Apostol Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Apostole idesh na Kamelot? Naravno da idem, karta je kupljena, trenutno skuplja prasinu i ceka da bude iskoriscena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomma Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 moja karta cheka u fioci:D ne skuplja prashinu, lepo sam je zashtitila xDDD kameeelooooooooooooooot....zhivm za ovaj koncert, majke mi:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 moja karta se trenutno pari sa kartom za Castle fest ispod dukserice i nadam se da ce se roditi i karta za Legacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 a mozda dobijes i trojke ja jos uvek nisam kupio kartu i nadam se da cu je pokupiti krajem marta.. heh jedva cekam koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 moja karta se trenutno pari sa kartom za Castle fest ispod dukserice i nadam se da ce se roditi i karta za Legacy Uuu... meni se vec duze vreme pare karte za Kamelot, Castle i Legacy fest. Sta li ce se kod mene izroditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Sad sam bas gledao bonus DVD koji ide uz Ghost Operu, znaci spot i kako je sniman spot za naslovnu numeru i bas sam se nasmejao kada sam video kako clanovi benda i ekipe za snimanje ulaze u neko dvoriste, unutra stojadin i neke shupe Valjda je u tom dvoristu i taj studio u kome je snimano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 A ja sam se sad odusevio, odem na sajt Kamelota kad ono najavljena turneja s Edguyom, jedini problem je sto ne zivim u americi Ali kako bi ti bilo dobro, verovatno najbolji koncert ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Uf to bi tek bio koncert za pamćenje.... nego još 42 dana aaaaaa ko ce dočekati... Edited March 8, 2008 by Steven Tyler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 The meaning of life..hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 kad kazhesh 42 dana to deluje malo...ali...JE UZHASNO MNOGO!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Dementia Paralytica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ma leti vreme... proci ce dani za sac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marija* Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 kamelot yay ) ima da se smestim u prvi red naglavachke!! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Haha, naglavačke, yay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 uf pa sada sta da kazem, mene je malo razocarao zadnji album. Ali sta je tu je mada nije tako leose kao sto izgleda. Opet kartu nisam kupio, ali ovih dana uzecu je sigurno. Evo ovako da se provedem i na to cudo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marija* Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 poslednji album je prilichno dobar ali nenadmashiv je black halo definitivno (po meni )..mada kada pogledash prve albume koji su bili katastrofa (bar meni kao npr sliege perlious i dominion) ovo sada je prilichno ok ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 poslednji album je prilichno dobar ali nenadmashiv je black halo definitivno (po meni )..mada kada pogledash prve albume koji su bili katastrofa (bar meni kao npr sliege perlious i dominion) ovo sada je prilichno ok ... Nisu bili bas katastrofa ali jesu slabiji i to dosta od onoga sto je usledilo kasnije! Odusevili su me kad se pojavila 'Nights of Arabia', jedva sam cekao ceo album i sa 'Fourth Legacy' sam ih ucvrstio medju bolje metal bendove, pa onda izadje 'Karma', he, nisam prestajao da slusam taj album a kada je izasla 'Epica' otisao sam u vojsku i tek kasnije sam je slusao a ubrzo izasao i 'Black Halo', ludnica!!! Na koncertu su me prijatno iznenadili, nisam ocevikao onoliko dobro da bude... P. S. Zadnji album nisam slusao, samo presao jednom ali su ipak ispali iz zlatne ere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 I ja sam vise privrzena starijim albumima, tako da se nadam da ce ovaj put vise njih forsirati, jer im je ovo drugi dolazak, The Ghost Opera nije vise tako svez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Али, они не могу да свирјау песме са албума које је Noise издао, због шугавог уговора који су са њима потписали. Сваки пут кад желе да уврсте неку од тих песама у свој репертоар, морају издавачу да плате наканду, јер они поседују права на те песме. Не знам само како су себи дозволили да отуђе те песме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Mislim da ce i ovaj put da otkinu sa pravim stvarima! Jeba' ti sou-biznis! Da ja placam nekome sto sviram svoje pesme?! O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Али, они не могу да свирјау песме са албума које је Noise издао, због шугавог уговора који су са њима потписали. Сваки пут кад желе да уврсте неку од тих песама у свој репертоар, морају издавачу да плате наканду, јер они поседују права на те песме. Не знам само како су себи дозволили да отуђе те песме. Koji su to albumi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Сви, закључно са "Epica". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Prva dva albuma uopste nisu losa, ima tu jakih pesama (Birth of a Hero je recimo fenomenalna, ili We Are not Separate, vrh), a i na trecem ima dobrih momenata (Rhy Din, Parting Visions...), iako je produkcija losija. The Fourth mi dodje kao najbolji, Karma kao najlepsi, a vec dalje, iako su dobri albumi, mislim da bolji od ta dva nikad nisu snimili. Ghost Opera je bas tanak. Licno misljenje sve ovo, naravno, dobih neku zelju da sumiram Kamelot pricu u jednom postu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts