Helly ~snowidija~ Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 mislish da cu ja promeniti nik samo zbog vas? varash se...
Helly ~snowidija~ Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 black rose u crvenoj haljinici... pa cuvena je moja omiljena boja a, i nije skroz crvena haljinica...ima i crne
blondie Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 A ti promeni nick. Probaj sa... Šana. ono sto jes` jes.. dobra je al` je jebe gravitacija
VOJVODA Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 mislish da cu ja promeniti nik samo zbog vas? varash se... E steta. Ja licno mislim da je Šana daleko bolja od Branke Black Rose, ali ako ti vise volis Branku, neka ti bude. O ukusima ne treba raspravljati.
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ukusima ne, kvalitetu da.... podudarna im je omiljena boja....
Helly ~snowidija~ Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 obe imaju plavu kosu ako je to plava....
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 nije ok ukoliko je ne stavis na avatar....
Helly ~snowidija~ Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 nije ok ukoliko je ne stavis na avatar.... joj, a shto me, majke vam, sa takim gadurama uporedjujete? nik mi je ovaj, zbog jedne pesme, Petal Of Black Rose
blondie Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 E steta. Ja licno mislim da je Šana daleko bolja od Branke Black Rose, ali ako ti vise volis Branku, neka ti bude. O ukusima ne treba raspravljati. e upravo to. bravo vojvoda. vojvodu za preCjednika.
VOJVODA Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 nik mi je ovaj, zbog jedne pesme, Petal Of Black Rose A ti pusti pesmu, pa izvodi striptiz uz nju.
Helly ~snowidija~ Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 A ti pusti pesmu, pa izvodi striptiz uz nju. ne mogu da je pustim....pesma je na papiru a ne na cd-u
VOJVODA Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 ne mogu da je pustim....pesma je na papiru a ne na cd-u Za ime Bozje, kako si nesnalazljiva. Pa recituj i skidaj se!
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 nego kako....pravimo neki jeftin riff za skidanje....
Recommended Posts