dushmanin Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ona devojcica u spotu je preslatka ahaaaa, to je pevaljka epice.......super je i video za march of mephisto... Quote
Guest Shamash Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) Odslusao sam sve njihove albume i Epica mi je najbolji...pogotovo III Ways To Epica.. Edited September 30, 2005 by Shamash Quote
Queen_Mab Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ja sam cula samo par pesmica....premda te su mi bile veoma gotivne Quote
Vangelis Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Svidza ti se Simone Simons a? Pa ljepa ljepa mala Quote
Acid Rain Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Znas kako, u spotu izgleda bruka dobro! Ne znam kako izgleda ovako "normalno" i uzivo.. Quote
Ocean_Soul Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 ma, sladak je i Khan, mada uglavnom potseca na kebu ali simone simons brateeeeeeeeeeeeeeeeee.... kakva riba.... neverovatno... gledala sam spot milion puta samo zbog nje... prelepa je stvarno.... a i fenomenalno je nasminkana u spotu.... super joj idu sve one boje jer ima prelepe oci.... hm.... moracu da preispitam svoju sexualnost..... zezam se, ali riba je stvarno "riba ribetina"...a i nikad ne bih rekla da je '85, ali dobro.... sto se tice pesme march of mephisto>>> super je, svidja mi se.... spot hmmmmm> dobar je ne mogu da kazem da nije mada mi se shagrat nikako ne uklapa uz kamelot.... ali whatever pesma je dobra.... p.s. somewhere in time I will find you and haunt you again like the wind sweeps the earth..... p.p.s. p.p.p.s Quote
Vangelis Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) Pa jos i Holandjanka, ne moras da letis za Ameriku da je uhodish (Haunt) Peva u benedu Epica...ne znam da li je spomenuto, mnogo ljepo i pewa. Edited October 5, 2005 by Vangel|s Quote
Telcontar Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 Roy S. Khan lici na Petra Grasa... Inace Simone iz Epice odlicno peva, i meni se bas svidja kako izgleda... Quote
dushmanin Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Keba + graso= kamelot....KOmbinacija iz snova xexexe.... Quote
Ocean_Soul Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 xexe, pa ja lepo kazem.... nego, kad smo vec kod kebe, ljudi jel video neko onaj spot gde se pomenuti tripuje da je fredi merkjuri....? no comment just > + + Quote
Vangelis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 AAAAAAAhahahahahahahahah u crvenom ogrtachu? ja sam plakao od smeha Quote
Ocean_Soul Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 i ja sam isto umirala... ali od cele te degenericne zamisli najbolje su mi kebine face... eeeee, gde m uka coveka natera... c c c c inace, skoro sam se vratila sa maturske exkurzije i cula sam pesmu >>> UDRI UDRI UDRI MUJO, UDRI MUJO U TEPSIJU (to su nam pustali u diskoteci).... aha, ko moze da me stigne u glupim textovima.... p.s. p.p.s. Quote
Midnight lady Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Khan je keva i majka mara ! Quote
Acid Rain Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Dovedose novog gitaristu/klavijaturistu kao stalnog clana benda! KMI Entertainment and Kamelot are please to announce the addition of keyboardist/guitarist Oliver Palotai as the new and permanent member of the band Kamelot. "We have been very fortunate to work with great keyboardists from around the world. After the first Black Halo tour earlier this year, we added Oliver to the fold. We feel that his attitude, ability and personality fits the Kamelot family perfectly" - states guitarist/founder Thomas Youngblood. Quote
GolluM Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 E do jaja, znao sam da ce ga dovesti kad tad, nisu mogli onako sa session klavijaturistom da sviraju i studijski i live. A i drago mi je za drugu gitaru. Odo sad na sajt da se informisem. Quote
Vangelis Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Ah...i ovako ih je bilo cetvorica+jedan zamisljeni clan koji je stalno njakao klavijature na svakom albumu, valjano je bilo dovesti ovog. A gde je pomenuti svirao pre? Quote
The Watchtower Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) svira u: Circle II Circle, Doro, Blaze. Edited October 10, 2005 by Evil Spirit Quote
Vangelis Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 UUU brate, to obecava, cim svira za Doro i za gospodina Bayley-a. Quote
Telcontar Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 Odlicno sada su kompleti... mogu misliti sta je jadnik morao da prodje da bi postao clan benda... ( Khana su terali da skace skydiving ... ) Quote
Kakashi Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Spot i nije nešto extra, mada ima svakako gorih . Čekajte, jel' ono ošišano stvorenje Khan?! Nikad ga ne bih prepoznao. I dalje nisam siguran dal' je to on. Quote
Acid Rain Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Kako nije nista extra? Spot je vrh! Poskidao sam sa neta sve bonus pesme za Karmu i Epicu i mogu samo da zakljucim da bilo koja od njihovih bonus pesama i "leftover-a" moze da bude A1 na bilo kom albumu nekog power benda! Quote
Vangelis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pa to je tacno. Snow je jebeno dobra, Once And Future King je meni obichna a Ne Pleure Pas je Don't You Cry jednostavno, al na francuskom Quote
Recommended Posts