Helle Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 kosmicki simbol debljine Ludaka u picHku materinu si ti normalan, BRE!
alek87 Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 O chemu vi raspravljate,umesto o pesmi, vi o nekim debelim prasicima.Ali nije to najdeblja osoba verujte mi.
Blinded by Tear Posted March 16, 2006 Author Report Posted March 16, 2006 @Alita, inspirativno utices na mene, Blacky takodjer, Dark Sonja tu i tamo, a Vojvoda hmm. @alek87 sta kazes za pjesmu? Budi iskren.
alek87 Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Nije loshe,ali previshe krvi u pesmi.Ali poshto volish vampire onda dobro.
Blinded by Tear Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 Nije loshe,ali previshe krvi u pesmi.Ali poshto volish vampire onda dobro. Hvala lijepa, bar nekome da godi, donekle. Podrska za Vampire.
Helle Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) Gde sta, kakvi vampiri meni je dosadno Nemoj da ti je dosadno, druze mogao si za to vrijeme da iskomentarises po koju pijesmu, aj'de znam da moze! *Ja imam svoje idole.... Edited March 20, 2006 by Hellenoranotos
Helle Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Siso jedna.... zar si morao da ju kvotirasH, ye8ote! *No, Vicky imal sHtagod od novajlije da se ocekuje!?
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 vojvoda Ima neki udeo nije da nema....
blondie.tg Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Crvena lokva krvi pruza se preda mnom pred mojim likom moje pomalo pohotne oci zele je izjedaju je samim pogledom no opet jos je tu klizi po tlu gmize kao zmija i dok je gledam tako zamisljam kako tece niz moje grlo slijeva se osjecam svaku njezinu cesticu u sebi no ona je jos uvijek tu stoji i kao da se pokusavam ogledati u njoj no ne uspijeva mi jer ona nije kao voda ona je pice bogova nadzemaljski sut koji te dize u visinu a zatim te naglo pusta da padas i padas i tones sve dok se ponovno ne susretnes s njom dok ti ponovno ne podari sebe svoju moc da ti pruzi jos vece zadovoljstvo po koje ces se uvijek vracati trazeci jos -//- Modre vene proziru se kroz moju blijedo-porculansku kozu i kao da me dozivaju da vidim sto se nalazi u njima ja posezem za nozem i lagano prolazim njime preko moje vec uzavrele vene i preko nje povlacim crtu crtu izmedju zivota i smrti crtu izmedju sna i jave i tako obiljezavam jedan pocetak kraja jedan put u beskraj iz kojeg se nije moguce vratiti niti to zelim napuknuce koze ocituje se kroz krv tamnocrvenu gotovo crnu i natapa jastuke moga kreveta plahte mojih snova koje su tako nevino bijele i ono blista na punoj mjesecini obavijeno mojom krvlju slap krvi tece i tece a nema brane da ga zaustavi u njemu se moze ogledati svaka moja isplakana suza svaka kap moje tuge sva moja bol a to boli vise od icega vise od bilo kakvih prerezanih vena koje se utapaju u mojim ocima moj pogled kao da guta svaki tren jos preostalog mi zivota i pamtim svaki i najmanji pokret i dok tako u nekom ugodnom cudu stojim na krevetu razrezanih vena sa nozem u ruci ja gubim snagu za zivot i dok moje kapke obavija tama i konacan put u beskraj sa mog lica se kotrlja i posljednja suza -//- Krvave suze klize niz moje lice tako blijedo kao snijeg u svakoj njenoj kapi vidi se tuga i odraz tvog lica i kao da zelim pitati zasto otkud sva ta bol ali ja samo sutim jer ono sto stoji ispred tebe jedna snuzdena djevojcica krvavih suza to govori sve vise od bilo kakvih djela vise od bilo kakve rijeci ne nemoj mi brisati moje krvave suze nemoj ni pokusavati jer one su jedino sto imam a i ne zelim da zaprljas ruke mojim grijesima mojom krvlju radije me ostavi u hladnoci tamne sobe sa slomljenim srcem i mojim krvavim suzama -//- Uzimas noc rezes me rezes moju kozu povrsinu mene same no to ne boli toliko koliko sama spoznaja da ides sve dublje i dublje teces mojim venama sve brze djelujes sve brze i ja te ne mogu zaustaviti u njima stvaras razdor jer ti si kao zlatni sut onaj posljednji od kojeg se umire dolazis do moga srca i bezosjecajno ga cupas van a bol koju osjecam prevelika je u vlastitom tijelu se osjecam kao beskucnik kao izbjeglica kao da sam protjerana iz raja zivot vise nema smisla sve je samo iluzija a u to vise ne zelim vjerovati rupe bez dna preduboke su a sretnih trenutaka vise nemam -//- Gubim se u dubini zla u ponoru ocaja gubim kontakt sa vanjskim svijetom sa samom sobom hladno mi je hladno u venama hladno u grudima nemir samoca i bol izjedaju me obuzimaju me neke podsvjesne zelje strasti zelje za necim drugacijim gotovo zivotinjskim a to je drugacije od mene same podsvjesno sam druga osoba izgubljena i tuzna uplakana djevojcica koja to prikriva svojim maskama maskom jedne sretne vec odrasle djevojke koja ne zna za poraz ni za bol moja prava osoba moje pravo lice pravo ja zeli izaci van na povrsinu u stvaran svijet no ja joj to ne dopustam jer sam zapravo jedno okorjelo bice koje luta u noci u beskraj bojeci se zivota bojeci se smrti bojeci se sebe pusti me da padam pusti me da zivim u iluziji jos jednog krvavog dana pusti me da umrem Procitala sam par tvojih postova i mogu ti reci da mi se svidjaju. Pijesme su ti bas cool. No, moram i reci da je ok biti pesimistican, uostalom mnogi su to u danasnje vrijeme pa cak to mogu reci i za sebe, ali moras paziti da te pesimizam ne odvede u depresiju ili u neku psihi bolest. To onda stvarno nebi bilo u redu. Mislim sto se tice pesimizma mogu reci da je to za mene cist filozofsko pitanje naime da li je osoba pesimist ili jednostavno realist. Ja naprimjer volim biti radije pesimist pa se poneki put ugodno iznenediti nego da budem optimist pa se cesto razocarati. Pozdrav.
VOJVODA Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 vojvoda Ima neki udeo nije da nema.... Sta sam sad opet ja kriv?!
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 ti si idol dvaes posto....
darijus Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 20% Vojvoda AAAHAHAAHAHAHA... to nije dovoljno ni za etiopljanke...
Helle Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 To mora da je bio ''direktan'' post, bez smajlija, tipa ''odvali od smijeha!'' hm'....
Blinded by Tear Posted March 28, 2006 Author Report Posted March 28, 2006 Ne dirati u Vojvodu... Toliko sam inspirisana ovih par dana, slusajuci krvavo cvjece...
Мајор Гашпар Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 http://edenbeast.blog.hr/ Procitajte drugi rad
Мајор Гашпар Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ma, greska u kucanju..hteo sam da napisem DRUGI RAD.
Machka Naopachka Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ljudi moji jebote ja beskrajno krvarim u ovoj shpaniji jebote ja JESAM vicky!
Мајор Гашпар Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Sinovac, ko ti je taj macan na avataru.... Michale Lunikoff..pevac Landsera Ziva bila
Helle Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Michale Lunikoff..pevac Landsera Ziva bila Uf uf Sinovac! Yeaaaaaaaa, uzdravlje! *SonjcHe.... za avatar!
Dark Sonja Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 (edited) *SonjcHe.... za avatar! Sonja je jako lijepa... icon_mrgreen.gif Edited April 5, 2006 by Dark Sonja
Blinded by Tear Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 U redu, sada me vec plasis. ...Fear me Fear me not...
Recommended Posts