DragonHeart Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ti ne bi, ali ih ima koliko hoces koji bi dali. Shvatas li, bitno je biti vidjen i da se kasnije prica kako se ide na koncerte i sl. Znam takve kretene i zato ovo pricam. Metal je pun pozeraja. Quote
Narsil Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Uvek bio i uvek cje biti!Nazhalost...Pa, uostalom BG je pun burzhuja.XD Quote
Tanya Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ti ne bi, ali ih ima koliko hoces koji bi dali. Shvatas li, bitno je biti vidjen i da se kasnije prica kako se ide na koncerte i sl. Znam takve kretene i zato ovo pricam. Metal je pun pozeraja. Ma to je totalno nebitno, nek bacaju svoje pare na sta god hoce, mi idemo da uzivamo u muzici, ko njih sisa Quote
DBrave Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 a ako mene pitas to i nije toliko lose... sto se vise karata proda to ce organizatorima biti bolji posao... a onda oni lepo mogu ponovo da zovu isti bend ili neke druge!!! da je prosle godine bilo 150-200 die hard fanova znas kako bi sad u subotu gledali Kamelot ?!? nikako Tako da ne vidim sto bi se iko bunio :) samo neka dolaze Quote
ErliK Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ozbiljno? Nasao malo vremena i za uzivanje? Yuuupiii!!! Pa tek sam sad skontao da je to subota i da ću moći verovatno da iskombinujem i odem na koncert Firewinda... ah, da ovaj... Kamelota... Meni ce ovaj put biti mnogo interesantno da cujem Firewind, ali ih ovde ljudi potpuno zanemaruju cini mi se. Quote
DBrave Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 nije tacno, bas smo dosta pisali o njima... prelistaj malo temu o koncertu pa da vidis evo i setliste: Into The Fire Head Up High I Am The Anger Circle of Life The SIlent Code Warrior Falling To Pieces Mercenary Man Quote
DragonHeart Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Ma to je totalno nebitno, nek bacaju svoje pare na sta god hoce, mi idemo da uzivamo u muzici, ko njih sisa Ziva istina Meni ce ovaj put biti mnogo interesantno da cujem Firewind, ali ih ovde ljudi potpuno zanemaruju cini mi se. Kako ko Quote
Tanya Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Meni ce ovaj put biti mnogo interesantno da cujem Firewind, ali ih ovde ljudi potpuno zanemaruju cini mi se. Hehe kako se vidi ko nije redovno na forumu Nemas brige vise ljudi ce se loziti na Firewind tamo nego na Kamelot Quote
DragonHeart Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Nemas brige vise ljudi ce se loziti na Firewind tamo nego na Kamelot Mozda bude situacija kao s Astral Doors, kad smo vise pjevali uz njih nego uz Blind Guardian Quote
DBrave Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Dobro nece bas biti tako, bice likova koji vole Firewind, al onda ce zenske da krenu da vriste kad krene Roj da peva i da se onesvescavaju :) Quote
Tanya Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Mozda bude situacija kao s Astral Doors, kad smo vise pjevali uz njih nego uz Blind Guardian Ja sam podjednako pevala za oba benda nemoj tako Dobro nece bas biti tako, bice likova koji vole Firewind, al onda ce zenske da krenu da vriste kad krene Roj da peva i da se onesvescavaju :) Pa pazi neke su mi vec opisivale koliko balave za Gus-om tako da ce i tu biti vriskanja mozda i vise nego za Kebom ovaj Khan-om Quote
AstralliS Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Pa pazi neke su mi vec opisivale koliko balave za Gus-om tako da ce i tu biti vriskanja mozda i vise nego za Kebom ovaj Khan-om Ih sad, čuj neke... Haha. Quote
ErliK Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 nije tacno, bas smo dosta pisali o njima... Hehe kako se vidi ko nije redovno na forumu You got me! Quote
José Luis Chilavert Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Gledao sam snimak memento mori sa second coming-a i prilicno sam se razocarao . Khan-ov glas su totalno izmenili pa ne zvuci nimalo kao ono sa koncerta , a publik se skoro i ne cuje . Jos nisam cuo ostale snimke , ali mislim da ne vredi tih para . Quote
Tanya Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Ih sad, čuj neke... Haha. Haha, pa dobro i meni je Gus do jaja tip, ali mozda malo vise zenstven za moj ukus, a i nisam tip devojke vrstim/balavim/padamunesvest/bacamintimnedeloverubljanamuzicare I'm a silent watcher Quote
_powerslave_ Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Kad sam slushao Abandoned sa live snimka iz Bg-a odushevio sam se...znachi jebali ste kevu kako ste otpevali refren... Quote
DBrave Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 veruj mi da su nas na tom live cd-u utisali jedno 50 puta Quote
crusader84 Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 veruj mi da su nas na tom live cd-u utisali jedno 50 puta Nisam slušao CD, ali po Memento Mori i meni se čini da jesu... Koliko se sećam, ono kada je Anne (prateći vokal) otpevala Memento Mori mi smo se izdrali k'o stoke, i ja nju uopšte nisam čuo... Quote
AstralliS Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Haha, pa dobro i meni je Gus do jaja tip, ali mozda malo vise zenstven za moj ukus, a i nisam tip devojke vrstim/balavim/padamunesvest/bacamintimnedeloverubljanamuzicare I'm a silent watcher Prilično si ubedljiva. Quote
lithium Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 ljudi, ja ako DOZHIVIM da balavim na bilo koga bicje odlichno sinocj nisam spavala opet, celu nocj sam slushala muziku, mislim da cju dobiti srchani udar. xD josh samo 4 dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
crusader84 Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ja tek sad videh ovo: http://keepvid.com (ko hoće da skine, sajt za download sa Youtube-a i sličnih...) btw http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=37985 Quote
ZmYchE Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ko ima myspace - moze da vidi i reklamu: myspace video Quote
:matija Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ja tek sad videh ovo: http://keepvid.com (ko hoće da skine, sajt za download sa Youtube-a i sličnih...) btw http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=37985 skinuo! hvala Quote
AstralliS Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ko ima myspace - moze da vidi i reklamu: myspace video A ko nema, ne može da vidi? Quote
Recommended Posts