Narsil Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 ja hocju neki cannibal corpse :):) Quote
Narsil Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 chim mi moj brzi net prikazhe slike iz tvog potpisa :) Quote
IMMORTAL[OTROV] Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 daco kad ce demo? hmmmmmmm zanimljivo Quote
Narsil Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 hahahahah ahahaahha album ? ahahahah Quote
Speed_Dead Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 ma tri albuma...kad dobijemo kintu na lotou do tada ..live Quote
behemoth Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 jbg ne znaju swi da kuwaju x] Quote
Speed_Dead Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 zaposlite se.... eee necu, vise volim da mi neko drugi plati snimanje albuma:D Quote
Speed_Dead Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 (edited) da mame i tate neee, neka izdavacka kuca ili sl.. ali neverujem da ce to biti domaca izdavacka kuca:D Edited March 3, 2007 by Speed_Dead Quote
IMMORTAL[OTROV] Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 kamo lepe sretcje!nek sredi daca za "nice to eat you"records Quote
Speed_Dead Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 kamo lepe sretcje!nek sredi daca za "nice to eat you"records polako videcemo ,meni se nezuri:D al ja sam i mislio da iazamo za cehe,ruse,i amere...bice valjda dovoljno;) Quote
krezavy Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 dacho barabo!!!!!!!! ajde da se vidimo sutra pre svirkeee!!!!!! javi se! Quote
Speed_Dead Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 joj danas cannibali ..prosli put ispade da mi je to najbolji cert ikada..bice kljanja i sad verujem,...samo mi je zao sto nesviramo sa njima..al jbg:D kec Djole jel ti josuvek nepijes alkohol?pa sta je azazel bez onog starog beer till death Djoleta ? poz pa se vidimo Quote
krezavy Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 kriziram! dacho ali izdrzacu!!!!! a nadoknadjuje marva mesto mene.... filip se propio a dragan je u vrhunskoj formi chini mi se!!!!! kec kec kec gledamo se daggerspawn!!!!!!!!!! Quote
Speed_Dead Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 juce smo svirali u Sarajevu sa nasom bracom iz Banjaluke Monumentom..i jos nekim ultra dobrim bendovima:D mi smo odusevljeni svirkom..publika je bila super ,organizacija isto..dobicemo pae snimaka svirke uskoro.. jedino je put bio jezivo naporan i dug..a i panduri su nas tamo drndali..a i nasi kad smo presli granicu,,,...jbg al sve u svemu fantasticno!! svirali su: THE RITE OF RETALIATION (Fast Technical Death Metal !!! www.myspace.com/theriteofretaliation MONUMENT (Brutal Mosh Death Metal www.myspace.com/monumentmetal DAGGERSPAWN (Extreme Technical Death Metal www.daggerspawn.com EVADING DOWNFALL (Metalcore / Melodic DM www.myspace.com/___nameless___ Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Topli pozdravi iz Bukuresta za dacu Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 trebali su dg da stave za predgrupu kanibalima bend je odlican,gledao sam uivo 2-3 puta i ono je kidanje... udri,krsi,lomi!!! Quote
Speed_Dead Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 sledeca svirka Novisad 30.03 ...klub neznam.. Quote
Recommended Posts