Omegahedron Posted March 2, 2006 Author Report Posted March 2, 2006 aj malo da procaskamo u vezi spota what else is there? skinula sam ga sa onog linka, thanx! bas ga vrtim ovih dana, po meni se naravno moze protumaciti na vise nacina. E sad u kakvoj su vezi ono sto ona kaze i sto radi u spotu? sta predstavlja? ona je sve (moguca), kontrolise, zna.... Quote
Nightwing Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 spot je predivna bolestina... riba je tako gadna... a malo sminke bi od nje napravilo `Kate Moss manekenku` kad joj curi boja niz nogu - fuj,fuj,fuj... ali `leteca gajba` rula Quote
Omegahedron Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 e dobar si.... nego zasto mora da lebdi?? Quote
Nightwing Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 ko kaze da mora? i ja bi lebdeo da mogu..ali ne mogu maybe she`s high? danas su u mamutu pustili ceo album Quote
Omegahedron Posted March 4, 2006 Author Report Posted March 4, 2006 ko kaze da mora? i ja bi lebdeo da mogu..ali ne mogu maybe she`s high? danas su u mamutu pustili ceo album kolko vidim bas se prodaju, gde god sam trazila rasprodato kao...a naravno cena je nego kako se zove ta riba iz spota , neko je pomenu da je iz the knife?( tu su kolko kapiram kao brat i sestra u bendu) i nije ruzna bas je ok... vidi se da je shvedjanka Quote
Nightwing Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 joj..na trenutke je bas,bas ruzna... ali to je verovatno namerno [mada nemam pojma sto] The Knife is Olof Dreijer and Karin Dreijer Andersson. They are based in Stockholm, Sweden and have made music together since 1999, released on their own label Rabid Records. Quote
Haralampije Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 the knife su sad izdali novi album - silent shout koji još nisam preslušao ali bih preporučio prethodni deep cuts meni je riba skroz kul (iako ima slabu kosu) Quote
Omegahedron Posted March 5, 2006 Author Report Posted March 5, 2006 bas sam sinoc slucajno uhvatila njihov najnoviji spot silent shout, to je neka elektronika kao( znaci da su u slicnim vodama kao royksopp), nije losa pesma, u spotu sam videla samo njega ne nju. i dosta je onako izoblicen-psiho spot a sa tog prethodnog albuma nisam nista cula, bilo bi dobro da ako neko moze postavi neki link da se skine koja pesma cisto da uporedim... Quote
Nightwing Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 the knife su sad izdali novi album - silent shout koji još nisam preslušao ali bih preporučio prethodni deep cuts meni je riba skroz kul (iako ima slabu kosu) ja imam taj novi album i dovoljan mi je... nisam u fazonu da skidam sve sto su izdali... pesma Neverland mi se posebno svidja... album je skroz istripovan Quote
Nightwing Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 a sa tog prethodnog albuma nisam nista cula, bilo bi dobro da ako neko moze postavi neki link da se skine koja pesma cisto da uporedim... evo torrent Quote
forever*autumn Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 od Royksopp-a sam cuo samo "What else is there?". odlicna pesma, spot takodje. Quote
Mary Joe Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 I ja sam cula tu pesmu... Mada cim vidim spot na TV-u, tj. lik i glas te devojke, uplasim se i prebacim kanal... Quote
forever*autumn Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 I ja sam cula tu pesmu... Mada cim vidim spot na TV-u, tj. lik i glas te devojke, uplasim se i prebacim kanal... ali devojka je bas lepa. Quote
deer hunter Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ZANIMLJIV ZHENSKI VOKAL,PRETERAN SPOT.... Quote
Nightwing Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @estranged what? sta da radim kad mi se svidjaju Quote
Omegahedron Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 (edited) I ja sam cula tu pesmu... Mada cim vidim spot na TV-u, tj. lik i glas te devojke, uplasim se i prebacim kanal... true..... tako i ja malo na pocetku, posto ima neke delove da ti se najezi koza...ali u svakom slucaju neprevazidjen spot! znaci masovno gledanje, zaludjivanje...opsednuta sam a od skoro i the knife su mi tu negde....eee njihov silent shout odgledaj i to je psiho poz Edited March 18, 2006 by Judith Quote
Mary Joe Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Gde pustaju te the Knife? Spot jeste super uradjen, bas sledeci put kad ga puste na MTV-u cu pazljivije da pogledam. Mada, neka cudna jeza me obuzima kada ga gledam i slusam taj glas... Vrlo is3povano. @Forever Autumn: Ima neki cudan izgled devojka, i ja volim kada ljudi neobicno izgledaju. Ali se taj njen izgled toliko zastrasujuce uklopio uz spot i glas. Quote
Omegahedron Posted March 19, 2006 Author Report Posted March 19, 2006 ja sam silent shout videla na metropolisu, mada posto oni te spotove preuzimaju od stranih tv stanica, mozes videti i na mtv-u ili vh1 Quote
Nightwing Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 meni se the Knife ne svidja... suvise su mi istripovani i nema melodike ni malo... Quote
Mary Joe Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ako su ovo The Knife, ne lici mi bas na devojku iz spota Royksopp. Mada, ko ce ga znati. Quote
Nightwing Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 u spotu je amnekenka [ako se tako moze nazvati] a to je cica koja peva...i njen burazer [koliko se secam] Quote
Mary Joe Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 A ja mislila da devojka koja otvara usta u spotu zaista i peva... Bas iskusno. Quote
Haralampije Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 ova što peva je ona druga što sedi za stolom Quote
Recommended Posts