AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 ko ga jebe, samo neka bude somwhere in time, forever i nights of arabia! xD Djea!!! Quote
ProgressiveR Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Zmaj! Pa šta reći .... niakd ne bih sebi doyvolio da MOJE pesme ne smem da sviram ... pa ni po cenu slave ili bilo čega ... jbg Quote
DBrave Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 to je odvalio neko pa sad svi tako pisete, to je najveca glupost koju sam cuo :) Naravno da ne placaju nikome kada sviraju svoje pesme, ko je to rekao i kada??!!?? Placaju AKO objave neku staru pesmu, znaci nova izdavacka kuca mora da plati obestecenje staroj, ili jednostavno da otkupi prava na stare albume... Zato su objavljene samo pesme sa zadnja dva albuma na ovom Ghost Opera - The Second Coming (live in Belgrade)... Quote
_powerslave_ Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Meni ovih dana bash legle pesme sa novog albuma, tako da mi uopshte ne smeta shto ih forsiraju na koncertima... Quote
DBrave Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 takodje!!! Onaj Live me je skroz odusevio, zatim spot za Rule the World mi je vrh pa mi se i pesma odjednom svidela... Sad bih bas voleo da sviraju Mourning Star, recimo umesto Eden Echo, mada ni ona nije losa Quote
AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Možda će sledeći potez biti izdavanje DVD-ja, Live in Belgrade... Quote
Svart Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 U Amsterdamu pre 3 dana su svirali i Center of The Universe i Love You To Death Quote
AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Za ovde ima da naprave specijalan setlist, ipak su oni "naši", haha... Quote
Shamandalie Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 I ja se tome nadam! A ovi sto su pisali dezinformacije a ja im poverovala..uh, nemojte tako da me dezorijentisete! Quote
GunslingeR Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Zna li neko ima li jos karata? I ako ima gde se nabavljaju uopste? Nisam u toku, malo sam batalio kamelot posle onog sranja od Ghost Opere... Quote
BloodElfica Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 ... kad si mi tetka I to sto kazes, tetke moraju da budu nesebicne Anw. Ma nek sviraju sta hoce, mi ih volimo svejedno :] Quote
Elderane Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Zna li neko ima li jos karata? I ako ima gde se nabavljaju uopste? Nisam u toku, malo sam batalio kamelot posle onog sranja od Ghost Opere... Imas ih na blagajni SKC-a, u bilet servisu i eventimovim prodajnim mjestima. Quote
GunslingeR Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Imas ih na blagajni SKC-a, u bilet servisu i eventimovim prodajnim mjestima. Hvala Quote
Narsil Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Joj, u subotu se uzima karta! Idemooo!!!! Quote
AstralliS Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Da, da, jos 9 dana i Ćao, Tanja... Quote
Killing Floor Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Jbt blizi se...jel se seca neko koliko su para prosle godine bile majice?I kakvog su kaliteta?Ja nisam obracao paznju, a sad se zagrevam da kupim neku, ako bude valjala... Quote
The Wicker Man Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 1200! A sto se kval;iteta tiche...EVROPAAA BATO MOJ! Uzi necesh da se pokajesh... Quote
AstralliS Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 To i nije tako skupo, ako se uzme u obzir da umeju biti i skuplje... Quote
Tanya Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Mhm super su majce, dvoumim se dal' da obucem onu sa proslog koncerta na ovom Nisam u fazonu nosenja metal majci, ali volim da ih kupujem svejedno Quote
AstralliS Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Haha... Možeš da ih preprodaješ na buvljaku. Quote
Tanya Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Haha, ko bi dao par hiljada za majicu, ako moze da je uzme za par stotina na susednoj tezgi :) Quote
Recommended Posts