WindrideR Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ljudi, o cemu vi pricate ?? Je li to u pitanju neki fantasy concert Koliko ja znam, jos nije potvrdjen njihov koncert kod nas. Ako ste vi informisaniji, recite i meni, da pocnem i ja da se radujem Quote
KazimKazim Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Bolje da opice Expedition i Snow Quote
NatashaNS Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ljudi, o cemu vi pricate ?? Je li to u pitanju neki fantasy concert Koliko ja znam, jos nije potvrdjen njihov koncert kod nas. Ako ste vi informisaniji, recite i meni, da pocnem i ja da se radujem Ma to mi spominjemo njihov sledeci koncert kod nas koji ce biti... Jednom. Quote
:matija Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Bolje da opice Expedition i Snow Male su sanse za to, ali bih voleo, sto da ne. I We are not separate. Quote
Zoll Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Hehehe... opet se poteglo to ko bi šta voleo da čuje... pa u tom slučaju: Lost & Damned, Snow, We are not separate! A može i Don't you cry! Quote
vegeta Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 kurac se drali, dralo se troje ljudi Quote
NatashaNS Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Sta bre troje ljudi? Dobro, mozda ih je stvarno bilo malo (ne znam, nisam brojala ), al' znam da su bili dosadni i jako su smarali, tj. jako ste smarali. Al' valjalo bi da to odsviraju na sledecem koncertu kod nas. Slazem se i za Don't Cry i Lost & Damned, i naravno, moraju svirati 4th Legacy. Jesu li svirali 4th Legacy kod nas 2. put, ne mogu da se setim? Mislim da jesu, al' nisam sigurna. Quote
DBrave Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 kako troje ljudi?!?! Ja se drao ko lud, a i dosta ljudi oko mene Quote
Svart Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 (edited) Setlist se pravi pre koncerta tako da mozes da vices koliko oces nece odsvirati nista drugacije nego sto su planirali. Edited January 11, 2009 by BLACK Quote
DBrave Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 zavisi kako koja grupa, neke se striktno pridrzavaju setliste, a neke ubace i 2-3 pesme po zelji publike, sve zavisi od muzicara... Quote
lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 ja sam se drala za elizabeth ^^ i ortak do mene koji je uvalio Khanu beli telefon na kome je pisalo Elizabeth:D ummmmmmm, ja i dalje chekam Lost and damned, Elizabeth, volela bih da chujem snow, ali za to nema TEORETSKE shanse, i Temples Of Gold;)... ...mada su meni vecj ispunili jednu veeeeeeeeeliku zhelju sa onim Descentom na poslednjem certu... Quote
Prisoner of Dreams Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Не могу сад никако да се сетим, ал све ми се нешто чини да су на првом концерту свирали Lost and damned, ил сам то нешто опако помешао ?! Quote
Zoll Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Nisu ! Ja sam se iskreno nadao da hoće pošto su je na toj turneji svirali na nekim drugim koncertima, ali eto, kod nas nisu... Quote
NatashaNS Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 kako troje ljudi?!?! Ja se drao ko lud, a i dosta ljudi oko mene Eto vidis Vegeta, lepo sam ti rekla. Quote
lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 knje. chak se secjam da je neko negde i napisao neshto na fazon "obecjali su da cje to svirati drugi put"...naravno ni tad nisu Quote
Zoll Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Hehehe... Obećali? Pa ne znam... možda i jesu nekome... ali je u svakom slučaju nisu odsvirali ni drugi put... jbg. Quote
lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 znaaaaaaaaam iz prvog reda sam lamentirala zbog toga Quote
Zoll Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Da... pa, ostaje nada da će nas ipak počastiti tom pesmom na nekom od sledećih koncerata ovde ! Quote
*memento mori* Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Jes', jes'... Secam se ja da se njih dosta deralo "Elizabeeeeeth!!!". Al' da se ja nisam proderala "Thooomas" niko ga ne bi ni skontao gore na balkonu! Tek posle mene je krenuo aplauz! Meee so proud on myself! Hahahahahaha! A shto se pesama tiche, ja se slazem za Lost and Damned, i josh bih htela A Sailorman's Hymn... Mada shanse za to su...hmm, pa nikakve Quote
NatashaNS Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Jes', jes'... Secam se ja da se njih dosta deralo "Elizabeeeeeth!!!". Al' da se ja nisam proderala "Thooomas" niko ga ne bi ni skontao gore na balkonu! Tek posle mene je krenuo aplauz! Meee so proud on myself! Hahahahahaha! Haha, ja se i ne secam toga. Stvarno ne znam da se to desilo. Pitala sam brata, ni on se ne seca. A cek, na koji balkon se popeo? P.S. Menjaj ta slova (boju), ne mogu nis' da procitam jer se ne vidi (mora se obelezavati ceo text da bi se nesto videlo). Quote
Laurelin Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ja bih volela da sviraju The Shadow of Uther...to sam vec jednom rekla, al' da kazem opeta!! A i Blucher...ali prvo Uther!!! Quote
*memento mori* Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Haha, ja se i ne secam toga. Stvarno ne znam da se to desilo. Pitala sam brata, ni on se ne seca. A cek, na koji balkon se popeo? P.S. Menjaj ta slova (boju), ne mogu nis' da procitam jer se ne vidi (mora se obelezavati ceo text da bi se nesto videlo). Hmm, onaj levi... Haha, ne znam kako da objasnim To je bilo chini mi se izmedju Forever Slave-a i Firewind-a. Znam da sam zujala okolo i pogledam gore, stoje neka dva lika. Kad ono Thoma sa kachketom I kazem drugu, i pochnemo da se deremo "Thoooomaaas!!!". I za nama krene josh dosta ljudi i aplauz. Secam se toga jako dobro, jer znam koliko sam bila odushevljena shto sam ga skontala. Shta vishe, mislim da je to za mene jedan od upechatljivijih momenata na koncertu. Naravno, samo za mene Quote
Recommended Posts