NatashaNS Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Aha! Mislis pre nego sto je Kamelot poceo? Ja reko' u toku njihovog nastupa! I mislim, kako i kad se on kog djavola popeo gore kad treba da svira? OK, sad je vec jasnije. Quote
*memento mori* Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Aj to, vec ko bi mene skontao u onoj frci i galami u toku koncerta da ja vichem "Thomas" Hahahaha Quote
NatashaNS Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Da, i to sto kazes. Al' bas sam se bila zbunila tom tvojom izjavom da se on popeo na balkon u toku koncerta. OK, sad je sve razjasnjeno. Meni je samo zao sto Khan nije bio u stanju (valjda je tad nesto bio bolestan, blabla) da se slika sa svima nama, al' ok... Next time. Sledeci put bi i ti, kao ogromni fan Kamelota (pre svega, Casey-ja ), mogla da ostanes i da se slikas sa njima, a? Quote
*memento mori* Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Uh, pa to mi je pod MUST!!! Jebesh organizovani prevoz i sve ostalo kad sam imala oko pola sata free posle koncerta Sledeci koncert ostajem da chekam, koliko je god potrebno. A za spavanje cu se snaci, valjda ce me neko od ovih divnih ljudi na yum-u primiti Pa da konachno i ja zagrlim tog Casey-a sunce mu njegovo Quote
NatashaNS Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Evo mozemo ti i ja celu noc cekati neki jutarnji bus/voz, ako 'oces, pa ides sa mnom za NS. Ja se iovako posle koncerata obicno vracam onim nocnim u 3:35, tako da... Eto. Al' ako te neko primi - super! Ma 'oces, ne brini! Ja sam se slikala s' njim, al' je neki lik slikao drugaricu i mene i slika je mutna, al' dobro, sta da se radi, ispravicemo to sledeci put. Al' dobro, polako, dok nam ne dodje Kamelot, zanimacemo se ovim predstojecim koncertima... Quote
*memento mori* Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Jeeeeeeeeeeej!!! Fina idejica. Ja cu se potruditi da moja slika bude shto bolja, pa da je kachim svuda Quote
lithium Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 ja sam se slikala sa Oliverom, i prichala sa njim nekih 10ak min i moj zhivot je potpun. a imam i caseyjevu palicu, nisam to pomenula cele tri-cetiri strane xD Quote
NatashaNS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 I ja sam se slikala sa Oliverom. I sa ostalima, samo ne sa Khanom, al' dobro, next time. E da, i ovog puta da se slikam sa Glennom. Al' Sean je jako cool lik. Ja cak nisam ni skontala da to nije Glenn, al' posle su mi ljudi rekli da to nije on. Quote
*memento mori* Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Njaaaaaaa You lucky girls Ima sledeci put da se slikam sa celim bendom, pa chak i ako treba sa onim montazerima i ostalim crew-om Quote
NatashaNS Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Njaaaaaaa You lucky girls Ima sledeci put da se slikam sa celim bendom, pa chak i ako treba sa onim montazerima i ostalim crew-om Bas si lik. Meni se cini da sam ja posle Tarjinog koncerta na'vatala nekog lika iz crew-a. Quote
Telcontar Posted January 15, 2009 Author Report Posted January 15, 2009 hahah a pazite baxuse nas, imali smo barem 100 slika sa Kamelotom kad su Snimali spot kod nas, josh pre prvog koncerta, iz Voodooa, i to vece u Voodoo ortakinju ukradu Fotoaparat sa svim slikama...a slikali smo se bili sa svima, prvo ipsred 202ke, a posle u Voodoo gde su bili svi osim Khan-a... Elem sto se tice zelja Across the Highlands, Shadow of Uther, Once and Future King ... posto to nikad nece svirati Lost & Damned, Center of the Universe i to mozda i dobijemo... Ja sam ih inace do vece u Voodoo smarao za 'Highlands' posto mi je to prva i jedna od omiljenih pesama Kamelota, al nisu je svirali ja mislim od Karma turneje.. ako su je uopste ikad i svirali... Quote
Mita Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 (edited) pu kako je zarazno The Fort Legasi Karma Epica The BLek Helo jbt ZAAAAARAZA ne znam zasto ali mi se prvi ne svidja ni Goust opera na prvo slusanje ali na prvo ce ispitamo to posle Edited January 19, 2009 by Mita Quote
Shamandalie Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Ghost opera je malo cudna u pocetku, ali se kasnije izdvoje neke pesme koje bas udju u srce i usi. Human Stain na primer! Fantasticna! Quote
Mistress Burzum Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Human stain je stvarno dobra. Ghost opera mi nije bila nešto u početku a sad... Ma super! Quote
Zoll Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Mene je sa Ghost Opera-e u početku iritirala pesma Blücher, ali mi se vremenom svidela poprilično... Quote
Stormlord Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Ghost Opera mi je i na pocetku i sada najgori album benda. Nadam se da ce se opametiti i vratiti zvuku sa Fourth-a i Sieges-a Quote
Mita Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 meni se ne svidjaju prva tri albuma ma koliko god pokusavao da ih preslusam dok ostali su svi savrsenstvo osim Goust opere koja je malo slabija Quote
Lunar Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Black Halo mi je omiljeni album ove grupe, pa onda Karma, mada svi albumi su mi super. Osim oni raniji sa nekim pevachom koji ima tako iritantan glas, da je to strashno. Quote
Sandman Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Ma bre,najbolji album je Eternity pa tek onda sledi kvadrologija Fourth Legacy/Karma/Epica/The Black Halo. Quote
Mita Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 (edited) Black Halo mi je omiljeni album ove grupe, pa onda Karma, mada svi albumi su mi super. Osim oni raniji sa nekim pevachom koji ima tako iritantan glas, da je to strashno. ma strasno(slazem se sa tobom za pevaca) Rojev glas neprevazidjen Edited January 21, 2009 by Mita Quote
Mistress Burzum Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Black Halo mi je omiljeni album ove grupe, pa onda Karma, mada svi albumi su mi super. Osim oni raniji sa nekim pevachom koji ima tako iritantan glas, da je to strashno. Word. U početku sam mislila da je to Roj ali iz faze kad nije znao da peva... :| Pu pu daleko bilo. Quote
Mita Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 bas volim da slusam kako on peva jer se tacno oseti kako se zaneo u pesmu znaci dodje ti samo da uzivas (no homo!!!!!!!) Quote
Stormlord Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) Izgleda da vi niste slusali Rojov prvi, mnogo kvalitetniji bend, znan pod imenom Conception!!!! Edited January 22, 2009 by Stormlord Quote
Recommended Posts