Jump to content

Kamelot

Telcontar

Recommended Posts

Nazalost odmah su povukli ovaj fajl sa sajta,racunam da ce ga vratiti za download kad album izadje zvanicno.. Kvalitet je sjajan i spot predivno izgleda jedva cekam da to odgledam u punom sjaju na bonus DVD-u. Nema na cemu :pivopije:

Nisam htio da komentarisem album dok ga dobro ne preslusam, ali posto je proslo dosta vremena od tada, sad mirne duse mogu reci da je odlican! Jedine zamjerke mogu ici na malko losiju produkciju, nepotrebno koriscenje procesora za vokal na nekim mjestima, ali sve ostalo je na nivou kojeg smo kod Kamelot-a navikli. Licno izdvajam "EdenEcho" kao posebno dragu pjesmu i jednu od najboljih koju su ikad snimili. Ocekujem da je uvrste u obavezan dio set liste.

Cuje se kao prateci vokal u strofama, za to sam siguran, ali nisam siguran da je ona prateci u refrenu..zvuci kao ona, ali je previse tiha da bih razlucio da li je ona ili ne..

Po onome sto sam cuo, ovaj album je odlican, ali jos nisam skinuo sve pesme, cekam da skinem jos 2 pa da preslusam sve na tenane :mrgreen:

Pa navodno ona pjeva sve,najavili su je kao guest u onom intervju-u kod Vlade Dzeta :rolleyes: ,ali sam mislila da su odustali od ideje.

I da napokon saznah ko pjeva Love You To Death(kao i dio hora i jos par pjesama),kao sto su mi vec naglasili : Amanda Somerville,koja odavno ima saradnju sto sa Mirom i Paethom,sto sa Kamelotom i mnogim drugim bendovima...Cura ima predivan glas !

Edited by EdenEcho

Heh, znači i ima nas i na njihovom sajtu :redface:

Ha, ha... Ma neka barem da imaju gde da vide poznatiji bendovi kako smo dobri domaćini, možda se još neko smiljuje i dođe u skorije vreme :)

@Tor

Pa ne bi ih pravio da ne misli da mu dobro stoje :)

Pusti čoveka, ako su njemu dobre te frizure nama još bolje... Važno da on peva, nek' se ofarba u zeleno ako hoće, koga je briga :mhihi: