nesto kao Abandoned 2). Mada, videcemo, samo jednom sam odslusao...Ipak, sve je nekako suvise kratko, nijedne duze kompozicije. Verujem da ce pesme sa ovog izdanja zvucati puno bolje u koncertnoj varijanti (3 su se vec dokazale), bez svih tih kvalitetnih FX bla, bla...Kamelotov koncert u BG ostaje u samom vrhu (zajedno sa King Diamond & Therion) i naravno da ocekujem da ih uskoro ponovo vidim ! Moguce je da ce drugi imati sasvim razlicito misljenje o Ghost Operi, tako da ne uzimajte ovo suvise ozbiljno. P.S.: spot je prilicno dobar, moja erek...reakcija, malo premeka za muskarca, ali icon_cry.gif Evo jos jednog linka, za svaki slucaj http://rapidshare.com/files/27911086/K-GO7.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Jbt, pola Yumetal-a visi na Funkysoulsu! Kako mene nerviraju ti procesirani vokali! To mi je recimo kod Evergreya ubedljivo najveći minus (MMA konkretno). Edited April 26, 2007 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Deluje obecavajuce mislim da mu treba dati vise vremena kao i prehodnom koji mi se nije svideo na prvih par slusanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Kako mene nerviraju ti procesirani vokali! To mi je recimo kod Evergreya ubedljivo najveći minus (MMA) Ne govori nista meni za to. Sve psujem toga ko je stavio procesirane vokale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) Album je los kao sto sam i ocekivao.Pocelo je sa Epicom i sada su ga usrali skroz.Epicu sam mogao slusasti,ajde i The Black Halo ali ovo... Edited April 27, 2007 by Stormlord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Cijeli dan slusam Love You To Death baladu,zaista mi se dopala,ide u top njihovih balada,koje su standardno odlicne. Roy pjeva standardno,tu nema neke price,ali i ova cura je zaista strava (ne bih rekla da je Mari niti Elisabeth,mozda ona Anne sa turneje),text je takodje predivan,a i ovaj solo zaista navodi suze na oci,a da ne spominjem onaj prenjezni orijentalni uvod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Skinuh album, nisam ga slušao još ali buću odsutan jedno 10tak dana i biću uglavnom po autobusu tako da ću imaaaati jakooo puno vremena da ga proučim Poz svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkill_vs Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Hm, 'ajde i ja da kazem nesto u vezi novog albuma. Kao prvo, nastavlja se trend izdavanja slabijih albuma od strane odlicnih grupa (Porcupine Tree, Rush, Kamelot ...) ali to treba shvatiti, verovatno, kao umor ili cak najezdu mladjih svezijih grupa i ideja. Kao drugo, nakako mi je nelogican tracklisting na albumu (ubedljivo najbolja pesma je i zadnja po redu - EdenEcho) tako da se vec negde u sredini albuma oseca pad, tj. kao da postoji neka rupa u koncepciji. I kao trece, i zadnje, dosta je ovde izrecenih komentara i negodovanja u vezi procesuiranih vokala (tj. preterivanja u upotrebi istih na albumu) i moram se osvrnuti i na to; mislim da je proslo vreme cistih zvukova (bubanj, gitara, bas i vokal) sto je bila karakteristika HM-a '80-tih godina proslog veka tako da treba dati prostora za eksperimentisanje sa zvukom posto je veoma tesko napraviti nesto novo i nesto sto se jos nije culo u XXI veku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Briga me za eksperimentisanje - smrt procesiranim vokalima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Da, niđe veze, čuj treba dati prostore za experimentisanje s muzikom. Hoću prirodnu muziku, prirodan vokal, a ne robote da slušam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) Pa najbolje onda Khana na kakvu livadu bacit i ovce da cuva sa frulom u hladovini,gdje ces prirodnije od toga Poenta : Tesko sta da je prirodno danas Edited April 27, 2007 by NiennRina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 :) :) Ma šta kažeš. Neka, bolje na livadi s frulom i ovcama, nego robot. Poenta: Nije baš da je teško. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Briga me za eksperimentisanje - smrt procesiranim vokalima! To si zaista pametno rekao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Zao mi je sto nije konceptualan album, kao prethodna 2. Radovao sam se njegovom izlasku, ali i strahovao, jer su postavili sami sebi suvise visoke standarde sa nekim pesmama. Tesko se to moze dostici...Dacu novom albumu sansu da mi se svidi jos neko vreme, ali mislim da cu ipak sacekati sledeci da cujem pravi Kamelot. Nadam se samo da se cekanje nece oduziti, kao u slucaju Maidena Sto je mnogo, mnogo je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Briga me za eksperimentisanje - smrt procesiranim vokalima! Moraces onda sve albume da bojkotujes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts