*memento mori* Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Ma da bre, mogli smo mi svi glasne zice da pocepamo, opet ne bi svirali! Mislim da je to bila neka kraca pesma, a ne Elizabeth iz tri dela, mozda bi i svirali...a ovako... Quote
Zoll Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Pa da... 'ajde onda da se organizujemo da sastavimo mi neku listu sa posebno naznačenim pesmama koje moraju da sviraju, a ostalo sami nek odaberu, pa da im pošaljemo to i nek vežbaju... :lol: Možda nam i uspe Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Pa vidis..nije to tako losa ideja, mislim, kad nas vec tako vole... Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Eto, rešen problem ! Sad samo da ustanovimo pravila oko sastavljanja liste :lol: ! Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Pa znas kako... to bi trebalo u forum! Onda neka svako napise po pesmu ili dve koje bi hteo, i na kraju izvucemo one pesme koje su se najvise trazile, napravimo listu i posaljemo im mailom! Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Može, slažem se! Onda, hoćemo da sačekamo da zakažu sledeći koncert pa onda da pravimo listu, ili da to uradimo odmah, a da šaljemo kasnije? Čisto da ljudi imaju vremena da spreme repertoar... :lol: Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 E da, da! Mogli bismo odmah to! Oni nek' dodaju svoje nove pesme, a mi cemo ove stare! Taman da se uvezbaju do sledeceg koncerta! Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 "I nikom nije lepše neg' je nam' " hehehe :lol: Pa dobro.... jel onda počinje sastavljanje liste ? Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ahahahaha, nego sta! ludilo nikom nije skodilo! lol Quote
DBrave Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 niko vam ne brani evo krenite sa sastavljanjem Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Evo, da krenemo... Ja hocu Memento Mori i Sailorman's Hymn! Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 @ *memento mori* 'Oš ti prva? Ono... dame imaju prednost, i to... Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) A, ti već izrazila želje, preduhitrila si me, hehe Aj, ja nastavljam sa Lost & Damned i Snow Edited May 4, 2008 by Zoll Quote
DBrave Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 znaci imamo pravo na dve pesme elizabeth i Lunar Sanctum Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) Ček da ja beležim ovo, čisto da ne bude da smo u prazno pisali... Edited May 4, 2008 by Zoll Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ahahaha, ajde ti samo! Znaci dosad imamo: Elizabeth, Lunar Sanctum, Lost & Damned, Snow, Memento Mori i Sailorman's Hymn! Uhhh, jako mi se svidja! Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Zahvaljujem na rekapitulaciji, tabela postoji, pa ćemo da vidimo koje pesme idu na zvaničnu listu hehehehe Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Hehe, sad samo picis uspravne crtice kod pesama koje su navedene vec! Eee... sad samo cekamo... duuuugooo do sledeceg koncerta! Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) Pa dobro, taman da se dovoljno zaželimo ! Nego, koliko ćemo pesama na kraju da im predložimo... prve 2, 3 ili....? Edited May 4, 2008 by Zoll Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Hmm, pa ajde negde tu 3 - 4... Da ne preterujemo... Moze? Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Dogovoreno ! Ako ljudi prihvate predlog pa bude još glasova, ja ću da izveštavam o stanju na tabeli hehehe ! Quote
Recommended Posts