Blinded by Tear Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 Xe xe, Hellen... jedino ti mozes da mi stavis osmjeh na ovo tuzno lice. =( Ubij bol s bolju...
VOJVODA Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ...Fear me Fear me not... Voli me... Ne voli me... Voli me... Ne voli me...
VOJVODA Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ubij bol s bolju... Nije li bolje sa solju?
Blinded by Tear Posted April 24, 2006 Author Report Posted April 24, 2006 Pozdravi i ti nju, xe xe. Objeseni mrtvaci razapeti na zalosnim vrbama smiju se svojoj smrti ispod njih prolazi crna rijeka isplakanih suza i davno prolivene krvi u daljini pjevuse sjene dok djeca noci dizu se iz mrtvih u zoru jos jednog krvavog dana i bujice osusene krvi dodji u zoru ovog nemirnog dana da postanes i ti jedan dio njega jer ovo nije pakao gdje plameni jezici lizu tlo a smrti kraja nema ovo jos je jedna agonija beskrajnog i neprezaljenog dana a ono sto prozivis ovdje bolje je od bilo kakvog raja zato dodji ovdje gdje dobra nema a poznaje se samo zlo ovdje u zemlji tame gdje zivot dotice dno
Helle Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 ovdje gdje dobra nema a poznaje se samo zlo ovdje u zemlji tame gdje zivot dotice dno[/b] Wooooooooooooooooooow! Koja zavrsHnica, wau wau wau! Pameti moja, nadareno moje srce! Dopalo mi se, iz prva!
Zen Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Molim vas drzite se teme. Ako nastavite tako da se medjusobno cmacete i 'gotivite' zatvoricu temu.
Helle Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Sta je sad, druze samo dajem komentar na postavljeni rad! Meni se bas dopalo, cHak i previsHe! Vicky, postavi jos po koju! Al' ovog puta upotrebi dosta krvi kako bi se pridrzali topika....
Recommended Posts