Dragon of the North Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Imash i na youtube-u Abandoned od proshle godine. Neshto kratko i losh snimak, ali bar se vidi kako je bilo! Al' ubedljivo najjači snimak sa youtube-a što se tiče Kamelota je onaj sa nekolicinom metalaca koji drže govor pred koncert o SKC-u, metalu, Kamelotu... Quote
*memento mori* Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Al' ubedljivo najjači snimak sa youtube-a što se tiče Kamelota je onaj sa nekolicinom metalaca koji drže govor pred koncert o SKC-u, metalu, Kamelotu... Ahahahaha, daaaa! Koji likovi! Ali shto se tiche snimaka sa certa, verujem da je najbolje Solitaire+Rule The World! Boze. kako smo mi podivljali svi kad je pochelo! A i Abandoned je super isto. Quote
Laurelin Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Jao da! Solitaire snimak mi je super! Kad sam ga gledala, prosla me takva jeza!!!XDSteta sto snimak nije duzi!!! Inace danas sam bas slusala Dominion...dobar je bio i pevac pre Khana! Ma super su!!!! Quote
*memento mori* Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Jao da! Solitaire snimak mi je super! Kad sam ga gledala, prosla me takva jeza!!!XDSteta sto snimak nije duzi!!! Inace danas sam bas slusala Dominion...dobar je bio i pevac pre Khana! Ma super su!!!! Uhh, da!!! A pazi, gledala sam kako je bilo u Holandiji! Brate, oni svi stoje i neshto plate ruchicama, dok smo mi urnisali! Da, dobar je, ali meni nekako vishe odgovara Khan uz sve to... Ili sam mozda previshe zavolela Khana pa mi je on sad jedini. Haha, girls, girls... Calm down. Hahahaha, how can we do that? Kamelot music..and boys are soooo nice! Quote
Laurelin Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Uhh, da!!! A pazi, gledala sam kako je bilo u Holandiji! Brate, oni svi stoje i neshto plate ruchicama, dok smo mi urnisali! Da, dobar je, ali meni nekako vishe odgovara Khan uz sve to... Ili sam mozda previshe zavolela Khana pa mi je on sad jedini. Pa naravno, Khan je one and only, ali i sa ex pevacem, pesme su im bile !!! Ali, da...ovako je bolje!!! Quote
*memento mori* Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 There are some other... No, there isn't some other...! Quote
Laurelin Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 E, jel ima neko setliste sa oba koncerta u SKCu? Quote
:matija Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 prvi Intro When The Lights Are Down Soul Society Mourning Star Center Of The Universe Descent Of Archangel Abandoned Instrumental Human Stain Memento Mori Keyboard solo The Haunting Nights Of Arabia Forever ------------------ Ghost Opera Epilogue Karma ------------------ March Of Mephisto drugi Firewind: Into The Fire Insanity Mercenary Man Head Up High The Circle Of Life Falling To Pieces Between Heaven And Hell I Am The Anger Kamelot: Solitaire Rule the World When the Lights Are Down Soul Society Descent of the Archangel Center of the Universe Abandoned The Human Stain Instrumental (with short bass and keys solos) / Drum Solo The Fourth Legacy The Haunting EdenEcho Keyboard Solo Forever ---- Ghost Opera Love You to Death Karma ---- March of Mephisto Quote
José Luis Chilavert Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Na prolece opet evropska turneja . Moze li biti nesto od toga ? Quote
:matija Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 ja sam prilicno siguran da nas nece propustiti.. Quote
*memento mori* Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 WHAAAAAT??? bice opet evropska turneja??????? ako bude, nema shanse da nas propuste!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Quote
oʞɾoƃ Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 A jeste li razmišljali na sekund ko će da ih dovede? Terra Nostra? Quote
*memento mori* Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Pa pazi, mislim da bi njih doveli! Tj. ubedjena sam! Ali u svakom sluchaju tu je i Legacy Quote
:matija Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 ja sam razmisljao ako terra nostra prestane da radi, ne vidim zasto legacy ne bi bukirao s obzirom da im je zarada 100% zagarantovana Quote
Elderane Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Uf... Pretjerase malo. Kamelota nikad dosta nekima od nas, ali 3 godine zaredom da sviraju na istom mjestu, ne znam bas sta im to donosi dobro. Quote
NatashaNS Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 WHAAAAAT??? bice opet evropska turneja??????? ako bude, nema shanse da nas propuste!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Stvarno, trebalo bi da dodju opet kod nas. Sto da ne? Samo cekamo da se pojavi tour lista. Mozda odu do Madjarske, ako nista drugo, ali mislim da definitivno ne bi trebali nas da zaobidju , mada, ne znam ko ce ih dovesti. Quote
Laurelin Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 (edited) [ Uf... Pretjerase malo. Kamelota nikad dosta nekima od nas, ali 3 godine zaredom da sviraju na istom mjestu, ne znam bas sta im to donosi dobro. Pa, ako Sonata Arctica konstantno, svake godine ne zaobilazi Madjarsku, ne vidim razlog zasto bi Kamelot zaobisao Srbiju... Mislim, ako su vec dva puta dosli, sta im fali i treci...mogu samo da imaju koristi, ne stete... Edited July 17, 2008 by Laurelin Quote
*memento mori* Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 @NatashaNS: ma nema shanse da nas zaobidju!!! @Laurelin: hehe, naravno da ce imati koristi! Ajmeeeee ljudi ja sam najsrecnija osoba na celom svetu samo!!!! Valjda ce dociiiiii!!! Quote
Elderane Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 [ Pa, ako Sonata Arctica konstantno, svake godine ne zaobilazi Madjarsku, ne vidim razlog zasto bi Kamelot zaobisao Srbiju... Mislim, ako su vec dva puta dosli, sta im fali i treci...mogu samo da imaju koristi, ne stete... Zato sto smo prosli put pricali sa njima, i slozili se da nema smisla raditi opet SKC, nego neke druge varijante. A kako te varijante u Srbiji bas i ne postoje, nisam siguran sta opet izvesti s njima. Quote
Elderane Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Expo kosta koliko i Kamelot, a to je besmisleno. A i preveliko je za Kamelot. Quote
Recommended Posts