Jump to content

Kamelot

Telcontar

Recommended Posts

moja karta se trenutno pari sa kartom za Castle fest ispod dukserice i nadam se da ce se roditi i karta za Legacy :)

Uuu... meni se vec duze vreme pare karte za Kamelot, Castle i Legacy fest. Sta li ce se kod mene izroditi :mhihi:

Sad sam bas gledao bonus DVD koji ide uz Ghost Operu, znaci spot i kako je sniman spot za naslovnu numeru i bas sam se nasmejao kada sam video kako clanovi benda i ekipe za snimanje ulaze u neko dvoriste, unutra stojadin i neke shupe :D Valjda je u tom dvoristu i taj studio u kome je snimano ;)

poslednji album je prilichno dobar ali nenadmashiv je black halo definitivno (po meni )..mada kada pogledash prve albume koji su bili katastrofa (bar meni kao npr sliege perlious i dominion) ovo sada je prilichno ok ... ^_^

Nisu bili bas katastrofa ali jesu slabiji i to dosta od onoga sto je usledilo kasnije! Odusevili su me kad se pojavila 'Nights of Arabia', jedva sam cekao ceo album i sa 'Fourth Legacy' sam ih ucvrstio medju bolje metal bendove, pa onda izadje 'Karma', he, nisam prestajao da slusam taj album a kada je izasla 'Epica' otisao sam u vojsku i tek kasnije sam je slusao a ubrzo izasao i 'Black Halo', ludnica!!! Na koncertu su me prijatno iznenadili, nisam ocevikao onoliko dobro da bude...

P. S. Zadnji album nisam slusao, samo presao jednom ali su ipak ispali iz zlatne ere...

Али, они не могу да свирјау песме са албума које је Noise издао, због шугавог уговора који су са њима потписали. Сваки пут кад желе да уврсте неку од тих песама у свој репертоар, морају издавачу да плате наканду, јер они поседују права на те песме. Не знам само како су себи дозволили да отуђе те песме.

Али, они не могу да свирјау песме са албума које је Noise издао, због шугавог уговора који су са њима потписали. Сваки пут кад желе да уврсте неку од тих песама у свој репертоар, морају издавачу да плате наканду, јер они поседују права на те песме. Не знам само како су себи дозволили да отуђе те песме.

Koji su to albumi?

Prva dva albuma uopste nisu losa, ima tu jakih pesama (Birth of a Hero je recimo fenomenalna, ili We Are not Separate, vrh), a i na trecem ima dobrih momenata (Rhy Din, Parting Visions...), iako je produkcija losija. The Fourth mi dodje kao najbolji, Karma kao najlepsi, a vec dalje, iako su dobri albumi, mislim da bolji od ta dva nikad nisu snimili. Ghost Opera je bas tanak. Licno misljenje sve ovo, naravno, dobih neku zelju da sumiram Kamelot pricu u jednom postu :meshuggah: