Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ih,dok oni dobiju pare i ideju za to,doci ce valjda opet :) Nego sudeci po njihovim idejama za naredno vrijeme,ne znam odakle im vrijeme i finansije za to : akusticni set u nekim zemljama,Epica+The Black Halo only koncert sa glumcima,DVD iz ovih zemalja,i naravno jos spotova... :) :) :)

Posted
koncert je bio fenomenalan uz guardiane najbolji u mom zivotu

iako je bila prosecna setlista(za mene)

najteze mi padaq izostanak Wings of Despair-a

Mislim da nju nikad nisu ni izvodili,ali dobro,ima masu pjesama koje sam htjela da vidim,ali i ovako sam mrtva zadovoljna ;)

Posted

ma meni je samo vazno da sviraju Wings of Despair, sto se ostatka setliste nista nije vazno

pred koncert sam potrazio malo prethodne setliste i duboko se razocarao i cak pomisljao da batalim koncert

mozda su je svirali na promociji Karme...

Posted

svi vi trazite 2, 3 ili vise pesama, ja sam skroman meni je dovoljna samo Wings of Despair ;)

to mi je jedna od 10 omiljenih pesama ikada, samo da nju sviraju, a ostatak setliste mi uopste nije bitan, nek sviraju sta god pozele

Posted

Pre neki dan sam skinuo sa neta novi album i odmah na prvo slusanje sam bio odusevljen. Definitivno jedan od najboljih albuma ove godine, posebno su mi se svidele pesme "Anthem", "Love you to death" i naravno "Ghost opera" :opusteno: