WITCH84 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ma suprug ce to da finansira,nije frka. Nego,Bravez,evo mene sa sinom na avataru,posto si trazio sliku. Quote
_powerslave_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Disk ce sigurno biti oko 2000 poshto su u pitanju dva cd-a. Quote
Tanya Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ma suprug ce to da finansira,nije frka. Nego,Bravez,evo mene sa sinom na avataru,posto si trazio sliku. Eh da zaboravih da napisem cute je malisha Kako se zove? A nije to losa ideja, mogla bih i ja da se udam za nekog lika koji bi rado finansirao moje odlaske na koncerte Quote
DBrave Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 (edited) aha videh sliku, bas bi bio fazon da ides porodicno na Kamelot Bio bi najmladji Kamelot fan, mozda bi ti Roj i ekipa dali i diskove za dzabe nego vidim ja kako sponzorstvo ulazi i medju devojke koje slusaju metal i kao koncerti su vam izgovor Edited February 13, 2008 by DBraveZ Quote
Tanya Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 nego vidim ja kako sponzorstvo ulazi i medju devojke koje slusaju metal i kao koncerti su vam izgovor Jbg zaposlena sam i jedva cu izvuci sve ovo, preostaje mi samo da navatam nekog bogatog idiota Quote
WITCH84 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Malisha se zove Urosh.A od porodicnog odlaska na cert nema nista,posto samo ja otkidam na Kamelot.Nalazimo se jedino kad je Judas Priest u pitanju.Inace se stalno svadjamo zbog muzike,al se na kraju slusa ono sto malisa kaze.Tanya,ja supruga ucenjujem chupavcima,tako da mora da finansira ako hoce da jede. Quote
DBrave Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Tanya,ja supruga ucenjujem chupavcima,tako da mora da finansira ako hoce da jede. Vrh!!! Quote
Elderane Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Disk ce sigurno biti oko 2000 poshto su u pitanju dva cd-a. Jok. Kupovao sam vec Therion dupli, i Helloween i bili su 1200 na koncertima. Quote
DBrave Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Taj fazon, i ja sam video da su takve cene, nema sanse da bude preko 1600 mada ocekujem 1200... Mislim da je fora u tome sto se za te diskove ne placa porez ili koje vec dazbine imaju regularno Quote
Mia Tallica Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Jeeej, jedva cekam da cujem taj cd... aaaaaaaaa, supeeeer!!! Eto, uradishe nesto sa tim materijalom... ljudi, kol`ko nama para treba za sve ovooo Sve vredi naravno, i ima da kupim cd... ali mnooogo treba... htela sam na koncertu da kupim jos jednu majicu i mozda dux... sad i cd... i karte za ostale koncerte........ Blizi se koncert, aaa, ne mogu da verujem kako brzo prolazi vreme Quote
Yoda Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 CD 2: Live in Belgrade 01. Solitaire 02. Ghost Opera 03. The Human Stain 04. Mourning Star 05. When the Lights Are Down 06. Abandoned 07. The Haunting (with Simone Simons/EPICA) 08. Memento Mori 09. Epilogue 10. March of Mephisto Studio cuts: 11. Season's End 12. The Pendulous Fall 13. Epilogue 14. Rule the World (remix) A Karma? A Nights of Arabia? Pa tad je bilo najvece ludilo... Steta... Quote
crusader84 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 (edited) Upravo htedoh da kažem, najveća ludnica je bila na tim starijim stvarima... Što nisu nas pitali šta da stave? Jbt, znači ono se sve TRESLO kad je išlo Who will trade his karma for my kingdooom... Ja sam toliko bio promukao da sam morao onim alkoholičarskim navijačkim growlom to da pevam! Edited February 13, 2008 by crusader84 Quote
Tanya Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Hmm da, svi se slazu da fale najbolje stvari, za vreme kojih smo najvise divljali, moguce da ce iskoristiti video za nesto kasnije Jooooooj sad moram da pustim dvd mnogo je dva meseca cekanja Quote
_powerslave_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Kako ne primecujete da su na cd-u samo pesme sa The Black Halo i Ghost Opera... Quote
Mia Tallica Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Pa da, steta, za Forever i Karmu je definitivno najvece ludilo bilo... Bolje da je umesto Memento Mori neka od starijih za video... Al` sto rece Tanya, moguce da ce to kasnije iskoristiti... Bili smo super sve vreme, nema veze Quote
rhapsoad Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 pa to je sigurno jer bi morali ponovo da placaju staroj izdavackoj kuci da izbace live snimke pesama sa albuma koje im je ona izdala ovo je solidno kompromisno resenje, moglo je bolje ali ovo je ok Quote
PLISH Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Vestice, ja idem sigurno! Idemo zajedno opusteno, ide i jos jedna drugarica i mozda jos ko! Ce da bude kuliska, imaces drustva sigurno, bez frke! POZ !! Quote
Tanya Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Odgledah opet Dvd sad tek kriziram Mnogo je 2 meseca cekanja Quote
DragonHeart Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Odgledah opet Dvd sad tek kriziram Mnogo je 2 meseca cekanja Onaj iz Osla ili Beograda? Quote
Tanya Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Onaj iz Osla ili Beograda? Odakle mi iz Bg Imas ti nesto? Quote
WITCH84 Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Vestice, ja idem sigurno! Idemo zajedno opusteno, ide i jos jedna drugarica i mozda jos ko! Ce da bude kuliska, imaces drustva sigurno, bez frke! POZ !! Dogovoricemo se preko PM-a.Hvala,bas sam mislila da te pitam. Quote
RadOwaR Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 За концерта в София стана ясно, че втората подгряваща група ще са испанците Forever Slave Quote
Routasydän Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Američki metal bend „Kamelot“ objaviće sledećeg meseca DVD izdanje na kome će biti numere snimljene tokom njihovog prošlogodišnjeg nastupa u beogradskom Studentskom kulturnom centru. Ovo je prvi put da neki bend objavljuje zvanično izdanje sa koncerta u Srbiji, a luksuzno reizdanje njihovog poslednjeg albuma „Ghost Opera“ krasiće bonus CD, na kome će se naći jedan lajv video spot za pesmu „Memento Mori“, kao i čak deset audio zapisa, numera sa koncerta u Beogradu. Nakon izlaska ovog izdanja bend „Kamelot“ će ponovo doći u Srbiju 19. aprila, kada će u beogradskom SKC-u održati koncert i pokušati da ponovi nastup kakav su održali pre godinu dana. Karte za ovaj koncert koštaju u pretprodaji 2.000 dinara i mogu da se kupe na svim prodajnim mestima „Eventima“ i Bilet servisa. - preuzeto iz Blica - Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 CD 2: Live in Belgrade 01. Solitaire 02. Ghost Opera 03. The Human Stain 04. Mourning Star 05. When the Lights Are Down 06. Abandoned 07. The Haunting (with Simone Simons/EPICA) 08. Memento Mori 09. Epilogue 10. March of Mephisto aaaa u kurac...pa gde je Karma gde...urgghhhh...jebem ih u izbor!!!! Quote
Bruceboss Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 CD 2: Live in Belgrade 01. Solitaire 02. Ghost Opera 03. The Human Stain 04. Mourning Star 05. When the Lights Are Down 06. Abandoned 07. The Haunting (with Simone Simons/EPICA) 08. Memento Mori 09. Epilogue 10. March of Mephisto aaaa u kurac...pa gde je Karma gde...urgghhhh...jebem ih u izbor!!!! Nije loše, nije loše Quote
Recommended Posts