Lucio Holocausto Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Nema sanse da ih se setim svih, koliko ih ima... ali evo recimo, koji mi prvi pada na pamet je Sepultura iz doba Thrash\Death mjuze... Quote
~MaX~ Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Znam Ja!!! ajde mi reci.....treba mi za moj bend.......ne mozhemo da smislimo nishta da valja..... Quote
Lucio Holocausto Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 ajde mi reci.....treba mi za moj bend.......ne mozhemo da smislimo nishta da valja..... Kad budem imao vremena, mogao bih ja nesto da stvorim... Jbg, to mi je ipak profesija... Ali za sad nista ne obecavam, posto sam u veeeeelikoj frciiiii ! Quote
Leta Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 death nile kreator immortal ... ma ima ih.. Quote
Possessed Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 (edited) ajde mi reci.....treba mi za moj bend.......ne mozhemo da smislimo nishta da valja..... Jel ima te ime za bend logo mogu da napravim!! A ako nema te ime shta svirate koju vrstu muzike pa po tome uvek dobijem inspiraciju!!! Edited April 20, 2006 by Possessed Quote
Mega_Deda Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Koliko god "lepi" i "zanimljivi" bili, povrace mi se na logo-e za koje mi treba dioptrija da bi ih procitao. Najbolje je jednostavno a efektno, a pod jednostavno ne podrazumevam TimesNewRoman Pogledajte moj avatar. Necu da kazem da je mnogo dobar, ali je jednostavan i po meni skroz ok... Quote
Goatik Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 (edited) death definitvno... mada i sonata ima jako dobar logo (iako ih bas nesto i ne slusam... ) Edited April 24, 2006 by Goatik Quote
tornadomaster Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Morbid Angel, Lost Horizon, Death, GUT, Blind Guardian, Intestinal Disgorge, Diosgorge (oba).... Quote
~MaX~ Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Jel ima te ime za bend logo mogu da napravim!! A ako nema te ime shta svirate koju vrstu muzike pa po tome uvek dobijem inspiraciju!!! ACID RAIN progressive........ da vidimo shta znash.... Quote
Possessed Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 ACID RAIN progressive........ da vidimo shta znash.... Vi vec imate super logo za tu vrstu muzike!!! Quote
Inuria Malkava Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Mnogo mi se svidja logo MayheM-a... Quote
~MaX~ Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Vi vec imate super logo za tu vrstu muzike!!! koji?....... Quote
shtuckensyglieben Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Domaci-AMON DIN Strani-EMPEROR Quote
Divlji Tigar Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 STRANI - Iron Maiden Domaci - Divlje Jagode E da i Pokolgép ima odlican logo. Quote
Wolflord Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Stari Dimmu Borgir logo, Emperor, Borgnagar(Iako ih neslusam preterano), Marduk. Slayer i stari logo Metallice. Ima jos toga...cim se setim.... Quote
Guest Syrant Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ''Artillery'' je imao odličan logo, pa zatim i ''Elvenking'', od naših je imao dobar logo ''Heller'', tu su negde i stari ''Vilian'' i ''Eye In Time'', ''Sabbat'', ''Tankard''... Quote
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 The Black Dahlia Murder!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts