lithium Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ja hocju the black halo, i slazhem se za Snow i Elizabeth:DDD Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 @Karma Hehe, moraš za 2 da se opredeliš . Black halo i...? Quote
Lunar Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) Neznam dal je ovo vec bilo postavljeno na ovoj temi ali ja danas videh........ http://www.youtube.com/watch?v=xFAG-Fx-jiU Likovi daju neke zanimljive odgovore , na opsta pitanja o metalu. XD Edited May 4, 2008 by Ninja-Viking Quote
Zoll Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Svaka čast za Nothing ever dies, skoro da sam zaboravio tu pesmu a obožavam je! Sramota me... Quote
Zoll Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Hvala ti, i ja hteo da glasam za We are not separate, ali imamo pravo samo na 2 želje hehe ! Quote
Tanya Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 elizabeth i we are not separate Moze i za mene ovo Quote
Guest LadyCorpse Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) XD hahahahaha :onajstosevaljaivristiodsmeha: XD check this out!XD http://www.youtube.com/watch?v=1i_V8yFtp04...feature=related Edited May 5, 2008 by LadyCorpse Quote
lithium Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) @Zoll: doooobro, meni je SVEJEDNO, u pitanju je moj OMILJENI bend, svejedno mi je koju pesmu cju chuti, manje-vishe.:-) a i naveli ste Lost&Damned,elizabeth, snow..... dakle, moje zheljice ostajuuu The Black Halo (pa mislim, red je, kad je vecj imam i u potpisu...to je tako savrshena pesma!!!) iii...On the coldest winter night :wub: Edited May 6, 2008 by Karma Quote
Zoll Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Ok, opušteno... mogla si ti da predložiš nešto što je već predloženo... onda ta pesma automatski dobija još jedan glas ! U svakom slučaju, pribeležio sam ovo hehe ! P.S. Sad mi žao, ostade Snow bez jednog glasa ! Edited May 6, 2008 by Zoll Quote
lithium Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 jebiga, ne mogu da se odluchim nikako...sad bih ja navela josh jedno 7 pesama xD ^^ Quote
Tanya Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ova tema je zrela za "lock". Mrsh tamo da se zakljuca tema o Kamelotu? Sta se sa tobom desava? Ako neko spamuje zna se kako se to resava, kazni se doticni, postovi se pobrisu i to je to... Sto bi se zatvarala tema o bendu koji svi volimo? Quote
DragonHeart Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ju, ju, kako je neko zadrti fan Kamelot-a Quote
Tanya Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ju, ju, kako je neko zadrti fan Kamelot-a Eto sad i ti spamujes, tako da ce i tebe kazniti kad krenu da ciste temu Sta fali sto sam fan Kamelota, ti kao nisi? Sad dal sam zadrti fan to ne znam, jer nemam pojma sta taj pojam podrazumeva. Quote
DragonHeart Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Nisam fan, jer ne kupujem Kamelot gacice, majice, znojnike, solje i sl. Samo diskove. Je li se to racuna? Quote
Tanya Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Nisam fan, jer ne kupujem Kamelot gacice, majice, znojnike, solje i sl. Samo diskove. Je li se to racuna? Darn nisam onda ni ja fan Ajd stvarno prekid spama na ovoj temi ima modovi da podivljaju Quote
Zoll Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Hmmm.... šta je ovde bio spam? Edited May 6, 2008 by Zoll Quote
enclave Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Pogledajte ko im je prvi u top friend listi na MySpace-u. ...ili ja kasnim malo... Quote
The Wicker Man Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 ovo je bilo interesantno videti: Roy Khan with his 85-years old grandpa on stage Quote
furija Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 XD hahahahaha :onajstosevaljaivristiodsmeha: XD check this out!XD http://www.youtube.com/watch?v=1i_V8yFtp04...feature=related :) Preslatki su!! :) ovo je bilo interesantno videti: Roy Khan with his 85-years old grandpa on stage Prelijepo izgleda, baš dirljivo. Quote
Recommended Posts