Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death biggrin.gif ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto sam brz, i cuje mi se svaka cetvrta nota, icon_rolleyes.gif .

• Downvote 1
Posted

Aj objasni mi zasto pishesh o nechemu o chemu nemash pojma ? Al ajd da ne budem previshe grub, poslusaj na pr solazhu u Fermented Offal Discharge i prichaj mi kako nema emocija.

Posted
Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death biggrin.gif ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto sam brz, i cuje mi se svaka cetvrta nota, rolleyes.gif .

Znachi tebe treba banovati za sve pare!!!

Slazhem se za Cynic ali definitivno Solo u Trapped In A Corner Andy la Roque i Chuck Schuldiner (Death - Individual Thought Patterns)

pivopije.gif

Posted
Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death biggrin.gif ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto sam brz, i cuje mi se svaka cetvrta nota, rolleyes.gif .

Pod prvo, trebalo bi da otvoris recnik i potrazis rec 'emocija'.

Pod drugo, suprotno popularnom misljenju - ne, solo ne mora da bude izrazavanje emocija.

Posted
Већина Death-ових солажа, као и уводна солажа за Cause of death.

e, to... cause of death... ne volim nesto preterano obituary ali ta solaza je musik19.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

ajde, sad kad smo krenuli sa jos jednom temom o DEATHu....

Murphy je kralj i majstor svog zanata... ali ja ipak nekako vise volim Andy-ja, kontam zbog Individuala..... wub.gif

to mi je vrh album, valda zato sto su se sreli Čak, Hoglan, DiĐorđo (pa još na fretlesu) i svakako Andy....

@ Possessed

pivopije.gif za trapped in a corner, delimo isto misljenje...

Posted

E ljudi jel znate da su Chuck,Gene,Murphy i DiGiorgio svi isto godishte,svi su 67mo!!!

Shteta shto se njih 4vorica nisu nashli na nekom albumu DEATHa!!! icon_cry.gif

pivopije.gif

Posted

Sta, solo kao ne mora da bude izraz emocija? Nego sta, tehnika? Kurcenje da umem da p*jebem gitaru? Odlsusao sam onaj solo... Fermented Offal Discharge... i do sise, je zajebali ste me.