AstralliS Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Moglo bi se i tako reći. Svetski, a naši. Quote
RadOwaR Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Eh oste nemoze da mi mine za deka u nas ne sviriha "The Fourth Legacy" ama i "Nights of Arabia" bese super )) Quote
AstralliS Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Nisam te baš razumeo, ali ako su svirali "Nights of Arabia", mogu samo da se izvrištim. Quote
:matija Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 krivo mu je sto kod njih nisu svirali 4th legacy, ali je i NoA bila super Quote
DragonHeart Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Eh oste nemoze da mi mine za deka u nas ne sviriha "The Fourth Legacy" ama i "Nights of Arabia" bese super )) Koliko je bilo ljudi na koncertu u София? Cuo sam negdje oko 2000. Quote
AstralliS Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Koliko je bilo ljudi na koncertu u София? Cuo sam negdje oko 2000. Quote
Laurelin Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Eh oste nemoze da mi mine za deka u nas ne sviriha "The Fourth Legacy" ama i "Nights of Arabia" bese super )) Ovaj...sta rece? Quote
:matija Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) "krivo mi je sto kod nas nisu svirali "the 4th legacy", mada i na "nights of arabia" bese super" ovo je rekao, manje-vise, ali isti je smisao Edited June 7, 2008 by Angrist. Quote
Tanya Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Ma razumeju samo zajebavaju. Nije lepo zezati tako coveka, sta fali sto pise na svom jeziku? Quote
Laurelin Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Ne, ozbiljno nisam razumela...glavninu... A, nek covek pise na svom jeziku sta oce, ne smeta meni...ja cu da pitam, ako nesto ne razumem! Quote
AstralliS Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Ma razumeju samo zajebavaju. Nije lepo zezati tako coveka, sta fali sto pise na svom jeziku? Ozbiljno, nisam ni ja prvi deo rečenice razumeo, nemoj da misliš da pokušavam nešto da omalovažim čoveka. Quote
RadOwaR Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Eto sta recu Thomas za conserta u Sofia (pa i za toa u Beograda): Kamelot on the road - Tour Post Part 2 Hi All, The tour is going amazing; we are in Budapest today after another fantastic night in Belgrade. The fans there are really one of kind! It was great to meet so many of you after the show. The first appearance in Sofia, Bulgaria was truly a night to remember. We played a large basketball hall that was nearly full to the rafters. I guess around 2000 fans were there for our first of many trips to Sofia. Thanks to all the fans and great support acts on the tour, having packed houses every night is very gratifying! See you all tonight in Budapest and then we are back to Germany. Thomas/Kamelot Tie finalnite kadri ot videoto deka publikata skandira sa ot Sofia - http://www.katehizis.com/direct.php?nid=7508 Izvinuvam se deka ne znam da pisem na vasija jezik, opitvam se kolikoto mozem, ali ja razumem kon 70% ot ovo sto vie pisete Edited June 7, 2008 by RadOwaR Quote
AstralliS Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 I ja sam počeo da razbiram šta ti pišeš. Quote
DragonHeart Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Eto sta recu Thomas za conserta u Sofia (pa i za toa u Beograda): Tie finalnite kadri ot videoto deka publikata skandira sa ot Sofia - http://www.katehizis.com/direct.php?nid=7508 Izvinuvam se deka ne znam da pisem na vasija jezik, opitvam se kolikoto mozem, ali ja razumem kon 70% ot ovo sto vie pisete Znaci, bio sam u pravu kad sam rekao da je u Sofiji bilo 2000 ljudi. Svaka cast Bugari! Sve te razumijem sto pises, nemas da brines Quote
*memento mori* Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Izvinuvam se deka ne znam da pisem na vasija jezik, opitvam se kolikoto mozem, ali ja razumem kon 70% ot ovo sto vie pisete ma opusti se, co'ek, razumemo mi, bar nagadjamo shta si rekao! Quote
Dragon of the North Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Smradovi, nisu hteli da sviraju NoA kad su došli, c c c... Al' beše baš moćno i ubertr00! Quote
Jelles Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 al su nam zato svirali "The Fourth Legacy" Quote
Angelystor Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 (edited) Pa svirali su nam vec jednom NoA Edited June 23, 2008 by Angelystor Quote
Dragon of the North Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Vala mora! Pa, ne znam ja, nisam bio prošle godine. Ima li neko neki snimak od prošle godine? Quote
Zoll Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Pa ima snimaka sa prvog koncerta iz Bg-a... na "Ghost Opera - The Second Comming" imaš Memento Mori u video formatu i ima nekoliko pesama u audio formatu... imaš da skineš taj album sa torenta, a verovatno ima i na rapid share-u, pa potraži... Quote
Angelystor Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Obavezno ga trazi sa "coming", nikako "comming" Quote
Dragon of the North Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Ohoho! Super! Zahvaljujem kolega! Quote
Zoll Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Jes, "coming" je... izvinjavam se na štamparskoj grešKi ! Quote
*memento mori* Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Imash i na youtube-u Abandoned od proshle godine. Neshto kratko i losh snimak, ali bar se vidi kako je bilo! Quote
Recommended Posts