darijus Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 a koji ti se drugi bendovi ovog tipa sviđaju? je l više voliš moon safari ili talkie walkie? da li i ti misliš da smith & mighty nemaju dostojne naslednike? kruder & dorfemister - sessions ili conversions koji ti je draži? je l misliš da je hooverphonic samo bedna kopija portishead-a ili nešto više? ne misliš valjda da je between darkness and wonder bolji od fear of fours? složićeš se da su rani radovi richarda d. jamesa tipa selected ambient works vol 1 & 2 bolji od kasnijih? zar ti se ne čini da je music has the right to children doneo osveženje na posustalu elektronsku scenu 1998? onaj man in a garage je baš dobar singl - original naravno remiksi su bezveze zar ne? pa dobro ako ti je contino sessions njihov omiljeni album, ali valjda ti i dead elvis nije loš? ufff pa ako je tako sigurno ti je gus gus vs. t world suviše housey? vidim ne voliš spotove, sigurno si underground tip amon tobin, venetian snares ili autechre - šta bi od njih poneo na pusto ostrvo? ... sta si rekao za moju kevu...??? ... prso si s'mozgom. Quote
Haralampije Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 to ti pričam pljuješ nešto što ni ne slušaš pa je po defaultu sranje "Silence isn't golden...it's freakin' platinum..." e baš to iskreno vaš GTFO Quote
Haralampije Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 evo link za what else is there spot http://www.hosting-media.com/fr/medias/vir...-01_07-high.wmv Quote
Nightwing Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 pljuješ nešto što ni ne slušaš pa je po defaultu sranje its the YUM way hvala za linkic za spotic Quote
Haralampije Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 evo i oba albuma http://information-theory.net/music/Ro%cc%88yksopp/ Quote
imaginos Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 sa onom shvedjankom (shto pomalo (chitaj karakteristichan nordijski izgovor i vokalizacija) vuche na Bjork-in vokal... --> (toliko, da se uvidi koliko je loshiji)).... :smajli koji igra čoček: e, bas nije tako, za inat! :smajli_sa_sajkacom_koji_zvace_travku: Quote
darijus Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 to ti pričam pljuješ nešto što ni ne slušaš pa je po defaultu sranje "Silence isn't golden...it's freakin' platinum..." e baš to iskreno vaš GTFO ajde zaobidji...rec ti nisam reko... a da ne ulazim u bulaznjenje...jel treba da budem ekspert za neki bend da bih zakljucio da su sranje(pardon...za vas kojima treba da se samelje u kasu i servira...posto drugacije ne razumete...MENI je sranje...)??? ne. cuo. ne dopada mi se. komentar sledi. tacka. Quote
Omegahedron Posted February 24, 2006 Author Report Posted February 24, 2006 ajde spot sto je cudan za what else is there? (naravno dopadami se!) znaci neka jeza i aitovremeno sreca me hvata kad slusam, ali text pesme bas i ne kapiram...skoro sam ga skinula sa neta...i bas je cudan , naravno svidja mi se! isla sam na njihov oficijelni sajt, skinula sam neki screensaver tek je on da ne kazem cudan.... ma sve je cudno i nekako dobro u vezi njih...ima da se navucem, i gotovo. eple,remind me,poor leno....mnoogo dobro joj jos "samo" da dodju Quote
Buddha Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 a koji ti se drugi bendovi ovog tipa sviđaju? je l više voliš moon safari ili talkie walkie? da li i ti misliš da smith & mighty nemaju dostojne naslednike? kruder & dorfemister - sessions ili conversions koji ti je draži? je l misliš da je hooverphonic samo bedna kopija portishead-a ili nešto više? ne misliš valjda da je between darkness and wonder bolji od fear of fours? složićeš se da su rani radovi richarda d. jamesa tipa selected ambient works vol 1 & 2 bolji od kasnijih? zar ti se ne čini da je music has the right to children doneo osveženje na posustalu elektronsku scenu 1998? onaj man in a garage je baš dobar singl - original naravno remiksi su bezveze zar ne? pa dobro ako ti je contino sessions njihov omiljeni album, ali valjda ti i dead elvis nije loš? ufff pa ako je tako sigurno ti je gus gus vs. t world suviše housey? vidim ne voliš spotove, sigurno si underground tip amon tobin, venetian snares ili autechre - šta bi od njih poneo na pusto ostrvo? ima venetian snares par jako zanimljivih spotova od autechre sam gledao basscadet i second bad vibel Quote
Haralampije Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 kad smo vec kod njih http://www.bastwood.com/aphex.php Quote
Nightwing Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 ajde spot sto je cudan za what else is there? (naravno dopadami se!) znaci neka jeza i aitovremeno sreca me hvata kad slusam, da....jako cudna pesma...istripuje jako... bas ih ovih dana opet intenzivno slusam joj jos "samo" da dodju mozda se i desi.. mada kod nas `prva ekipa` elektronike nikad ne dolazi... Quote
Haralampije Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 niko ne pominje so easy sa prvog albuma to mi je onako jedan od highlighta tamo Quote
Nightwing Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 ne volim prvi album...mozda je bolji ali mene ne radi... Quote
Buddha Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 kad smo vec kod njih http://www.bastwood.com/aphex.php vrh aphex je genije.. treba da mu otvorimo temu jebenu.. si slusao AFX - Analords 01-11? Quote
Nightwing Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Skinuh juce - 2006 Röyksopp's Night Out [Live Ep] odlicni su uzivo...ima cak obrada Go With A Flow Quote
SRLE Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Ja sam cuo pesmu Follow my ruin.Meni zvuce kao Everything but the girl. Quote
Haralampije Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Skinuh juce - 2006 Röyksopp's Night Out [Live Ep] uff baš dobar live ok je što menjaju aranžmane uživo a za aphexa nisam slušao sve analordse ali su mi u sećanju ostali 01 i 08 Quote
Haralampije Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 e i jeste da je longshot ali glasajte http://www.happynovisad.co.yu/forum/viewtopic.php?t=5669 tip: e-mail adresu ne proveravaju pri registraciji Quote
Spleen Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) Kakav bi EXIT bio sa ovim headlinerima: Coldplay Muse Pixes Robbie Williams Roger Wates Royksopp The Killers The Kills Kad vidim ko ima najviše glasova na ovom sajtu skapiram ko smo i gde smo. Kak'i bre linkin parkovi, ramštajni, merlini, i slipknotovi Ovo je 2006. a ne '99. sorry for the troll Edited February 27, 2006 by Spleen Quote
Nightwing Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 merlini, i slipknotovi Ovo je 2006. a ne '99. nemoj tako Bobane... Quote
imaginos Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Kakav bi EXIT bio sa ovim headlinerima: Coldplay Muse Pixes Robbie Williams Roger Wates Royksopp The Killers The Kills prvi na koji bih ja dosao. Quote
MudriPanj Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 prvi na koji ja ne bih dosao Quote
darijus Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 prvi na koji bi poneo vise o pet kilograma C-4... Quote
Haralampije Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 hahahahahahaha. mislim prvi exit pa još c-4 eksploziv digo bi ih u vazduh odličan si nikad se ne bih toga setio mislim rofl stvarno rofl najbolji ste Quote
Recommended Posts