Elderane Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ostavljajte komentare na http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=90543 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Brate uzasno me mrzi da se registrujem tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 I mene.Sere mi se vise od registrovanja na raznoraznim forumima. Nego,posle duzeg udubljivanja i preslusavanja GO-e,mogu da kazem da album i nije tako los.Najbolje pesme,po meni-The Human Stain,Love You to Death,Anthem i Edenecho.Jebiga,blizi se koncert,moram da se potkovem. E,da,jel ima neko ko bi hteo da ide sa mnom,posto me sestra ispalila,jebo je ispitni rok?Bicu dobra,obecavam.Ponecu i kilo domace rakije,posto mi toga ovde imamo ko govana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ma lako ces naci nekog to je najmanji problem, ima ovde prijateljski nastrojenih ljudi, a meni nije bilo lose ni kada sam bio sam ma edenecho je fenomenalan nadam se da ce je svirati kad vec akcenat bacaju na poslednji album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 evo ja sam ti odgovorio da moze na temi o koncertu naravno pre toga neka slika ovo-ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Alo,covece,kakva crna slika!Pa ja sam udata zena.A i zar je bitno kako izgledam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 hahhahah znam znam ti imas onog muza sto slusa black, radi u mesari i zna dobro sa satarom:) zezam se naravno kako ne vidis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Svi na ovom forumu znaju za mog ludog muza.Ma nema frke,covece.Dogovoricemo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 jesi bila prosli put?? U principu drustvo ti treba samo dok ne pocne... Posle se izgubis u totalnom transu, bar ja... I da, gotivno je imati drustvo ako posle cekas bend ispred autobusa da ti se potpisu i za slikanje... Ja to nisam nikada radio, ali ako sada uzmem original moracu da ih cekam da mi ga potpisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Nisam.Ne secam se ni kad sam u Bg-u bila poslednji put,al stvarno.Drustvo mi treba jer ne poznajem grad dobro.Sta ako se izgubim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 "Ghost Opera" reissue to include bonus features Kamelot will reissue it's classic "Ghost Opera" album on March 28 (Germany), March 31 (rest of Europe) and April 8 (USA/Canada) under the title of Ghost Opera - The Second Coming, enhanced with lots of interesting features. The album will be released as a double CD limited edition slipcase design. This sophisticated and comprehensive package includes the CD featuring all the songs from the regular album, plus ten additional live tracks recorded live in Belgrade, Serbia during the band's 2007 World Tour, plus the bonus tracks Season's End, The Pendulous Fall, Epilogue and the remix of Rule the World. Additionally the two videos for The Human Stain and Memento Mori (live) and on top of that, the package features new artwork and a comprehensive booklet. Ghost Opera - The Second Coming track listing: CD 1: Ghost Opera 01. Solitaire 02. Rule the World 03. Ghost Opera 04. The Human Stain 05. Blücher 06. Love You to Death 07. Up Through the Ashes 08. Mourning Star 09. Silence of the Darkness 10. Anthem 11. EdenEcho 12. Memento Mori (enhanced video: Live in Belgrade, Serbia) 13. The Human Stain (enhanced video) CD 2: Live in Belgrade 01. Solitaire 02. Ghost Opera 03. The Human Stain 04. Mourning Star 05. When the Lights Are Down 06. Abandoned 07. The Haunting (with Simone Simons/EPICA) 08. Memento Mori 09. Epilogue 10. March of Mephisto Studio cuts: 11. Season's End 12. The Pendulous Fall 13. Epilogue 14. Rule the World (remix) paaa da li mene neko ovde zaje**va...eeejjjj....ovo nemoze da bude stvarno....ja ovo nisam procitaooo..aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! mozda zvuchi ovo kao neki klinachki napaljeni post, ali ljudi - MENI SADA NIJE DOBRO....pa pvo se kupuje u najavi eeejjjj - da je cena pola ruke do lakta, rekao bi - SECI!!!! EEEEEJJJJJ!! VRH! LAZOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 AAAAAAHAHAHAHAHA Koji si ti lik, hehehe... da, da video sam, čak sam ti i na mail posl'o ! Da, da, kupuje se... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 kazem ja, bice grabez za taj cd na koncertu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Dame imaju prednost Obicno sam par sati pred koncert na ulazu, tako da kontam da cu i ovaj put uci medju prvima, nema sanse da se ne docepam primerka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ma docepace se svi, siguran sam da nose hiljade cd-ova na turneju za merch... fora je sto ce nas prodavacica gledati ko ludake, ima da proda 200 diskova za prvih 10min kad nas puste unutra... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ma docepace se svi, siguran sam da nose hiljade cd-ova na turneju za merch... fora je sto ce nas prodavacica gledati ko ludake, ima da proda 200 diskova za prvih 10min kad nas puste unutra... :) Haha, izlomicemo se Jbg takvo nesto moram da kupim, mislila sam da se odreknem mercha na koncertu da bih ustedela za festivale vise, ali to je jace od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 znam, i od mene... ja sam prvo hteo da kupim onaj DVD sto imaju, ali sad cu ipak morati ovo, jbt Live In Belgrade, kako dobro zvuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 znam, i od mene... ja sam prvo hteo da kupim onaj DVD sto imaju, ali sad cu ipak morati ovo, jbt Live In Belgrade, kako dobro zvuci Pa taj dvd imas vec pirata, a ovo mora da se uzme original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ma uzecu ja i to jednom original... mislim mogu i ovo piratski da imam, ali neke bendove do kojih ti je stalo moras i podrzati tako sto kupis nesto... a onaj DVD mi je posebno drag zato sto je setlista odlicna i predstavlja vrhunac karijere... Vec na ovom koncertu na koji treba da idemo setlista ce biti znatno izmenjena, i mnogo manje ce mi se svideti, a niko mi ne garantuje da ce me i njihovi novi albumi odusevljavati kao Karma, Epica, Halo i Legacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ma uzecu ja i to jednom original... mislim mogu i ovo piratski da imam, ali neke bendove do kojih ti je stalo moras i podrzati tako sto kupis nesto... a onaj DVD mi je posebno drag zato sto je setlista odlicna i predstavlja vrhunac karijere... Vec na ovom koncertu na koji treba da idemo setlista ce biti znatno izmenjena, i mnogo manje ce mi se svideti, a niko mi ne garantuje da ce me i njihovi novi albumi odusevljavati kao Karma, Epica, Halo i Legacy Ma kontam ja to i planiram da uzmem original jer je dvd vrh totalni, ali kontam i da je vecini mnogo da uzmu odjednom i dvd i ovaj special edition Polako ima vremena, pazarice se i to u dogledno vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 hahahhaah dodjosmo na isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 hahahhaah dodjosmo na isto Pa, da. Ljudi uglavnom ne kontaju kad se slazem u necemu sa njima, pa se raspravljaju pola sata dok ne skontaju Sve u svemu bice looodilo opet na koncertu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Kolko li ce da kosta,mamu mu?I ja bih da pazarim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Disk?? Nema teoretske sanse da bude preko 1600, ali ni ispod 1200... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Kolko li ce da kosta,mamu mu?I ja bih da pazarim. Disk?? Nema teoretske sanse da bude preko 1600, ali ni ispod 1200... Pa racunaj oko 2000, da nebude da ti zafali na koncertu pa da ti dodje da se ubijes Mada ako zafali tu smo, svi bi ti dodali par stotina u to ne sumnjam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts