EnKi Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 ovo je bilo interesantno videti: Roy Khan with his 85-years old grandpa on stage A bas pre par dana pomislih kako bi bilo cool cuti Khana da peva na maternjem mu jeziku...Zanimljivo. Zna li neko da li postoji studijska verzija ? Pretpostavljam da je ovo neka starogradska pesma Quote
rhapsoad Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 bilo bi ql da stvarno mogu ljudi mailom da jave sta bi voleli da cuju kad za koncert grave digger-a pa da bend izadje u susret ljudima tako sto ce ubaciti 2-3 pesme koje nisu planirali da sviraju sa vrha liste zelja moje bi bile wings if despair za pocetak koncerta i wings of despair za kraj koncerta(kad je vec a sailorman's hymn narucena ) Quote
The Wicker Man Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 e ljudi a da neko napravi pravi vote i da svako od nas odluchi pa da vidimoo koja stvar je najpozeljnija !!! druga stvar moze biti i druga sa liste najvishih glasova... ko ce da pravi to... Quote
DBrave Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 ja mislim da batalite celu stvar i da krenete ponovo kad se najavi sledeci Kamelot koncert, a to ce verovatno biti sledece godine... Ovo stvarno nema smisla Quote
Zoll Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 *memento mori* reče da je napravila poll za glasanje i da čeka da joj odobre to, a trebalo bi da se nađe u Opštoj metal diskusiji. Međutim, koliko vidim... toga nema tamo za sad... ili nije odobreno ili.... je nešto drugo u pitanju.... Quote
vegeta Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 ladno vise nismo prvi top frendsi na kamelot myspaceu! sada su prvi Kamelot Holland a drugi Kamelot Serbia! Quote
crusader84 Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Sram ih bilo... Nego, kad pominjasmo Kamelot gaće end staf, primetiste li ko ih reklamira? Zgodan način da se uštedi na radnoj snazi... Quote
*memento mori* Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) *memento mori* reče da je napravila poll za glasanje i da čeka da joj odobre to, a trebalo bi da se nađe u Opštoj metal diskusiji. Međutim, koliko vidim... toga nema tamo za sad... ili nije odobreno ili.... je nešto drugo u pitanju.... nope, garant nece da mi odobre... jbga.. ladno vise nismo prvi top frendsi na kamelot myspaceu! sada su prvi Kamelot Holland a drugi Kamelot Serbia! eh, vreme je da ja porazgovaram sa osnivacem kamelot serbia! iju... Edited May 10, 2008 by *memento mori* Quote
lithium Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 ja kontam da je najbolje da svi otkucamo svoju setlistu iz snova, onda lepo pobrojimo chega ima najvishe (znachi i pesme koje su svirali i koje nisu) xD Quote
phantasm of the living Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 nope, garant nece da mi odobre... jbga.. Tamo je sve malo usporeno. Meni su odobrili temu posle desetak dana, tako da jos ima nade. Quote
lithium Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 1. Descent Of Archangel 2. The Human Stain 3. Forever 4. Snow 5. Rule The World 6. The Haunting (Somewhere in time) 7. Temples Of Gold 8. EdenEcho 9. The Black Halo 10. Elizabeth (I,II,III) 11. Farewell 12. Blucher 13. Lost&Damned 14. Karma 15. On The Coldest Winter Night 16. III ways to Epica 17. Moonlight 18. Abandoned 19. Memento Mori 20. March Of Mephisto *idealna setlista, by me:D Quote
Sandman Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Fali ti Black Tower,Red Sands i Call Of Sea. Quote
*memento mori* Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Memento Smori vise s tim zeljama hahaha, dobra fora... pa pazi, ne moras ti da citas... Quote
Laurelin Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Eeeee, a da se ubaci u onu setlistu i Shadow of Uther? Quote
*memento mori* Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 mhm... mozes... why not! pazi sto smo mi nabrojali skoro sve njihove pesme da hocemo da cujemo live. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 (edited) mhm... mozes... why not! pazi sto smo mi nabrojali skoro sve njihove pesme da hocemo da cujemo live. E da Hocemo da se Kamelot preseli u Srbiju,pa da nam odrze Full Kamelot concert pod sloganom "Frist Thing that some bend make in History - Full Holy Dischography in Belgrade For "Momento Mori"" Ipak se vidi tvoja ljubav prema bendu kakav je Kamelot,vidi se svaki tvoj dan proveden u sjecanju na odrzani koncert,vidi se tvoja posjecenost forumu a posebno na temi Kamelot.cak je i tvoj avatar je ukrasen slikom koja odma asocira na Kamelot,Tvoj zivot je Kamelot Edited May 13, 2008 by SixStepsOnTheMoon Quote
*memento mori* Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 E da Hocemo da se Kamelot preseli u Srbiju,pa da nam odrze Full Kamelot concert pod sloganom "Frist Thing that some bend make in History - Full Holy Dischography in Belgrade For "Momento Mori"" Ipak se vidi tvoja ljubav prema bendu kakav je Kamelot,vidi se svaki tvoj dan proveden u sjecanju na odrzani koncert,vidi se tvoja posjecenost forumu a posebno na temi Kamelot.cak je i tvoj avatar je ukrasen slikom koja odma asocira na Kamelot,Tvoj zivot je Kamelot joj, to bi bilo preterano! i to bas posveceno meni!lol. hehehe, u pravu si skroz! i jeste! i'm a kamelot freak, sta cu... Quote
enclave Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 pih, pa nadam se! hahaha, dobra fora... pa pazi, ne moras ti da citas... mhm... mozes... why not! pazi sto smo mi nabrojali skoro sve njihove pesme da hocemo da cujemo live. joj, to bi bilo preterano! i to bas posveceno meni!lol. hehehe, u pravu si skroz! i jeste! i'm a kamelot freak, sta cu... Aman zeno .... Quote
WITCH84 Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Enclave,pusti devojku na miru. Ja je razumem u potpunosti.I ja sam Kamelot freak.I jebala te Jugoslovenka. Quote
*memento mori* Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 enclave...whatever... evo, opet smo 1. na Kamelot Myspace!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts