Jelles Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Iron Maiden Saxon AC/DC Helloween Kreator i Metallica (stari) Quote
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 od stranih mi je najjachi Emperor....ono E jebe keve!!! a od domacih definitivno Anguish Sublime Quote
Mega_Deda Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Evo video sam da je neko spomenuo artillery, ne verujem da je puno ljudi videlo taj logo, a jako je efektan Quote
niking Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Aladin, Simbad, Prince Of Persia... znam da vuce na tako nesto sigurno... Quote
Mega_Deda Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Znam da su imali jako traumaticnu turneju po srednjoj aziji (pesma 7:00 from Tashkent, kada ih je ruska murija proterala sa turneje zbog agresivnog ponasanja publike na njihovim koncertima ), ali mislim da je logo nastao pre toga Quote
Metal Bloodshed Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Metallica ( sve do blacka) Darkthrone Soulfly Quote
Wolflord Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Stari Dimmu Borgir logo Emperor Borknagar Cannibal Corpse Limbonic Art ima jos extra logoa... kad ne mogu da se setim... jebemu krisku 'leba... Quote
Geozee Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Dodajem: Ipak mi je to omiljeni bend... Quote
Possessed Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Owaj logo je najbolji na svetu svi mogu da mu se sagnu! Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 (edited) Da, Mortician stvarno ima odlican logo. Skoro sam video logo koji mi se najvise svidja od svih dosadasnjih. Neki demo bend Rhadamantus je u pitanju. Imam ga na kompu, ali nemam link nekog sajta gde ga ima. Necrophagia takodje ima odlican logo. Naravno, Space Eater ima super logo! Edited December 18, 2006 by RNA Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Evo video sam da je neko spomenuo artillery, ne verujem da je puno ljudi videlo taj logo, a jako je efektan Logo je dobar, a bend jos bolji Quote
+Abigail+ Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Demilich. A sto se moga definitivnog izbora tice: Potom: Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Potpuno su mi bezvezni logoi black bendova - njima sto nejasnije, to im bolje Quote
+Abigail+ Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Potpuno su mi bezvezni logoi black bendova - njima sto nejasnije, to im bolje Sta ces jebiga...umjetnici koji rade njihove logoe nisu imali taj dar da budu nadahnuti i kreativni kao oni sto rade logoe power il mnogih thrash metal bendova. Koliko inventivan moras biti da uradis jedan npr. evergray logo...il pak da zalijepis zmaja koji bljuje vatru na cover...svaka im cast, iskreno. Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 (edited) A sto se moga definitivnog izbora tice: Potom: Do jaja, jedva procitah ANAEL. Da nisam cuo za bend, kurac bih provalio. Mutiilation i Deathspell Omega su jos vrlo citljivi. Edited December 19, 2006 by RNA Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 evergray logo... Pise se Evergrey Quote
+Abigail+ Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 @dragonh. Pardon my french, ouh! Do jaja, jedva procitah ANAEL. Da nisam cuo za bend, kurac bih provalio. Mutiilation i Deathspell Omega su jos vrlo citljivi. AntaeuS, actually Jeste relativno necitljiv, ali logo je (bas kao i sam bend) fantastican. Poprilicno jednostavan, a efektivan. Doduse, kod Mutiilationa ne bi bilo lose da je izostavljen pentagram, al to ne mijenja cinjenicu da ga obozavam.;P Quote
Grobodan Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 ma bre, hvala,dovidjenja mada,ima jos masa dobrih - morbidi,deicide,mayhem,katatonia(novi)... Quote
Dead Man Drinking Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 (edited) Estatic Fear nije los Edited December 19, 2006 by Dead Man Drinking Quote
Recommended Posts