Old Smuggler Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Dosadno mi je. Istina, već sam bliže od pola puta kući na vožnji od 10 minuta, ali svaki sekund je novo otkriće smorenosti u meni ... smor ... Optimistički stojim blizu ulaza .... znate ono kada se zamislite, pa se opet probudite, shvatite gde se nalazite i onda vam je žao što ne možete opet da odlutate? Kao spas, u rukama devojke na sedištu tik do mene se stvori nešto šareno - to je časopis. Za trenutak sam se zagledao u sliku na kojoj mi je jedna devojka bila poznata, to je ona drolja ćerka nekog ultrabogataša koju je dečko snimio kako mu puši i posle smo to svi mogli da vidimo putem interneta - tada se nisam mogao setiti kako se zove (Paris Hilton). Slikala se sa svojim kučetom, inače, verovatno najružnijim stvorenjem kojim sam u životu video (a video sam, verujte, svašta). Oboje veseli, nasmejani, samo lica u krupnom planu. Na slici piše nešto ali nisam dovoljno blizu da pročitam. Malo se približim i onako izvijem vrat da vidim šta piše. Piše nešto: Ima moj **** (pa nešto što nisam uspeo da vidim) zar ne? Ima njen šta? Jao, ne mogu da pročitam tu reč u sredini. Sada se već prilično upadljivo naginjem i osećam da ljudi pilje u mene al šta ću, moram da vidim šta to isto imaju Paris Hilton i njeno ružno kuče ... NOS ! Pa dabome, tako je! Nos, nego šta. Taman kada sam zadovoljio svoju znatiželju, čitateljka odlučuje da okrene sledeći list. Preko cele duplerice slika Hari Potera i družine i neki tekst. Na moju sreću, na ovome se nije zadržavala više od par sekundi. Sledeća strana. Devojka u krupnom planu i upadljiv naslov: "Šta sve treba da znaš o PILULI!" Do sada nisam bio obraćao mnogo pažnje na samu čitateljku. Pomislio sam da je neka klinka na osnovu materije koju je izučavala u časopisu, ali iz mog položaja (video sam je s leđa u sedećem položaju), po odeći i rukama nije delovala tako. Bogata crvena kosa je potpuno pokrivala išta što bi se moglo videti od njenog lica. Ovde se već malo zadržala. I treba, pomislih. Mora sve da se zna o "PILULI!", da ne bude posle kasno! Pošto je pročitala par pasusa, ponovo je okrenula stranu. Sada sam još nešto primetio, svo vreme okreće prethodnu stranu, odnosno čita časopis unazad. Pitao sam se zašto ... možda misli da redosled članaka ima neku važnost i da se otkrivaju po redosledu po kom treba da uzimaju ulogu u životu, (znate devojke, vole horoskope i tako to ...) a ona taj sistem pokušava da prevari - tako što uvek zna šta je posledica pre uzroka. Odnosno prvo vidi ono što se desilo posle, pa onda pre! Ma nema veze ionako je časopis glup, i sve je ovo tako glupo ... Sledeća strana (odnosno prethodna) "POLJUPCI". Pa naravno! Prvo poljupci, pa posle, šta sve mora da se zna o piluli. Lepo podučavaju ovi časopisi omladinu, sve po redu kao što treba. Samo kad još posle pilule ne bi bio Hari Poter ... Ponovo okreće stranu. Preko cele duplerice je sevnuo naslov: HOT SEX! Iju! Pa zar tako! Autori nepoznatog šarenolikog tinejdžerskog časopisa, potpuno ste me razočarali... Pa zar da napravite tako kobnu grešku? Prvo HOT SEX, pa "POLJUPCI", pa onda šta sve mora da se zna o PILULI? Pa zar nije malo kasno misliti o piluli posle hot sex-a. (poljubaca ništa manje) Pa još posle svega toga Hari Poter, seme mu jebem, da prostite. Prvo ćemo hot sex, pa ćemo se ljubiti, da ne bi bilo onako skroz životinjski, jelte, pa ćemo posle da mislimo da nije možda trebalo da upotrebimo pilulu? Pa posle još kad shvatimo koliko je kasno da bežimo od stvarnosti u svet Hari Potera i sličnih gluposti za zatupljivanje. C, C, C e moja redakcijo ... U tom trenutku sam shvatio da su vrata otvorena i to na mojoj stanici, te hitro istrčah iz busa. E kakva šteta, a taman sam hteo da vidim šta treba da se radi pre hot sexa ...
tovar Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 malo sociologije. malo psihologije. malo slika o stanju duha u drustvu. malo bus smora. malo kafanskih legendi. citljivo.
Ivan_Creed Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Hteo sam da procitam sve, kad ja pogledo, puna basta vode! I ondak sam kliknuo na tvoj potpis, ne bi li dobio extra dwarf-a..
шмизла Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 (edited) meni je ovo bzvz, al' ono kao rekla bih da si talentovan za prichanje viceva i sl. edit: i ne mislim da je to loshe p.s. poradi na stilu, da bude zanimljivije Edited February 26, 2006 by *drunken_butterfly*
Old Smuggler Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 Talentovan sam ja za svašta, ne brini
шмизла Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ql. ja npr. nikad nisam znala da ispricham vic tako da isti bude zanimljiv.
Ivan_Creed Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 -biga, nema vise dwarfova u potpisu! Kuin of d raJs BA!
greenenn Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Bravo Marko..Svidja mi se...Mislim da ti je retorika na nivou( usmeno)i da zato pises ovako citljivo kako neko reche......Mozda bi mogao da budes neki glumac ili slicno..Crtacu hahah
Recommended Posts