Helle Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 I dosta krvi.... Al' posHto znam da je malo-krvna....umije da bude zaye8ano, jel'de Tffigi!? Ama bitno da Vicky lijepo pise mala svaka cHast, odusevila si me s textoviam-ocemo josH!
Blinded by Tear Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 ne seri...shto bi reka chika BWD...treba tebi Marko... Lestat?
Blinded by Tear Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 Evo jedna posve nova... -//- Nakereni krizevi izdizu se iz vec odavno ustajale zemlje dok duse mrtvih slobodno lutaju grobljem i zovu me zovu me k sebi u utrobu zemlje gdje crvi izjedaju tijela mrtvih a ne usnama im se ogleda onaj posljednji ocajnicki krik koji u isto vrijeme djeluje tako smirujuce budim se iz sna i kao da mjesecarim idem ali ne znam gdje i upravo sad sam sve shvatila sad kad sam dosla ispred groblja okupanog mjesecinom povratka nema niti se mogu vratiti ulazim kroz zeljezna vrata koja skripe od vjetra a od tog zvuka koza mi se ugodno jezi prolazim pjescanim puteljkom i dolazim tu ispred kipa kojeg vidjam u snovima uplakanog andjela koji drzi slomljenu ruzu u rukama u svakoj kapi suze vidi se ocaj i te suze pocnu teci kao prave i one klize cineci oko mene potok krvi i bijesa izludjuje me njegova istinska bol i ja uzimam kriz naherenim krizevima rezem si vene dok trnjem probadam si srce crveno srce puno krvi pušta crne suze kao da place umjesto mene a ja postajem jos jedna ocajnicka dusa koja luta u noc -//-
Blinded by Tear Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 ''pušta'' Glupa tastatura, opet mi se ukljucuju latinicna slova. VOJVODO uzdravlje...
Alita Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Goth as Goth can be my doctor tells me but I just can't believe him... ever the Optimistic! jadan apc
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Na kraj sela cadjava mehana... a pokraj nje za guzenje poljana....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 nego, tamo ras'o i jeb'o....
Blinded by Tear Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 Nasred poljane? xe xe, strasno Blacky.
Helle Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Zamisli samo BVD-a kako ore.... klasa!
Blinded by Tear Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 Xa, xa... Slusam ''Jesenje Suze'' cjelo uboga jutro... otud mi ovakve misli... -//- Zedna sam zedna tvoje smrti zedna svoje vjecnosti dodji dodji da ti pokazem sto znaci biti voljen sto znaci biti lijep i mlad les ja voljet cu te sve do zadnje kapi krvi do zadnje tvoje kosti sto trunu u zemlji volim tvoje lice porculansko-blijedo bez trunke krvi u sebi koje nepomicno stoji na ugnjijaloj zemlji volim tvoje oci tako bezivotne i crne koje se ne zatvaraju a iz usana ti tece krv ispunila sam tvoju posljednju zelju ''da volis i da budes voljen'' pruzila sam ti poljubac poljubac smrti koji si silno prizeljkivao sada je tvoje vrijeme proslost a moje tek pocinje jer krecem u potragu za ljubavi za svojom vjecnosti za svojim poljupcem smrti -//-
Blinded by Tear Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 Nije fino smijati se tudjoj nesreci...
Helle Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 ja voljet cu te sve do zadnje kapi krvi sve si naprednija.... najs!
Dark Sonja Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) Nije fino smijati se tudjoj nesreci... ladno si mi uletela u post... nasmejala sam se na BVD - Oracha... nisam ti pesmicu jos ni procitala..tek je sada videh... Edited February 27, 2006 by Dark Sonja
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 oranje je suvise primitivno za mene....
Dark Sonja Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 oranje je suvise primitivno za mene.... ako nisi agro, onda nisi troo...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 jebi ga, otkad poceh da se kupam cesce nego jednom mesecno, izgubih poslednju vezu sa ideologijom....
VOJVODA Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Nije fino smijati se tudjoj nesreci... Kako nije? Naprotiv, bas je super.
Blinded by Tear Posted February 28, 2006 Author Report Posted February 28, 2006 Kako nije? Naprotiv, bas je super. Nesreco moja, moj andjele, lol! @Dark Sonja.
VOJVODA Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Nesreco moja, moj andjele, lol! Pa zar meni tako? You Broke My Heart So I Busted Your Jaw!
ResurrectioN Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Poeticno koliko i spam koji probnalzim u inboxu. Birdie Mirian <[email protected]> to me here here taught night. development sandwich out slow, evening motor fly wrong few? immediate benefit window. love find immediate goes off fly? appearance letters here pride. steps wanted edge social corner. did across again few. studied we we. filled nothing pretty bought. studied somewhere love you how few.
Blinded by Tear Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 Pa zar meni tako? You Broke My Heart So I Busted Your Jaw! Ne tebi, sreco. Ti si poseban, pocinjem da te zavoljavam... @ResurrectioN malo me zbunilo to pisamce, xe xe, ipak je zanimljivo.
Recommended Posts