Jump to content

Kamelot

Telcontar

Recommended Posts

sto ne Zare?

Zato sto postoje Karma,Epica i Fourth legacy...pa sam se malo razocarao,jer mi novi nije ni blizu ovih starih (fenomenalnih) albuma.

Ali,ne znaci to da ja mislim da je album los,samo,ocekivao sam mnogo vise od kamelota-a.

Ali,zato ,mi se mnogo svidja poslednji Evergrey. icon_mrgreen.gif

Edited by Evil warning

Zato sto postoje Karma,Epica i Fourth legacy...pa sam se malo razocarao,jer mi novi nije ni blizu ovih starih (fenomenalnih) albuma.

Ali,ne znaci to da ja mislim da je album los,samo,ocekivao sam mnogo vise od kamelota-a.

Ali,zato ,mi se mnogo svidja poslednji Evergrey. icon_mrgreen.gif

good answer icon_smile.gificon_biggrin.gif

Inace, album je odlican!

Istina je da treba malo vremena da se svari ali je vrhunski!

Najprogresivniji do sada i sto me je odusevilo najvise, nikad vise gitarskih rifova! Nije samo puko riljanje E zice. Aranzmani su musik20.gif

Istina nije bolji od Fourth legacy, Karme i Epice, ali vidi se da su hteli da naprave korak dalje. I uspeli su! pivopije.gif

Ja sam ovde izgleda jedini kome se ne svidja album... icon_uhoh.gif

Pa nisi novi album se mnogima ne dopada posebno ljudima koji Kamelot prate od prvog album, poprilično indiferetno izdanje.

Suviše su počeli da se gube u kompleksnim aranžmanima, prepostavljam da će sledeći Kamelot biti neka opera sa 50pevača i 10 instrumenata.

Edited by Eternal Flame

• 2 weeks later...

Joj ne mogu da prestnem... trujem se Kamelotom vec nedelju dana... dugo ih nisam slushala i bash sam ih se uzelela... nishta drugo ne slusham.... Novi album je EXTRA.... zaista... ukompbinovala sam ga sa ostalim albumima.. i super se uklapa....... aaaaaaaaaa poludecu.... obozavam ih wub.gif

Stvar ukusa, možda ću i ja promeniti mišljenje za koju godinu nikad nevolim nešto da garantujem 100%.

Mada moram da priznam da mi je trenutno album najslabiji od svih, čak i od prva dva. Kad sam sve ovo rekao da kažem da sam nabavio album na promo i digipacku čisto da vidite koliko sam isfoliran. icon_smile.gif

Dobro je da ima ovliko različitog mišljenja o novom albumu daje prostor za konvezaciju,razmišljanje i nadahnuće. icon_biggrin.gif

Pozdrav!

Da su napravili jos jednu Karmu ili Fourth legacy bilo bi lepo posto ja secem vene na te albume, ali mozda je ovako bolje, malo su promenili pristup i osvezili svoj muzicki izraz sto je iz moje perspektive pozitivno.

A album je extra! icon_da.gif