cybo Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 svaka cast za slike! Грасијас, данке, хвала свима! Quote
Telcontar Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 Mislim da bi bio red ocekivati da se tradicija nastavi... 14. April 2007 19. April 2008 ??. April 2009 A i vreme je da snime novi DVD, bice tada vec 4 godine od kako je snimljen 'One Cold Winter's Night' zar ne... Quote
:matija Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 pa bio bi red a i rekao je khan na forever cini mi se Quote
_powerslave_ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ma jebesh dvd, daj da dodju sledece godine.... Quote
DBrave Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 malo ste nerealni... do kraja godine imaju jos dosta svirki, cini mi se po americi sa Edguy-om, a zatim je prirodno da 2009 snimaju novi album, mozda ih vidimo krajem 2009 ili 2010... Quote
:matija Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 heh, pa da nisam ja mislio da dodju odmah sl. godine.. ali ne vidim zasto je nerealno i 2009 za festivale recimo.. Quote
BloodElfica Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Slike su presjajne! Sve pohvale! Quote
Vangelis Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Valjda nece biti slicnih ispada poput nazivanja Siblje retardom ili bilo koga od ucesnika klipa... ne komentarise mi se nesto posebno takva izjava al ako bude potrebe, nije frka Quote
vegeta Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 kako neznate ko je na klipu xD pa to je Mika Quote
crusader84 Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 (edited) Грасијас, данке, хвала свима! Imaš pohvale i sa oficijelnog Kamelot foruma... http://www.kamelot.com/kamforum/index.php?...st&p=300490 EDIT: Jel neko provalio na Live from Belgrade, u trenutku dok Khan najavljuje Memento Mori, dernjanje "Legacy! Legacy!" iz publike ? Mora malo više da se odvrne da bi se čulo. Edited April 22, 2008 by crusader84 Quote
WindrideR Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Bash mi se svidja ovaj Live from Belgrade. Ne samo zato sto je snimljen kod nas, vec sto se stvarno cuje da je pravi live snimak a nije, kao sto svi danas rade, bend kasnije snimljen u studiju a samo nabaceni fanovi u pozadini. Stvarno retkost u danasnje vreme! Quote
cybo Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Bash mi se svidja ovaj Live from Belgrade. Ne samo zato sto je snimljen kod nas, vec sto se stvarno cuje da je pravi live snimak a nije, kao sto svi danas rade, bend kasnije snimljen u studiju a samo nabaceni fanovi u pozadini. Stvarno retkost u danasnje vreme! А ево и да чујемо како је почео овогодишњи конецерт... имам неки прастари диктафон па и није неки квалитет,немој да се неко најежио http://www.milovic.net/temp/Kamelot_Belgrade2008_intro.mp3 Quote
cybo Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Hahah vidite ovo:Kamelot Сад нисмо имали камеру kao ови, али зезање је било максимално... Послушните интервју са госин Хером PLAY AUDIO Edited April 23, 2008 by cybo Quote
EnKi Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Evo da i ja dam svoj skromni doprinos. Nisam nista snimao, ali sam uradio jedan medley sa studijskim verzijama svih pesama Kamelota koje su izvedene na ovom koncertu, cisto ako bi neko da se sometime na brzinu podseti repertoara...Sklepano za licno uzivanje, amaterski, ali ako ste fan, pruzite mu sansu. Preferiram zvuk sa slusalicama on. Link: http://rapidshare.com/files/109673523/Kamelotribute.mp3.html P.S. dobar ti je ovaj interview, imas li transcript, malo je losiji zvuk? Quote
vegeta Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 nemogu da skinem to smara me raspidshare nemogu ove macke da izvalim Quote
EnKi Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Hahaha! Za to stvarno treba imati savrsen vid... No frx, bice i na Megaupload-u Quote
Narsil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 AAAAAAAAAAA,dobre slike!!!! Je li, kome se svidja bend "Ja robot" odnosno Forever Slave?XDDD Quote
Guest LadyCorpse Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 AAAAAAAAAAA,dobre slike!!!! Je li, kome se svidja bend "Ja robot" odnosno Forever Slave?XDDD meni?! ahahahahahah Quote
Narsil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 hahahahah, taj bend je takav raspad.xD Quote
EnKi Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Imam ovaj njihov zadnji album, nisu toliko losi. I pevaljka je okay, na koncertu je bila mnogo smanjena... Quote
Guest LadyCorpse Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Imam ovaj njihov zadnji album, nisu toliko losi. I pevaljka je okay, na koncertu je bila mnogo smanjena... 'de nisu, ochajno su zvuchali, pritom su joj smanjili mikrofon do besvesti, ali vazhno da se ona uzhivela, i da je igrala na sceni!XD haha, koliko goticharki je vrisnulo kad' su je videli, strashno!XD pritom odvratna je!XD...istina, bolje zvuche na official-sajtu....ali svejedno...ochajno, ochajno...n'o dobro...ko voli, samo napred!XD Quote
EnKi Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Evo da i ja dam svoj skromni doprinos. Nisam nista snimao, ali sam uradio jedan medley sa studijskim verzijama svih pesama Kamelota koje su izvedene na ovom koncertu, cisto ako bi neko da se sometime na brzinu podseti repertoara...Sklepano za licno uzivanje, amaterski, ali ako ste fan, pruzite mu sansu. Preferiram zvuk sa slusalicama on. Link: http://rapidshare.com/files/109673523/Kamelotribute.mp3.html Okacio i na MegaUpload: http://www.megaupload.com/?d=PG3G8CDN Ako neko bude 'teo, ima moj blagoslov Quote
StarbreakeR Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 'de nisu, ochajno su zvuchali, pritom su joj smanjili mikrofon do besvesti, ali vazhno da se ona uzhivela, i da je igrala na sceni!XD haha, koliko goticharki je vrisnulo kad' su je videli, strashno!XD pritom odvratna je!XD...istina, bolje zvuche na official-sajtu....ali svejedno...ochajno, ochajno...n'o dobro...ko voli, samo napred!XD Jesi li sigurna...to sam mozda bio ja u visokom tonalitetu XD Quote
vegeta Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nemogu sa megaupload nemam ovaj toolbar... dajte ljudi, pa pustite Forever Slave na miru, ipak su dosli sa kamelotom, znaci da mozda vrede nesto?! Quote
Recommended Posts