The Jester Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Nacuo sam nesto od druga(koji je prosle god ucestvovao u organiyaciji koncerta) da ima sanse da dodju i po treci put,verovatno ponovo u aprilu...Ne znam koliko je tacna informacija i da li je nebuloza,ali postoji barem nada... Quote
Zoll Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 ...јавили су ми се из Камелота, како су ми казали, долазе сигурно након следећег албума који буду објавили... Pa sudeći po ovome, tek kad objave sledeći album dolaze, e sad kad će to biti... Quote
:matija Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Mislim da ce to biti kraj 2009-te ili tako nesto. Quote
*memento mori* Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Nacuo sam nesto od druga(koji je prosle god ucestvovao u organiyaciji koncerta) da ima sanse da dodju i po treci put,verovatno ponovo u aprilu...Ne znam koliko je tacna informacija i da li je nebuloza,ali postoji barem nada... Nek' je nebuloza ja cu da se nadam Quote
cybo Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ДИНГ, ДОНГ, ДИНГ, ДОНГ!!!! прво да пожелим СРЕЋНУ НОВУ 2009!!!! а сад, да ваш ДЕДА МРАЗ саопшти добитнике улазница за следећи Камелотов концерт у Сербије. 1. Милица Аћимовић 2. Андреа Схтембергер Све честитке дамама које су освојиле карте, чим буде најављен концерт, по договору са Камелотом, ја ћу да им се обратим, па јављам око процедуре за преузимање иии видимо у СКЦ-у. Велики поздрав и опет ¤ ¤ С Новым Годом друзья ¤ ¤ Quote
Mistress Burzum Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ДИНГ, ДОНГ, ДИНГ, ДОНГ!!!! прво да пожелим СРЕЋНУ НОВУ 2009!!!! а сад, да ваш ДЕДА МРАЗ саопшти добитнике улазница за следећи Камелотов концерт у Сербије. 1. Милица Аћимовић 2. Андреа Схтембергер Све честитке дамама које су освојиле карте, чим буде најављен концерт, по договору са Камелотом, ја ћу да им се обратим, па јављам око процедуре за преузимање иии видимо у СКЦ-у. Велики поздрав и опет ¤ ¤ С Новым Годом друзья ¤ ¤ Srećna Nova Godina, Deda Mraze!!! Quote
WindrideR Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Samo oni neka dodju pa se vidimo svi u SKC-u (ili Domu omladine). Quote
*memento mori* Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ДИНГ, ДОНГ, ДИНГ, ДОНГ!!!! прво да пожелим СРЕЋНУ НОВУ 2009!!!! а сад, да ваш ДЕДА МРАЗ саопшти добитнике улазница за следећи Камелотов концерт у Сербије. 1. Милица Аћимовић 2. Андреа Схтембергер Све честитке дамама које су освојиле карте, чим буде најављен концерт, по договору са Камелотом, ја ћу да им се обратим, па јављам око процедуре за преузимање иии видимо у СКЦ-у. Велики поздрав и опет ¤ ¤ С Новым Годом друзья ¤ ¤ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Pa ja bolji poklon nisam mogla da dobijem za NG!!!! Quote
Mistress Burzum Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Pa ja bolji poklon nisam mogla da dobijem za NG!!!! Amin, sestro Ja se još oporavljam od utiska :D:D:D:D:D Quote
Telcontar Posted January 1, 2009 Author Report Posted January 1, 2009 Ne znam ko je ova Andrea, ali prezime joj je tako do jaja. Germanikus for the win! Cestitke pobednicama. Quote
Mita Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 slusam Karma album mogu reci da sam iznenadjen Quote
Mita Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 jebeno ne mogu da prestanem da ih slusam Quote
Mistress Burzum Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 jebeno ne mogu da prestanem da ih slusam Dobrodošao u klub Quote
*memento mori* Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Ne znam ko je ova Andrea, ali prezime joj je tako do jaja. Germanikus for the win! Cestitke pobednicama. Danke, danke Al' ono u prezimenu ne treba da bude s i h, vec SH kao shtap, shporet... I da, znash ko sam, bar bi trebao da znash Quote
Telcontar Posted January 3, 2009 Author Report Posted January 3, 2009 Pa znam te po nicku, ne i po imenu.. mislim sada znam. I skapirah da je to SH zato i jeste do jaja. Ako tj kada se udash nateraj njega da uzme tvoje prezime Quote
KinSlayer Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 slusam Karma album mogu reci da sam iznenadjen :) LOL! Quote
:matija Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Kad pominjete karmu, da odsviraju sve tri elizabeth sl. put. 'ajmo Quote
NatashaNS Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Jos jedan glas za Elizabeth I, II & III. Quote
vegeta Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 bilo bi lepo... zadnji put se ja ispalio, jedini krenuo da se derem Elizabeth i niko nista to mu dodje ko neki medzesti XD Quote
NatashaNS Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Sta bre, pa drali su se ljudi za Elizabeth dovoljno. Quote
Zoll Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Očigledno je bilo nedovoljno hehehe Quote
The Wicker Man Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 uuu ako padne Elizabethaa biceee RAT! Quote
Recommended Posts