Blinded by Tear Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Crvena lokva krvi pruza se preda mnom pred mojim likom moje pomalo pohotne oci zele je izjedaju je samim pogledom no opet jos je tu klizi po tlu gmize kao zmija i dok je gledam tako zamisljam kako tece niz moje grlo slijeva se osjecam svaku njezinu cesticu u sebi no ona je jos uvijek tu stoji i kao da se pokusavam ogledati u njoj no ne uspijeva mi jer ona nije kao voda ona je pice bogova nadzemaljski sut koji te dize u visinu a zatim te naglo pusta da padas i padas i tones sve dok se ponovno ne susretnes s njom dok ti ponovno ne podari sebe svoju moc da ti pruzi jos vece zadovoljstvo po koje ces se uvijek vracati trazeci jos -//- Modre vene proziru se kroz moju blijedo-porculansku kozu i kao da me dozivaju da vidim sto se nalazi u njima ja posezem za nozem i lagano prolazim njime preko moje vec uzavrele vene i preko nje povlacim crtu crtu izmedju zivota i smrti crtu izmedju sna i jave i tako obiljezavam jedan pocetak kraja jedan put u beskraj iz kojeg se nije moguce vratiti niti to zelim napuknuce koze ocituje se kroz krv tamnocrvenu gotovo crnu i natapa jastuke moga kreveta plahte mojih snova koje su tako nevino bijele i ono blista na punoj mjesecini obavijeno mojom krvlju slap krvi tece i tece a nema brane da ga zaustavi u njemu se moze ogledati svaka moja isplakana suza svaka kap moje tuge sva moja bol a to boli vise od icega vise od bilo kakvih prerezanih vena koje se utapaju u mojim ocima moj pogled kao da guta svaki tren jos preostalog mi zivota i pamtim svaki i najmanji pokret i dok tako u nekom ugodnom cudu stojim na krevetu razrezanih vena sa nozem u ruci ja gubim snagu za zivot i dok moje kapke obavija tama i konacan put u beskraj sa mog lica se kotrlja i posljednja suza -//- Krvave suze klize niz moje lice tako blijedo kao snijeg u svakoj njenoj kapi vidi se tuga i odraz tvog lica i kao da zelim pitati zasto otkud sva ta bol ali ja samo sutim jer ono sto stoji ispred tebe jedna snuzdena djevojcica krvavih suza to govori sve vise od bilo kakvih djela vise od bilo kakve rijeci ne nemoj mi brisati moje krvave suze nemoj ni pokusavati jer one su jedino sto imam a i ne zelim da zaprljas ruke mojim grijesima mojom krvlju radije me ostavi u hladnoci tamne sobe sa slomljenim srcem i mojim krvavim suzama -//- Uzimas noc rezes me rezes moju kozu povrsinu mene same no to ne boli toliko koliko sama spoznaja da ides sve dublje i dublje teces mojim venama sve brze djelujes sve brze i ja te ne mogu zaustaviti u njima stvaras razdor jer ti si kao zlatni sut onaj posljednji od kojeg se umire dolazis do moga srca i bezosjecajno ga cupas van a bol koju osjecam prevelika je u vlastitom tijelu se osjecam kao beskucnik kao izbjeglica kao da sam protjerana iz raja zivot vise nema smisla sve je samo iluzija a u to vise ne zelim vjerovati rupe bez dna preduboke su a sretnih trenutaka vise nemam -//- Gubim se u dubini zla u ponoru ocaja gubim kontakt sa vanjskim svijetom sa samom sobom hladno mi je hladno u venama hladno u grudima nemir samoca i bol izjedaju me obuzimaju me neke podsvjesne zelje strasti zelje za necim drugacijim gotovo zivotinjskim a to je drugacije od mene same podsvjesno sam druga osoba izgubljena i tuzna uplakana djevojcica koja to prikriva svojim maskama maskom jedne sretne vec odrasle djevojke koja ne zna za poraz ni za bol moja prava osoba moje pravo lice pravo ja zeli izaci van na povrsinu u stvaran svijet no ja joj to ne dopustam jer sam zapravo jedno okorjelo bice koje luta u noci u beskraj bojeci se zivota bojeci se smrti bojeci se sebe pusti me da padam pusti me da zivim u iluziji jos jednog krvavog dana pusti me da umrem
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 leave this world behind....
Machka Naopachka Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 u, vojvoda upravo to sam i ja pomisilla kad sam videla naslov ahahaha
Jellybelly Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Delim misli sa marijom i vojvodom, i meni je to prvo proslo kro glavu kad sam video naslov.
VOJVODA Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Forever PMS, I want to be forever PMS, do you really want to bleed forever, forever, whenever...
Face Of Melinda Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Ne verujem, majku mu prvo sto mi palo na pamet je neprekidna menstruacija. Interesantno kako smo svi pomislili na istu stvar... mora da ova pesma ima skirvenih poruka
Tomislav Sawyer Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 pridruzujem se, ista stvar. ume vicky da tka tanano ili smo mi prilicno optereceni?
michelle Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Nemoguce da smo za sada svi optereceni
blondie Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 meni nije menstruacija pala na pamet. nego Kill Bill 1.
Tomislav Sawyer Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Nemoguce da smo za sada svi optereceni pazi, hjevi mjetal je to
blondie Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 metalbeer: ma jok.. neko vece odgledala film.. pa bilo krvi do koljena (u filmu), a onda osvanulo `vjecno krvarenje`
Helle Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Vau' Vickasta, super ti je ovo! Odma me podsijetio naslov na pijesmu Alice Cooper-a ''Only woman bleed'' Svaka cast, napokon nesHto novije na Snagi Rijeci!
blondie Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ne zanosi se mnogo. eto moni uskoro opet.. samo da se sjebe zbog neke 348729 ljubavi po redu. pa da dodje lesi s rivotrilom i `drz se moni, izdrzi`.. i onda ujutro, eto nama price
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 lesi D saplajer - faca koja se ortachi sa luzerima pa onda ih koristi k'o inspiraciju za neku desetu pricu, a smeje im se....lesi great goth swindle.... mozda saM ga precenio.....
VOJVODA Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 samo da se sjebe zbog neke 348729 ljubavi po redu. pa da dodje lesi s rivotrilom i `drz se moni, izdrzi`.. i onda ujutro, eto nama price Pera Detlic!
Elizabeth Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 (edited) jos onako da zamislimo neku tr00 gothic melodiju uz ovo... Edited February 19, 2006 by Elizabeth
VOJVODA Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 I Peru Detlica u crnom korsetu sa bicem!
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 i velikim sisama....
mrtva Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Crvena lokva krvi pruza se preda mnom pred mojim likom za prawu krw i ljubaw... ps: znam da nije u pitanju menstraumatizacija... al' satan couldn't hell'p myself... bloody kisses Wampirusho mala...
Machka Naopachka Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Goth as Goth can be my doctor tells me but I just can't believe him... ever the Optimistic!
Blinded by Tear Posted February 22, 2006 Author Report Posted February 22, 2006 jos onako da zamislimo neku tr00 gothic melodiju uz ovo... Upravo to...
Helle Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 znam da nije u pitanju menstraumatizacija... to ye8eno sranje traje u prosijeku do pedesete godine zivota svake ye8ene zene pa se ti sad pitaj,mojih jos 30 nardnih god. majko mila ne zelim nit da pomisljam!
mrtva Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Upravo to... ne seri...shto bi reka chika BWD...treba tebi Marko...
Recommended Posts