Death rider Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 bend ne moze da ne valja ako vlada svira u njemu!!! pozdrav iz banja luke od monumenta! vlado, vlado, kad ces da dodjes vise?dragelj Vala jes`Debeli nevalja palcu! Pozdrav braco! Pozdravi i dejana(buraza vaseg drugog gitariste),ozia,Ogia i naravno Bubnjologa.... Poslao sam Video snimak nase svirke dejanu Tamindziji u Banjaluku,pa ti uzmi od njega.... postuj ovde koment. Kad ce mo svirati u RS? pozdrav dacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaGrind Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 bend ne moze da ne valja ako vlada svira u njemu!!! pozdrav iz banja luke od monumenta! vlado, vlado, kad ces da dodjes vise?dragelj A kad dragelj zasvira na Dzeksonu ubi ga!!! Pozdrav za ekipu iz monumenta i za sve banjalucane!!! Ozzy dolazi u utorak! Pa cu ga iznapusavam u lice!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsMoriendi Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Evo, samo da vam temu šutnem nazad na vrh... Dobro, dok čeakmo sledeću svirku, mogli biste da napišete ko sve svira u ovom bendu, od kad postojite, koje ste godište, visinu, težinu... Tako te blesave stvari za nas ženske fanove. Šalim se, samo su imena dovoljna. Ja vas inače pamtim kao: Dača (pevač), OnajSKosom (jedna gitara) OnajSKapicom (druga gitara) i (the) Bubnjar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 Dacha-vokal (ex Witch Hunt,Epidemija,Necrorectumonomicon,i josh neki...) Nesha(Kapica -Gitara (ex Desacrate,Nothing Left) Joca- Gitara 2 ( ex neki blek bend ) Vlada-Bubnjar (t.i.m.) Nek joca i vlada napishu gde su svirali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Respect ljudi! imate li vi kakvih snimaka? Edited April 9, 2006 by MEDIEVAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaGrind Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Gotov je sajt! Za koji dan ga postavljamo! Imace i download i nase i svacije lude slike (shmiss NBG) i video i mp3 i sve ostalo! www.daggerspawn.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola SICKSICKSICK Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ajmo ovako: JEBEM MATER ONOME KO MI OBRISA POSTOVE NA OVOJ TEMI!!!! PICKO JEDNA!!!!!! MAMU TI JEBEM USRANU!!!!!! A sad ono zbog cega sam dosao: 'di ste ste bre degen spoun??? Nema vas 100 godina!!! Je l' Vlada jos uvek debeo??? Sta radi JocaADSL??? Pozdravite mi Nesu i korpsgrajndera!!!! Ajd' uzdravlje i pozdavte sve usput!!! !!!ANAL MRAVOJED!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joca_Wildchild Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 @Nidza - evo i ja i ADSL smo dobro... nego ovaj Vlada zna da zajebava kao i uvek aj budi dobro @Dacha - ma to gde sam ja svirao nije bitno...posto se raspalo odma nakon sakupljanja inace sajt ce biti on line ove nedelje pa cete tamo moci sve da pogledate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsMoriendi Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Dacha-vokal (ex Witch Hunt,Epidemija,Necrorectumonomicon,i josh neki...) Nesha(Kapica -Gitara (ex Desacrate,Nothing Left) Joca- Gitara 2 ( ex neki blek bend ) Vlada-Bubnjar (t.i.m.) Nek joca i vlada napishu gde su svirali Ahahahaha. Kunem se, kad i ako vas upoznam, Nešu ima da oslovim s Neša Kapica. Vi ste mu ortaci, vi znate: da li će me previše jako udariti u lice? Sem toga, zar Nothing Left nije HC bend? Možda sam ja to sve izmešala... I čini mi se da Daču znam iz viđenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaGrind Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ahahahaha. Kunem se, kad i ako vas upoznam, Nešu ima da oslovim s Neša Kapica. Vi ste mu ortaci, vi znate: da li će me previše jako udariti u lice? Sem toga, zar Nothing Left nije HC bend? Možda sam ja to sve izmešala... I čini mi se da Daču znam iz viđenja... Jeste Nothing Left je HC bend!! Dacha je mali mrav sa Novog BG-a, a Vlada(ja) svira u Thrash -HC bendu iz Mladenovca gde i zivim! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola SICKSICKSICK Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Jeste Nothing Left je HC bend!! Dacha je mali mrav sa Novog BG-a, a Vlada(ja) svira u Thrash -HC bendu iz Mladenovca gde i zivim! Pozdrav Sta seres bre debeli!!! Doslo zensko na vasu temu i odma se proseravas...sram te bilo!!! !!!ANAL MRAVOJED!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaGrind Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Sta seres bre debeli!!! Doslo zensko na vasu temu i odma se proseravas...sram te bilo!!! !!!ANAL MRAVOJED!!! Marsh bre! Pitaju ljudi objasnjavam!! A ti se spremi dolazimo ja i Ognjen za koji dan i donosimo jos stvari! Ocvisti hard, spremi diskove i tako to! Donecu ti sve novo sto sam nabavio i novu ziku i mucke i jos gluposti! Vidi uzmi onaj prvi deo Otvorenih Vrata!!! Ajd pozdrav mravojedu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted April 11, 2006 Author Report Share Posted April 11, 2006 Respect ljudi! imate li vi kakvih snimaka? vidi pa skini : http://www.returnofazazel.net/DagerSpawn%2...04-feb-2006.wmv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joca_Wildchild Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 e ovaj Vlada sve stavlja nesto pre vremena...sad se ljudi pitaju verovatno (kao ja npr) sta je ovo DaggerSpawn online??!??! a to je link ka sajtu koji jos nije postavljen jeli...tako da...ne bi bilo ne sporazuma, sajt ce biti sutra ili prekosutra stavljen online i bicete blagovremeno obavesteni o tome PS. ako se ne varam imacemo neku svirku sad u aprilu valjda sa Korozy-em pa se nadam ce biti dobro zezanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 za Korozy tek treba da vidim,al` ce verovatno biti sa Guttedom(zavisi -vi znate od cega.....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsMoriendi Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Od čega? Sta seres bre debeli!!! Doslo zensko na vasu temu i odma se proseravas...sram te bilo!!! Auuu, pa ne vredi se zbog mene proseravati... Grozna sam... Ružna, brkata i još debela... Farmerke u životu nisam obukla... Mogu samo da nosim one muu-muu haljine a la Luis... Ma videćete na sledećoj vašoj svirci bože zdravlja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Grozna sam... Ružna, brkata i još debela... Farmerke u životu nisam obukla... Mogu samo da nosim one muu-muu haljine a la Luis... gothicarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted April 13, 2006 Author Report Share Posted April 13, 2006 gothicarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Reci da nisam u pravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsMoriendi Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ode tema s Daggerspawna na mene i moju ružnoću... Ccc... A da sam gotičarka, jesam. Šta drugo mogu da budem sa svojih devedeset kila? E, da se vratim na temu, JOŠ UVEK VAM NE RADI SAJT KOMUNJARE. Pa dokle mi više da čekamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 ma opusteno, zezamo se malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted April 13, 2006 Author Report Share Posted April 13, 2006 E, da se vratim na temu, JOŠ UVEK VAM NE RADI SAJT KOMUNJARE. Pa dokle mi više da čekamo? valjda ce sutra-prekosutra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted April 14, 2006 Author Report Share Posted April 14, 2006 (edited) mozda i veceras.... Edited April 14, 2006 by Death rider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joca_Wildchild Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 napokon SAJT benda online !!!!! www.daggerspawn.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsMoriendi Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Iiiiiiii.... Nemam reči. Sajt je neviđen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts