Acid Rain Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Kako ste odgledali? Meni nesto nije htelo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Ja sam ovde izgleda jedini kome se ne svidja album... sto ne Zare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 (edited) sto ne Zare? Zato sto postoje Karma,Epica i Fourth legacy...pa sam se malo razocarao,jer mi novi nije ni blizu ovih starih (fenomenalnih) albuma. Ali,ne znaci to da ja mislim da je album los,samo,ocekivao sam mnogo vise od kamelota-a. Ali,zato ,mi se mnogo svidja poslednji Evergrey. Edited May 24, 2005 by Evil warning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Zato sto postoje Karma,Epica i Fourth legacy...pa sam se malo razocarao,jer mi novi nije ni blizu ovih starih (fenomenalnih) albuma. Ali,ne znaci to da ja mislim da je album los,samo,ocekivao sam mnogo vise od kamelota-a. Ali,zato ,mi se mnogo svidja poslednji Evergrey. good answer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Ja sam ovde izgleda jedini kome se ne svidja album... Nisi.Ja sam pokusao bar 5 puta da ga preslusam i ne ide.Osim prve 3 pesme,koje su fenomenalne,ostalo - za brzi zaborav.Zasad je ovaj album razocarenje godine (za mene). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Kad pustis spot,sacekaj malo i pocece.I onda ce da ga ucitava malo po malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Inace, album je odlican! Istina je da treba malo vremena da se svari ali je vrhunski! Najprogresivniji do sada i sto me je odusevilo najvise, nikad vise gitarskih rifova! Nije samo puko riljanje E zice. Aranzmani su Istina nije bolji od Fourth legacy, Karme i Epice, ali vidi se da su hteli da naprave korak dalje. I uspeli su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Kad pustis spot,sacekaj malo i pocece.I onda ce da ga ucitava malo po malo. Zaboravio si da napomenes da je neophodno imati RealPlayer. Bez toga nece da radi jer je stream. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 (edited) Ja sam ovde izgleda jedini kome se ne svidja album... Pa nisi novi album se mnogima ne dopada posebno ljudima koji Kamelot prate od prvog album, poprilično indiferetno izdanje. Suviše su počeli da se gube u kompleksnim aranžmanima, prepostavljam da će sledeći Kamelot biti neka opera sa 50pevača i 10 instrumenata. Edited May 27, 2005 by Eternal Flame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Daj Boze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Daj Boze!!! Da ali onda to nije više Kamelot, kapiraš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Kako kome.Ja sam uvijek i prizeljkivao da krenu tim putem.I,kako vidim,nisam jedini.Cak i oni tako misle.Sta da ti kazem,ostaje ti Fourth legacy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Kako kome.Ja sam uvijek i prizeljkivao da krenu tim putem.I,kako vidim,nisam jedini.Cak i oni tako misle.Sta da ti kazem,ostaje ti Fourth legacy! Onda mi je drago da Kamelot misli kao i ti. Fourth Legacy Forever! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Nisam bas zadovoljan novim albumom...Previse su zagazili u prog vode, a to im bash i ne ide.Na silu su pokusali da urade komplexniji album.Nek se vrate na put power metala sa blagim uticajima proga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReAmroth Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Album je perferkcija, samo dqa je malo brzi, ali i ovako je odlican!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Joj ne mogu da prestnem... trujem se Kamelotom vec nedelju dana... dugo ih nisam slushala i bash sam ih se uzelela... nishta drugo ne slusham.... Novi album je EXTRA.... zaista... ukompbinovala sam ga sa ostalim albumima.. i super se uklapa....... aaaaaaaaaa poludecu.... obozavam ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark hunter Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ne znam zasto ali nesto mi se ne svidja kod novog albuma....preslusala sam ga vise puta ali ne znam..... nije mi to to.... @*One Wish*:Sorry i hvala ti sto si mi dala taj album.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Očigledno je da je novi Kamelot podelio fanove posebno one stare i ove nove. Vreme će reći da li je Kamelot izabrao dobar put a na nama je da se vidi kojim će to putem krenuti već od sledećeg albuma. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Nakon par preslusavanja mogu da kazem sledece: Novi album me je odusevio! Vrlo brzo cu da pribavim original za kolekciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ja sam stari fan, i novi mi je jedan od najboljih Kamelot albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Stvar ukusa, možda ću i ja promeniti mišljenje za koju godinu nikad nevolim nešto da garantujem 100%. Mada moram da priznam da mi je trenutno album najslabiji od svih, čak i od prva dva. Kad sam sve ovo rekao da kažem da sam nabavio album na promo i digipacku čisto da vidite koliko sam isfoliran. Dobro je da ima ovliko različitog mišljenja o novom albumu daje prostor za konvezaciju,razmišljanje i nadahnuće. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Da su napravili jos jednu Karmu ili Fourth legacy bilo bi lepo posto ja secem vene na te albume, ali mozda je ovako bolje, malo su promenili pristup i osvezili svoj muzicki izraz sto je iz moje perspektive pozitivno. A album je extra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Ma ja volim sve albume na kojima peva KHAN.... i to bukvalno CVAKU pesmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ja moram da priznam da mi se posle vecerasnjeg slusanja poslednji album malo vise svidja nego ranije. Mada,uglavnom zbog fenomenalnog Kahn-a i njegove neprejebive boje glasa... Idem sad da slusam i Conception. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ja moram da priznam da mi se posle vecerasnjeg slusanja poslednji album malo vise svidja nego ranije. Mada,uglavnom zbog fenomenalnog Kahn-a i njegove neprejebive boje glasa... Idem sad da slusam i Conception. Taj rad Dok Kamelot samo prica pricu, Conception 'vata pravo za jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts