Speed_Dead Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 xa "volim" samo prva dva albuma"i to jako malo .-samo Nemacka!!!! speeeeeeed Quote
Arak Dai Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Hvala SVIMA koji su propratili svirku 20-og u SKC-u!!!! Pogotovo ljudima van Beograda koji su se docimali na svirku da bi nas chuli!! To nam puno znaci !!! RESPECT DAGGERSPAWN kao i uvek obecava kidanje, u sto vecim kolicinama !!!!! Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 xa "volim" samo prva dva albuma"i to jako malo .-samo Nemacka!!!! speeeeeeed Amateru! Quote
Speed_Dead Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 (edited) Amateru! xaxaxaxax bravo - zdravo ps:obavezno nastavi da slusas metallicu znam da ti je omiljena Edited January 24, 2007 by Speed_Dead Quote
black_widow Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 otkud to da ste vi obradili testament? pa bash me zanima kako je to Dacha "otpevushio" Quote
Arak Dai Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 otkud to da ste vi obradili testament? pa bash me zanima kako je to Dacha "otpevushio" pa i nije nesxto pevushio nije smeo:) Quote
Infest Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ma dacha je majstor! Testament-Legacy KULT Quote
Narsil Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 nja mrzim testament..... ja sam chuo iz pouzdanih izvora da ste svirali gallery... na nekoj svirci??? ako ste to svirali onda ste carevi! Quote
black_widow Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 (edited) ifffffff Nesho shto si zavodnichki ispao na onoj slidzi na sajtu za umetnost prste da polizesh elem sledecji Dachine instrukcije pala sam ispit tako da o njemu necju vishe da pricham inache verujem da je zvuchao...kinki nego jel ste zavrshili ona snimanja ili shta to vecj beshe? mixovanje? i koja je uopshte poenta bila svega toga? mislim da shaljete nekome?ili.... Edited January 25, 2007 by black_widow Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ps:obavezno nastavi da slusas metallicu znam da ti je omiljena Daleko bilo. Agent Steel, Testament, Overkill i Laaz Rockit su keve! Quote
Speed_Dead Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 masterz of metal.... ...agent of seel!! kako ide novi sajt? sanja jel ti on nije dao da ucis? Quote
Nothing_Left Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 ojha ojha! nesho,jebacu ti gajde...kad ces da mi vratis onih 100 kinti? treba mi za lebac i slaninu e do jaja ste uradili onu obradu kenibala keep moshin in the free world! pozz Quote
Narsil Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 gledao sam svirku na kompu! Dacho nemoj vishe da pevas testament , ne ide tvoj vokal , a i nemoj da se trosite obradjujucji tako nesto :):) Gallery of suicide jebe kevu!!!!! Quote
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Svima se svidela obrada Cannibala. Ako vec svirate obrade, mogli biste i neki Vital Remains. Npr. Dechristianize. Quote
Speed_Dead Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 ma testament smo odradili cisto onako promene radi ... Vital Remains. -. Dechristianize nije u nasem fazonu..ideoloski:D al ako imate jos neki predlog recite Quote
black_widow Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 (edited) pa nije mi stoka dala da uchim zavodi me svojim sexy nozicama i pogledom iz lifta tamo na faxu a ja treba da uchim? cccc pa kako jebote? srce smiri se....ne tuci tako ludo... ali shalu na stranu bash mi je krivo shto tu obradu nisam chula zaboga BRUTALNI TESTAMENT ja mislim da je dachi vreme da zapochne neku hevi karijeru neshto slichno manowaru to bi mu bash bash chuchalo(helanke jel?!) a vi da nabavite neku ribu KAO SHTO JE REJCHEL(sinister) ima da se proslavite dok si reko' BRUTAL Edited February 6, 2007 by black_widow Quote
Narsil Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Dacho ako josh jednom dobijem svirku sa onoliko namestanja kose ubicju se , narcisu jedan :):) evo vam predlog za obradu: vader-this is the war evo jos: cannibali-monolith , hammerd smashed face(mislim cak da ste ovo vecj svirali ) , make them suffer , shredded humans , a skull full of maggots , meat hook sodomy , the bleeding , starring through the eyes of the dead itd. shto vise kanibala to bolje :):) deicide-scars of the crucifix , dead by dawn , lunatic of gods creation... moze i neki severe torture , spawn of possesion , mozda monstrosity! :) pa vi izaberite :) Quote
Vuk Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 a što lepo ne biste pustili ljude da sviraju svoje? Svi živi nešto obrađuju, zato je van gogh svirao pred metaliku. Ko je tu konkurencija? Dačo, hoće li biti sa cannibalima? Quote
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Ma definitivno treba svirati Cannibal Corpse - She Was Asking For It ili Fucked With Knife Quote
Narsil Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 (edited) zato shto su pitali da li imamo neke predloge za obrade ! EDIT: za pijanog majmuna :) Edited February 6, 2007 by lake_bodom Quote
black_widow Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 ja kazem ZA za nile ne znam shta dageri kazu Quote
ba+a. Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 a što lepo ne biste pustili ljude da sviraju svoje? Svi živi nešto obrađuju, zato je van gogh svirao pred metaliku. Ko je tu konkurencija? Dačo, hoće li biti sa cannibalima? Jedini pametan post na ovoj strani . Quote
Recommended Posts