vudun Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ahahahahah, strava! Izgleda kao nabacano granje za potpalu. Što sam poetičan do mojega. Ovaj mi se svidja: Uh dobar je, dooobar! Quote
vudun Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Neki holandski death metal ... imaju samo dva albuma iza sebe. Quote
White Man Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Prvi Opeth logo, znači totalni under-fucking-ground: Inače, posle ovog logoa su imali onaj drugi koji su koristili zaključno sa MAYH albumom. Quote
Possessed Posted September 1, 2008 Author Report Posted September 1, 2008 Shta je ovo koji kurac??? Bash je jebachki i pristaje uz ime. shta pishe to tamo??? Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 King Diamond ima ubedljivo najbolji logo.Mrzi me da kacim sliku,a i glupo je kad svi znaju na koji mislim Quote
White Man Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 @KinSlayer: Naravno, najlepši, najmistčniji i nekako savršeno oslikava muziku. Logo izgleda baš onako kao muzika zvuči. And now for something completely different. Ko mi pročita ime ovog benda ima Milka čokoladu od mene... i to onu veliku: Quote
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis. Je l' moze Nestle instead? Quote
RNA Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Заправо, не пише ништа, али се бенд тако зове. На том "логу" нема никаквих слова, само брљотине. Quote
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Pa ko sad dobija chokoladu? Quote
White Man Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis. Je l' moze Nestle instead? E alal ti vera. Može Nestle naravno, hoceš CRUNCH ili onog Zeka Peku? Заправо, не пише ништа, али се бенд тако зове. На том "логу" нема никаквих слова, само брљотине. Not quite. Pažljivim pregledanjem uveličane verzije ove "brljotine" mislim da se mogu uočiti simboli koji podsećaju na slova ali debelo obogaćeni raznovrsnim umetničkim detaljima kao što su penis, vagina, obnažene ženske grudi, ljudske fekalije, odsečeni delovi tela, sekire, satare i sl. Kako god, ovi likovi su zajebali i naj tru(lije) black metalce sa svojim "brate-šta-ovde-piše" logoima. A svaki put kad vidim ovaj strava logo pomislim na Aladina i njegovu začaranu lampu: Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Имам сабљу из доба краљевине СХС у соби, а реплика нечега оваквог би ми заиста екстра дошло! Quote
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Najjaci logo, ubedljivo: pa naravno... Quote
Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) opeth je ono dosta unkul jer slovo O je totalno uradjeno kitnjasto sa nekim lepriticem i cvetovima dok ostala slova pogotuvu h izgleda ko da ga je sklepap neki priucheni kovach koga su nashli pod santom leda i oziveli ga Edited September 6, 2008 by Rle Quote
KinSlayer Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Opeth je vrlo kul zato sto logo i muzika idu jako lepo zajedno, tj. vec je neko gore rekao - njihov logo izgleda onako kako im muzika zvuci... Quote
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Opeth je vrlo kul zato sto logo i muzika idu jako lepo zajedno, tj. vec je neko gore rekao - njihov logo izgleda onako kako im muzika zvuci... true,true... Quote
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Dvoumim se izmedju ova dva opaka logoa Quote
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 opeth je ono dosta unkul jer slovo O je totalno uradjeno kitnjasto sa nekim lepriticem i cvetovima dok ostala slova pogotuvu h izgleda ko da ga je sklepap neki priucheni kovach koga su nashli pod santom leda i oziveli ga ti si uncool... Quote
White Man Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Ima mnogo strava logoa ali Opeth-ov je najlepši baš zato što kombinuje više elemenata u jedno. U isto vreme je i mističan, i mračan, i elegantan, i razumljiv plus što poseduje tu umetničku crtu i "golu" estetiku, e sad ako to neko ne može da vidi onda šta da mu ja radim. A kad smo već kod tih ličnih zapažanja, meni je uvek slovo "t" ličilo na nogu sa podignutim stopalom. I logično je da bend koji pravi najgenijalniju muziku ima i najlepši logo koji će da ga predstavlja. Edited September 7, 2008 by White Man Quote
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ima mnogo strava logoa ali Opeth-ov je najlepši baš zato što kombinuje više elemenata u jedno. U isto vreme je i mističan, i mračan, i elegantan, i razumljiv plus što poseduje tu umetničku crtu i "golu" estetiku, e sad ako to neko ne može da vidi onda šta da mu ja radim. A kad smo već kod tih ličnih zapažanja, meni je uvek slovo "t" ličilo na nogu sa podignutim stopalom. I logično je da bend koji pravi najgenijalniju muziku ima i najlepši logo koji će da ga predstavlja. lepo si ovo rekao... Quote
Recommended Posts