Elderane Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Date: Dec 13, 2007 3:19 AM Subject: Kamelot Ticket sales in Serbia, Hungary and Bulgaria Top 10 Body: According to https://www.eventim-yu.com/ Ticket sales for the Kamelot shows are now in the top 10 and still 3 months before the concert. Inside sources say these shows will sellout, so get your tickets now! Sto je najgore, ide predobro, ne zabroavite da i Bilet, a i mi u Skadarskoj i putem pouzeca prodajemo karte. Pocelo je 10 puta bolje, nego prodaja prvi put! Quote
Tanya Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Sto je najgore, ide predobro, ne zabroavite da i Bilet, a i mi u Skadarskoj i putem pouzeca prodajemo karte. Pocelo je 10 puta bolje, nego prodaja prvi put! Zato sto smo mi koji smo bili proslog puta svima zivima nahvalili prosli koncert, pa ovog puta slobodno ocekujte bolju posecenost Jedino festivali mogu da zeznu stvar, jer nemaju ljudi para za sve, ali eto zato se krece ranije sa prodajom karti, da svi imaju vremena da se snadju... Bice ludilo i ovaj put Quote
DragonHeart Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Koncert u aprilu je bio fantazija! Quote
DBrave Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Ja sam bio uzeo kartu bukvalno odmah kad su pustene u prodaju... A mnogo ljudi je i na zvanicnom forumu Kamelota pisalo kako je cert bio fenomenalan, pa me nebi cudilo da bude i po neki stranac u SKC-u... Quote
Sinstrel Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Jel Ivan Code opet radio spot? Lici mi na njega/njih. Spot: http://rapidshare.com/files/78203692/K_-_T_H_S.rar Quote
Killing Floor Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 The Human Stain?Jeste on je radio... Quote
rhapsoad Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 ja cem da uzmem posle nove godine bas sam se ovih dana prisecao proslog koncerta, bilo je genijalno Quote
Stormlord Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ma nece svirati nista sa Siege i fourth tako da necu ni ici. skuplja se snaga za Threshold,Rage i Jorn-a Quote
_powerslave_ Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Pa kakve to ima veze ? Svi ostali albumi Kamelota kidaju, dobro jedino zadnji je losh... Quote
vladream Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 svi ostali su daleko ispod Fourtha i Karme, chinjenica... Quote
BeTeLgEuSe Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 svi ostali su daleko ispod Fourtha i Karme, chinjenica... Uh, kolega... Ukus ne moze biti cinjenica. Quote
Mia Tallica Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 I ja isto voooooooolim Kamelooot!!! Karma jeste naj album, ali svu su odlicni... i vredi da se cuje sta god da sviraju, iako se nekima ne svidjaju novi albumi... to je i dalje Kamelot ljudiiii... Quote
DBrave Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ja ga ne volim ja ga obozavam A najbolji su mi Karma i Epica, oba su mi 10/10, sto se kaze poneo bi ih na pusto ostrvo... A volim i sve ostale, jedino sam ovaj zadnji slabo slusao, svega par puta, ali dacu mu vise sansi ovih dana... Quote
_powerslave_ Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 I meni su Karma i Epica najbolji albumi. Quote
rhapsoad Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 meni je karma ranije bila omiljena, ali sto sam vise slusao ostale svi su mi postajali sve bolji i bolji otprilike da su mi sada karma, epica, black halo i the fourth legacy podjednako dobri Quote
furija Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Meni je recimo ovako: 1. Karma 2. Epica 3. Black Halo 4. The Fourth Legacy 5. Siege ...i tako. Možda TFL na istoj poziciji k'o i TBH al' tu su negdje. Ustvari šta ja znam, teže mi je malo to izabrat s obzirom da mi je Kamelot među omiljenim bendovima pa se tako i mijenja lista često, eto i onim mrcinama od Eternity i Dominion ponekad dam priliku... Quote
Elderane Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ko hoce kartu za Kamelot, moze da je kupi ili naruci preko nas sa popustom od 10% do 14. januara, sto znaci da je sada karta 1800 dinara! Quote
_powerslave_ Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ko hoce kartu za Kamelot, moze da je kupi ili naruci preko nas sa popustom od 10% do 14. januara, sto znaci da je sada karta 1800 dinara! Heh i da je popust od 50% ne mogu je uzeti...kao shto rekoh najranije u martu. Quote
Elderane Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Jebi ga... Mozda ima neko kome to odgovara, pa cisto da se nadje informacija... Quote
Recommended Posts