Speed_Dead Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 (edited) Prcko daj datume. za sta? sviramo u NS 15.12 stara pazova 22.12 Edited December 12, 2007 by Speed_Dead Quote
Joca_Wildchild Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 E pa ako se ne desi neshto nepredvidivo ove subote 15.12.2007. bi trebalo da osvane obradjeno DVD izdanje jedne prilichno dobre svirke : ) Dochekasmo i mi da neshto izdamo : D Nadamo se da ako sve bude bilo kako treba i to se danas ostvari da ce prvi primerci biti podeljeni u Novom Sadu veceras !!! Zato josh jedan dobar razlog da dodjete na svirku ! Vidimo se ! Quote
banedeathmetal Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 E pa ako se ne desi neshto nepredvidivo ove subote 15.12.2007. bi trebalo da osvane obradjeno DVD izdanje jedne prilichno dobre svirke : ) Dochekasmo i mi da neshto izdamo : D Nadamo se da ako sve bude bilo kako treba i to se danas ostvari da ce prvi primerci biti podeljeni u Novom Sadu veceras !!! Zato josh jedan dobar razlog da dodjete na svirku ! Vidimo se ! Vidimo se veceras sigurno braco !!! Quote
Joca_Wildchild Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Omoti oshtampani (bice dve vrste omota pa koji vam se vishe svidi) diskovi narezani...josh samo da dodjete na svirku i da bude dobro zezanje Quote
Speed_Dead Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 od ponedeljka ce dvdeovi moci da se pazare u MUNGOSU-novi sad a od ove ned i u FELIXU,videcemo mozda i u MORDORU-Beograd normalno mozete i preko neta da nas iscimate:D kec Quote
banedeathmetal Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 DVD je super odradjen,svaka cast !!! Idem do Mungos-a sada nesto da obavim Quote
banedeathmetal Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 (edited) Daco izbio je problem u Mungosu-posto nema stampe na vasem disku,lik ne sme da ga okaci za prodaaju jer ako mu dodje inspekcija,najebao je zbog toga sto bez obzira sto je to samo-izdanje,deluje jako kao pirat. Tako mi je rekao,pa cisto da javim onda da u NOVOM SADU I OKOLINI JA RADIM DISTRO ZA DAGGERSPAWN DVD,DISDAINED CD,I VRLO USKORO NOVI SARCOMMAN FULL-LENGHT, PA AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN NEKA SE MENI JAVI NA: [email protected] ili ovako preko Foruma,cena DVD-a i CD-a je 200 dinara (pojedinacno). SUPPORT DOMESTIC DEATH METAL !!!!!!!!! Edited December 18, 2007 by banedeathmetal Quote
Joca_Wildchild Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Za nash DVD je cena 100 din, obzirom da je promo, tako da chisto pokrijemo troshkove oko shtampe i diskova Quote
banedeathmetal Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Aha ma oke,posto znam da je na svirci bilo 200 din. Quote
Speed_Dead Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 (edited) bice u pazovi na svirci sad u subotu ... bice oko 100-150kinti ko sto reko ovaj dvd je namenjen ljudima koji zive podalje od mesta u kojima sviramo..pa eto drage volje cu im poslati dvd...za njih je dvd 100 sve sa postarinom:D mozete nas kontaktirati preko yu metala:D sto se tice omota evo oba posto cemo verovatno oba koristiti pa dajte kkomentare...: 1. 2. Edited December 18, 2007 by Speed_Dead Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Prcko ostavi mi jedan. Quote
Joca_Wildchild Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Kome je usput nek svrati vecheras u Pazovu (Staru ), pa da ga stavimo na spisak Quote
Speed_Dead Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 hteo bih da najavim izdanje koje ce se naci u prodaji u Srbiji od februara 2008(nadam se i pre) u poitanju je Split CD DaggerSpawn(SRBIJA)-Visceral Carnage(MEKSIKO)-Madness(BRAZIL) cd ce biti distribuiran u meksiku,brazilu,peruu,i srbiji-svaki bend ima izdavacku kucu koja ce izdati ovaj CD:D takodje daggerspawn je dogovorio izdavanje novog DVD u Grckoj,Poljskoj,Peruu,Brazilu... ko bude zainteresovan moci ce da nas kontaktira preko yu metala,www.myspace.com/daggerspawnband,www.myspace.com/serbian_death_metal ili na email [email protected] USKORO VISE INFORMACIJA O OVOME /u planu je jos jedan split sa dm bendovima iz evrope... Quote
Speed_Dead Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 ima valjda...trebalo bi da se nadje neki:D 111 Quote
Joca_Wildchild Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 CCC koji pederi ladno su natpis stavili samo preko nasheg logoa Quote
Narsil Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 ima valjda...trebalo bi da se nadje neki:D 111 Pa, kad uplatim kr.cjem da ti poshaljem poruku da se dogovorimo oko toga!xD Quote
Speed_Dead Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 (edited) DaggerSpawn bi trebalo da za ned/dve izda Kasetno izdanje splita sa domacim speed bendom i velikim prijateljima DS-a ..bendom NADIMAC:D Izdanje ce izaci u KANADI u limitiranom tirazu;) Edited January 15, 2008 by Speed_Dead Quote
Speed_Dead Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 U planu je split audio cd sa domacim black metal bendom SVARTGREN-om isplit DaggerSpawn/svartgren ce biti izdat od strane jedne Nemacke izdavacke kuce:) vise informacija sledi uskoro Quote
Speed_Dead Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 steta sto su desnichari. na koga mislis? Quote
Recommended Posts