Wendigo Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Meni se novi album mnogo vise svidja nego prethodna dva. Iskreno, opalo mi je interesovanje za Kamelot posto su i oni poceli da proizvode skoro iste albume... nista novo. Nisam se ni trudio da nabavim The Black Halo, ali nekako je dosao do mene i kada sam cuo odmah mi se svideo. Ima neki cudan smek... Ipak, po meni je The Fourth Legacy njihov najbolji materijal (za sada). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Nov Cum A Lot me je razočarao. Možda zbog toga što sam očekivao savršen album, na nivou Epice. Ovo je ipak lestvicu (ili dve) niže. I dalje Karma ostaje njihov najbolji album. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 Pa,ne slazem se bas za to...Neke stvari jednostavno treba svariti.Treba vremena. OK kapiram ja da za nelke stvari treba vremena ali ovde pričam o slušanju albuma po 100 puta i priči kako vam nadolazi da je album sve bolji i bolji. Mislim ja stvarno volim Kamelot slušam ih od samog početka ali ovde su mnogi zaključili da nešto fali u "atmosferi" novog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 uvek postoji onaj faktor da ako album slusas ogroman broj puta, mora ti se na kraju svideti (cast izuzecima). ali, nije u tome poenta... ok, ako uvidis da album ima potencijala i da ces svakim narednim slusanjem da otkrivas nove momente, to je druga stvar. ali, pitki albumi, tipa novog kamelota, ne bi trebalo da se cine losijim posle prvih par slusanja ako zaista takvi nisu. priznajem da sam i ja delimicno promenio misljenje u vezi novog albuma, ali to je vise zato sto sam zeleo da mi se svidi pa sam se cak malo i silio pustajuci ga. album jeste losiji od fourth legacya i karme, narocito od epice. atmosfera jeste problem, ali meni su veci problem same pesme koje nemaju te parametre koje su ranije cinili tako upecatljivim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Nabavio novi album..fin je..jednom asm presluao samo...ona 6a ili 7a pesma sa zenskim vokalom je bas dobra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 ....konačno i ja preslušah ovaj MASTER-PIECE....i šta drugo reći nego...Khan & Co. su sve bolji i bolji.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Jeste znali da ce Casey Grillo, bubnjar kamelota, igrati u filmu o Buddy Rich-u, legendarnom bubnjaru? JEDVA CEKAM TAJ FILM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Novi album je za mene, jedno od najprijatnijih iznenadjenja ove godine, barem shto se tiche Power Metala Znachi, songwriting su digli na josh vishi nivo. Tom je jedan od definitivno najboljih gitarista na sceni trenutno. Album je mnogo tezi za slushanje nego i Sarma i Epika, ali je za mene ovo mozda i najbolji Kamelot rad. Chak i Roy peva mnogo vishe kao mushko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 (edited) Po meni odlican album(The Black Hallo)..... jako dobra atmosfera u svim pesmama... odlicni textovi...treba malo vishe od 2 slushanja da ti pesme udju u uvo,ali bez obzira na to....ponavljam ODLICAN album.... Ko god da je rekao slazem se da je mozda jedan od najboljih iako su Karma,Epica i Fourth legacy...odlicni albumi...ovaj je jako blizu tome da ih nadmashi... ustvari sva od sva cetiri navedena albuma ne bih mogla da izdvojim ni jedan koji bi bio na prvom mestu.... Zato i volim Kamelot... dobri su kako god da okrenesh.... Edited April 4, 2005 by *One Wish* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Bilo zguza bilo spreda! Tom je smesan gitarista (tehnicki) ali fantastican kompozitor! Kan ima (po mom misljenju) ubedljivo najbolji glas ( i boju i tehniku) uz naravno Rusella Allena i Jeff Scot Sota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 He sings like a pussy ali je tehnichki dobar vokal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignjastrasni Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Ma majku mu, da li je bitno da mu svaka pjesma bude napilana (na gitari)??? Gitarista ima ono sto mu treba, kont, a ostalo je stvar ukusa!!! Za boju glasa Kana, opet stvar ukusa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Screamingwolf Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 "3) Alisa Martin vishe podseca na mushko kad peva neg Roy" Slusaj vamo,po meni Roy Khan ima pravi muski glas,moze duboko da peva,a visoko peva na svoj nacin jer ima specificnu boju glasa,pa ti se mozda cini da ima glas k'o neka pickica. Pazi ja se divim pevacima poput Kiskea,vecine Malmsteen-ovih vokala (da ih sad ne na brajam sve,bice duga lista) i Fabia Leonea (valjda se tako zove onaj lik iz Rhapsody),jer mogu da izvlace neverovatne stvari,ali oni pevaju k'o da nemaju muda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 Ok, posto niste u stanju ni da kao ljudi diskoutujete oko toga, sad cu da obrisem ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autumn_harmony Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 The Black Halo .... znachi FENOMENALNO .... Super je i spot za The Haunting (Somewhere In Time) koja mi je za sad najbolja pesma, ma sve su wow Zto su mi (i dalje) OMILJENI BEND ... KAMELOT RULES!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Ja sam chuo samo jednu pesmu(nisam zapamtio kako se zove) na 202-ci ,i zvuchi do jaja.Acid tje to meni lepo da prosledi.....hihihihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 I spot za March of Mephisto je vrh vrhova.Album jede!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Znachi tako a? Dobro,dobro.....trebatje tebi neshto od mene..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Album je stvarno FANTASTICAN..... taj spot nisam videla verujem da je odlican!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Pa,pogledaj spot na oficijalnom Kamelot sajtu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Moram se dokopati albuma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Ja sam ovde izgleda jedini kome se ne svidja album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Ona devojka sa spota za march of mephisto je.... hmmmm..... i vise nego prelepa. Ali po meni je bolji spot za The Haunting, a i pesma je bolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Odgledah sve.... SUPER SU.... i jedna i druga pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts