fabled oak Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Jesen bez nas Čuješ li moj glas dok lišće šušti? To ti samo moje reči govore da još uvek negde postojimo. Ne zaboravi da ih nekad ponovo izgovoriš. Osećaš li moj dodir dok vetar duva? To ti samo moje ruke pružaju topao zagrljaj kasne jeseni. Ne zaboravi da ih nekad ponovo poljubiš. Poželiš li moje oči dok kiša pada? To ti samo moje suze kvase obraze rumene od vetra. Ne zaboravi da ih nekad ponovo obrišeš. Vidiš li moje lice dok gaziš po vodi? To ti samo moj odraz osmehom otvara usnule oči. Ne zaboravi da mu nekad ponovo pokažeš da smo bili tu. 18.12.2004. Jesen Tiho, da ne čuje niko, nek' ti padne list na dlan. Nek' ti šušti lišće pod nogama, ali tiho da čujem samo ja. Tiho, da ne oseti niko, nek' ti zatreperi iskra u oku. Nek' ti sjaj dodirne zvezde, ali tiho da osetim samo ja. Tiho, da ne vidi niko, nek' ti kiša umokri oči. Nek' ti slepi trepavice kao san, ali tiho da vidim samo ja. Tiho, da ne dodirne niko, nek' ti kosa zapleše na vetru. Nek' ti hladan vazduh pravi kovrdže, ali tiho da dodirnem samo ja. 30.12.2004 i...postoji jos jedna pesma
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Zanimljivo da sad ide prolece sushtinska suprotnost jeseni......Pa ja nemogu znati te tvoje osecaje ali da je pesma probudila u meni i vetrove,i kishe i zvukove lisca jeste......
Милица Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 (edited) ... Ni sada nemam reci,kao ni pre nekih godinu dana kada sam prvi put procitala ove pesme... Edited March 5, 2006 by Beauty In Black
Милица Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Stvarno,sta znaci to "jebi ga"? Jebi ga-sto je tako dobro napisano? Jebi ga-jer te je skenjala emocija u pesmama? Jebi ga-jer mislis da nije dobro napisano? Jebi ga-jer spamujes? (....mnogo je mogucnosti....)
DramatisPersonae Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (....mnogo je mogucnosti....) Mnogo je mogucnosti, al' jedno je: "Jebi ga."
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Stvarno,sta znaci to "jebi ga"? Jebi ga-sto je tako dobro napisano? Jebi ga-jer te je skenjala emocija u pesmama? Jebi ga-jer mislis da nije dobro napisano? Jebi ga-jer spamujes? (....mnogo je mogucnosti....) Kad bi ti rekao poentu njegove pesme to ne bi bilo umetnicko delo ovako je savrshenstvo
Милица Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 A kakve veze to ima sa pesmama O Jeseni konkretno? Mrzim spam,pogotovo na temi gde su pesme moje dobre drugarice...(jedne od najboljih)
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 A kakve veze to ima sa pesmama O Jeseni konkretno? Mrzim spam,pogotovo na temi gde su pesme moje dobre drugarice...(jedne od najboljih) Dobro sad znamo zasto si rekla da je pesma dobra
Милица Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Ne,nego mi je tako dobra drugarica zbog ovakvih pesama. Ne samo zbog toga,ali izmedju ostalog...(volim umetnike,a njene pesme su za mene UMETNOST)
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Odakle tebi za pravo da nazivas nesto umetnoscu???Brines samo o svom egu a sto to vredja neke prave umetnike mozda???Ti da si joj dobar prijatelj ukazala bi joj na greshke jer ti prijatelju koji su sa tobom samo u lepim stvarima se nazivaju ubutaljke
Alita Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 lepo receno Mrzim spam,pogotovo na temi gde su pesme moje dobre drugarice...(jedne od najboljih) "zahtevam pravila sada odma sada" a krsi kad joj treba. Eh licemerje, cudo si ti
Милица Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 @STARSHOOTER_SUPREME: imam pravo da kazem sta ja dozivljavam kao umetnost,a ne da govorim uopsteno-sto i nisam rekla.Rekla sam da je ZA MENE ovo umetnost.Ipak postoji razlika. Ako ti mislis da u ovoj pesmi postoje greske,ok,to je tvoj stav,iznesi ga...Ja mislim da ne postoje,pa nemam na sta da joj ukazem u ovom slucaju.
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 @STARSHOOTER_SUPREME: imam pravo da kazem sta ja dozivljavam kao umetnost,a ne da govorim uopsteno-sto i nisam rekla.Rekla sam da je ZA MENE ovo umetnost.Ipak postoji razlika. Ako ti mislis da u ovoj pesmi postoje greske,ok,to je tvoj stav,iznesi ga...Ja mislim da ne postoje,pa nemam na sta da joj ukazem u ovom slucaju. Ne ja samo kazem da je ono sto je blacksun rekao isto umetnost A pesma mora da ima greshaka zbog kontrasta to valjda ima svako umetnicko delo ....... Vishe se drogiraj manje citaj
Милица Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Vishe se drogiraj manje citaj Najbolji savet koji mi je iko ikada dao....
fabled oak Posted March 15, 2006 Author Report Posted March 15, 2006 sto se tice proleca, pocela sam da stavljam ove pesme bas kad se jesen zavrsila. a jesu napisane u jesen. mozda sam i mogla ranije da ih stavim sto se tice iskrenosti moje prijateljice, ne bi mi bila prijateljica da nije iskrena prema meni. ako joj se pesma svidja, verujem joj. mnogo puta mi je rekla kakve sam greske napravila, sta da ispravim i slicno. bas zato joj i verujem. a spam? ne verujem da postoji neko na yum-u koji nikad nije spamovao...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 sto se tice proleca, pocela sam da stavljam ove pesme bas kad se jesen zavrsila. a jesu napisane u jesen. mozda sam i mogla ranije da ih stavim sto se tice iskrenosti moje prijateljice, ne bi mi bila prijateljica da nije iskrena prema meni. ako joj se pesma svidja, verujem joj. mnogo puta mi je rekla kakve sam greske napravila, sta da ispravim i slicno. bas zato joj i verujem. a spam? ne verujem da postoji neko na yum-u koji nikad nije spamovao... El imas decka?
Recommended Posts