Joca_Wildchild Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 heh hvala ljudima koji su dosli i ostali da nas cuju veliki poz za nadimach ! ima jednom da napravimo mi zajedno svirku da stavimo ulaz 10 din i bude 10 hiljada miliona ljudi Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 I dodjem ja i skinem gace na bini,pocnem da mlataram tukijem i ubijem 10000 ljudi. Quote
Kali Agna Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 e, juce sam vas slusala prvi put i stvarno ste dobri! vokal rastura nego, jel imate demo ili tako nesto? pozz Quote
Joca_Wildchild Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 hvala na pohvalama, demo neki takozvani imamo...mada se ocekuje neki bolji snimak u skorije vreme Quote
Kali Agna Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 ja sam zainteresovana za demo, pa ako ga delite... Quote
Feniks . Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Podrska bendu! Poseban pozdrav za Death Rider-a! Quote
Arak Dai Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Dodjite 24-tog na svirku, delicemo taj "demo" publici al nemojte posle da vas chujem da komentarisete kvalitet snimka www.Dragz Spaun.com Quote
Death rider Posted June 10, 2006 Author Report Posted June 10, 2006 Podrska bendu! Poseban pozdrav za Death Rider-a! pozdrav brate jel si ziv? ako mozes dodji na svirku 24. Quote
VladaGrind Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 @Nidza Alo bre borchaman-e, pa des bre kochanj ti poljubim? Ti dojdes sa ovim pandomanima na ono rostiljce? Sam kad se svrshi ovaj ispitni rok! Da ispolazem sve, da upisem trecu i da onda zajebavam Jocu "D Nekrofadzist" 2. godina! Pozdrav za sve koji su bili na svirci. Ako je neko snimao svirku, a cini mi se da jeste, daj nek ostavi post da nekako pokupimo to!!! Pozdrav za ortake iz NadimaC-a!! DM RUlZ Quote
Guest Hells Angel Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Pa nisu losi ovi daggerSpawn_ovci ali pevac im je pravi globalista...tako da mi to malo remeti harizmu al avaj... Ove Nadimache iskreno nisam ni slusao al ono rekao mi ortak u kom su fazonu pa stoga im porucujem samo napred trash is not dead! Quote
Arak Dai Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 bre kochanj ti poljubim? Jel bre !! Kakve su ovo gey teme Quote
Death rider Posted June 12, 2006 Author Report Posted June 12, 2006 Pa nisu losi ovi daggerSpawn_ovci ali pevac im je pravi globalista...tako da mi to malo remeti harizmu al avaj... Ove Nadimache iskreno nisam ni slusao al ono rekao mi ortak u kom su fazonu pa stoga im porucujem samo napred trash is not dead! Mengele kurvo stara znao sam....hellsangels... ko bi drugi,.... Quote
VladaGrind Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Jel bre !! Kakve su ovo gey teme To ti je opaska iz obliznje selo! Selo RulZ! Nije tvoje selo, mal blize!!! Al nije ni tamo nishta bolje! Quote
Joca_Wildchild Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 sa kojim stokarima ja sviram... ;p Quote
VladaGrind Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 sa kojim stokarima ja sviram... ;p Ej bre ti kumodraski decace!! Ako je nesto selo to je onaj tvoj gore kumodraz! Cim prodjes trosarinu, pocinju sve vrste domacih zivotinja! Mladenovac je bre metropola za taj gore deo do centra beograda ti treba skoro isto kao i meni! A opet si daleko od gradske buke i sranja! Mali grad je zakon, zivis ko covek, poznajes ljude, poznajesh grad, poznajesh dragstore ! Extra!!!! A ne ono, ludnica neznas ko koga jebe! Eto naterao si me da se iskenjam i sad odo da spavam i ujutru da polazem kolokvijum!! Ajd pozdrav! Ziveli! Quote
Guest Hells Angel Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Jeli Dacho...cujem da si postao bajker....znas....mi bajkeri jebiga..hahahaha...bolje bi ti bilo,mi hellsi.... Quote
Death rider Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 ....hahahahah.. ....moramo da se drzimo zajedno... ....znas ti mene samo GSP ... Quote
Joca_Wildchild Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 gsp do smrti !!!! dodzite sutra na svirak Quote
Arak Dai Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Danas dodjite na Svirku - dom omladine METAL SOUND FEST Quote
Despot! Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Danas dodjite na Svirku - dom omladine METAL SOUND FEST Opšte narodno veselje Quote
мать Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 fin logo nema sta jebes ga,nisam bila u domu a vec duze vreme slusam da rasturate..nikako da vas cujem kad nadimac kaze da nesto vredi onda.. al ko nije bio u domu bio je u qglasu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Dadada Dacha zvani Teh Prcko izuva Quote
WIZARD OF GORE Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Kolega ajde baci slike!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts