Prinzessin Tinea Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 eh, pa bila i Marijana sa nama... a Gosa je ucio P.Strangers u autobusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) ma to je zato sto ja sviram u tom bendu @red- nismo jos imali nijednu zajednicku probu, razumi nas Mene je neverovatno zbunio bubnjar sinoc dok smo svirali P.Strangers... nisam znala ni sta da sviram i koji ton... nista ovo ostalo je bilo onako... sta ja znam... ali mi je bilo lepo inace sa svim ovim ljudima... sad kad bi se setila s kim bzz @Tinea nije to zbog tebe ne brini Trebali ste da imate koju zajednicku probu pre svirke... No, bice bolje nadam se Edited March 12, 2006 by RedGirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 pa eto, tu je 24-ti pa cemo da se opravdamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iommi/2 Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 U sustini nije ispravno traziti krivce na nekoj drugoj strani,ali kako je Tinea mogla da se cuje od onog haosa.Ljudima ne mozes objasniti da svirka ne moze da prodje bez monitoringa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 sledeca svirka: nedelja, 19.3. Vranje, HIT 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_of_the_ryche Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 POZZZZZ Zlajo!!!!!!!! Promenila sam nick! RAGE_FOR_ORDER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 e pa bilo je lepo juce... pomalo zbunjujuce, ali OK... i da po hiljaditi put okacim ovo i pozovem narod na svirku... za tr00 hejtere- Stay Heavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 (edited) u kuglasu cete da se cujete direktno sa pojacala jerbo je prostor mali pa nece biti izgovora.... sviranje beZ probe - koja neozbiljnost, za koji faktor Ste i svirali.... Edited March 21, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 @blacksunray- basista, pevac i ja smo iz BG-a, gitaristi su iz Obrenovca, bubnjar iz Rume... jedan od gitarista radi, drugi studira... bubnjar je uvek u nekoj frci, ja idem u skolu, ovi ostali me ne zanimaju... salim se... malo je teze skupiti se, ali ne brinite... bice probe pred Kuglu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iommi/2 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Probe biti mora,jer dosta stvari nismo svirali do sad.U svakom slucaju,biti ce dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_bane Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Zlajo, legendo, ja se ulogovao pa ćemo da se zajebavamo. STAY HEAVY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) and?? Juce je bilo dosta ljudi, nije bilo lose... P.S. Dokle ce onaj RNA da brise najzanimljivije postove?! btw, Zlaja je moje jastuche! Edited March 25, 2006 by Tinea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 P.S. Dokle ce onaj RNA da brise najzanimljivije postove?! I treba da brise...to sto su tebi najzanimljiviji,to je tvoja stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) and?? Juce je bilo dosta ljudi, nije bilo lose... P.S. Dokle ce onaj RNA da brise najzanimljivije postove?! btw, Zlaja je moje jastuche! Докле год су ти 'најзанимљивији постови' у домену спама или офтопика. А и увреде бришем. Мислим, онај последњи који сам обрисао је био занимљив, али врло увредљив на ваш рачун, па сам га обрисао. Уосталом, откуд знаш да сам ја? Можда је Апеирон? Edited March 25, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) @nesa-idiote glupi bukvalni... treba tebi oduzeti kompjuter ja znam da nije apeiron... ali pazi kad znam... Edited March 25, 2006 by Tinea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 @nesa-idiote glupi bukvalni... treba tebi oduzeti kompjuter ja znam da nije apeiron... ali pazi kad znam... Ovo necu da komentarisem javno,jer necu da kvarim temu. Ako Zlaja moze,neka napise malo detaljnije kako je bilo sinoc. Pozdrav bendu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 I kako je bilo u Kugli??? Šta ste svirali??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 svirali smo svasta... ZZ Top, Deep Purple, Whitesnake, Eric Clapton, i naravno... Black Sabbath!! Zao mi je najvise sto je pevac koji je trebao da peva Dire Straits bio bolestan i zbog toga nismo ni svirali Sultane!! Inace, bilo je mnogo dobro i pozitivno!! Bilo je dosta ljudi, cak je i moj cale uspeo da dodje A kako je bilo vama u SKC-u?! Ne znam ni ko je prosao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 svirali smo svasta... ZZ Top, Deep Purple, Whitesnake, Eric Clapton, i naravno... Black Sabbath!! Zao mi je najvise sto je pevac koji je trebao da peva Dire Straits bio bolestan i zbog toga nismo ni svirali Sultane!! Inace, bilo je mnogo dobro i pozitivno!! Bilo je dosta ljudi, cak je i moj cale uspeo da dodje A kako je bilo vama u SKC-u?! Ne znam ni ko je prosao... Pa lepo... A,kako je bilo u SKC-u,vidi na nasoj temi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 pa lepo... videla sam... btw, autorske se sprrrremaju... imamo ukupno 13 stvari gotovih i na leto ce verovatno biti uradjen album... tek da ljudi znaju zasto trebaju da me mrze tj. razlog moje arogancije na forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 pa lepo... videla sam... btw, autorske se sprrrremaju... imamo ukupno 13 stvari gotovih i na leto ce verovatno biti uradjen album... tek da ljudi znaju zasto trebaju da me mrze tj. razlog moje arogancije na forumu... AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA . Pa,cekamo taj album! Leto nije bas daleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iommi/2 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Evo ja malo okasnio,al da vam kazem,bilo je skroz OK.Ja sam doduse malo imao frku sa zvukom kasnije,ali trudicu se da tih problema vise ne bude.Mislim da je onaj Maiden bio pun pogodak.Imali smo i specijalnog gosta,Dzonija iz Obrenovca.On i Shone su opleli nekakav opak blues.Svirke koje slede su za oko metar dana i obe su u Kugli.Prva je 28.4.,a druga 1.5.(28. se sviraju Hard Rock i Blues,a 1. je Heavy vece-Sabbath,Maiden i najverovatnije koja autorska).Ko bude mogao,nek dodje obe veceri.Hvala Manjoslavu sto je iz SKC-a zapalio u Kuglu isto je teglio onog Beringera.SEE YOU!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_bane Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 e nisam stigao da dodjem u kuglu,svirali smo predzadnji....cujem da ste opleli child in time...kako je ispala pesma?Jel ste imali probu pre svirke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 svirka 28.4. nece biti odrzana, ipak ostaje samo svirka 1.5. u klubu Kuglas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 svirka 28.4. nece biti odrzana, ipak ostaje samo svirka 1.5. u klubu Kuglas... Jel to posle prolećnog raspusta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts