Speed_Dead Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 uuuuuuuuu She Was Asking For It !! moja omiljenija pored force fed broken glass!! ali to cemo obraditi kad uvezbamo jos dve nase nove tako da ih sviramo ukupno 8-9 na svirkama +obrade Quote
Narsil Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 svirajte ceo the bleeding bilo bi najbolje :) Quote
Geozee Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 uuuuuuuuu She Was Asking For It !! moja omiljenija pored force fed broken glass!! Tako treba... Najjaca pesma... posle Fucked With Knife Quote
Narsil Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 najjaca pesma je stripped... , ali tema nije o kanibalima nego o DS-u! Quote
Geozee Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Samo diskutujemo sta bi trebao ds da svira od obrada! Quote
black_widow Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 a kako da diskutujemo shta da sviraju od svojih kad nismo bash previshe upoznati u ono shto rade mladi su svezi i treba im dati vremena da proshire i pokazu svoj proshireni repertoar da bi mi obichni smrtnici mogli da biramo ja zapravo mislim da je mnogo kul kad neki bend ne radi ni jednu obradu a zashto? zato shto TO SVI RADE mnogo je kul kad imash drugachiju "poslovnu" filozofiju od vecjine ali ne mogu recji da mi nije drago kad chujem neku dobru obradu ja ocju spawn of possesion da chujem, mislim na neku obradu od njih Quote
Geozee Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 UF! Moze!!! Jos sa muskim vokalom... kako bi to do jaja bilo. Quote
soul reaper Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Alo prdonje stare, sta se radi???? Eto napokon i sviramo zajedno, bice to dobra svirka!!! Quote
ba+a. Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 jebale vas obrade,imate kucji mp3 pa slushajte Quote
Џрк Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 jebale vas obrade,imate kucji mp3 pa slushajte Quote
behemoth Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 ja kontam da bi najbolje bilo da obradite I Am The Thousand Plagues X) Quote
Geozee Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ja kontam da ipak ne bi trebalo nista obradjivati... jer koliko ima ljudi toliko ima i muzickih zelja! Quote
black_widow Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 reci im BODOME ja lepo kazem isto da je bolje bez obrada ali kad vecj ocje obrade ja ocju SPAWN OF POSSWSSION i NILE i toliko od mene a kako sam jedino zensko na ovoj temi mozda mi se i ostvari zelja akosu dageri iamlo dzentlmeni Quote
Geozee Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Widowze i ja bi voleo Nile! Nile zakon! Quote
Speed_Dead Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 DaggerSpawn svira u Domu Omladine 25.02 na BrutalBeast Attack Fest II> Quote
Geozee Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Do jaja. Ko jos svira ako sme da se zna? Quote
black_widow Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 e necju da dodjem zato shto necje svirati NILE ne mogu da im dam nishta u naturi nisam njihov tip jebiga kad sam gabor shta cju Quote
Recommended Posts