ba+a. Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Necrophagist - Fermented Offal Discharge po meni definitivno Quote
RaBel Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Death - Low Life razvalise ga Schuldiner i James Murphy Quote
Tower... Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto sam brz, i cuje mi se svaka cetvrta nota, . 1 Quote
ba+a. Posted March 8, 2006 Author Report Posted March 8, 2006 Aj objasni mi zasto pishesh o nechemu o chemu nemash pojma ? Al ajd da ne budem previshe grub, poslusaj na pr solazhu u Fermented Offal Discharge i prichaj mi kako nema emocija. Quote
Natasha! Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Glasala bih za Malevolent Creation solaze na albumu TTC Quote
Metnegomilj Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Obe solaze su vrh.Nema smisla svadjati se. Quote
Tower... Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Skinucu sa neta to Fermented Offal Discharge pa cu ondaK da kenj*m. Quote
Garrgghharrr... Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Painkiller (death, razume se) i to ona na kraju sto pocinje u dve gitare, pa posle ostaje jedna (mislim da toga nema u originalu) ....mada jes' da ovo vise zvuci kako power/prog... Quote
MudriPanj Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 gorod - gutting job ali to je vise ne-death metal tip solaze u death metal pjesmi inace angelcorpse na zadnjem im albumu brutalno i sjebano, a opet ima smisla Quote
Џрк Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Scars Of The Crucifix, Zero Tolerance, Trapped In A Corner, Crystal Mounatin..Veil OF Maya... Quote
Atheist Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Zna se, kraj How Cloud I od Cynic-a! Svaki put kad je cujem... ...pogotovu sto znam da je nikad vise nece odsvirati. Quote
Possessed Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto sam brz, i cuje mi se svaka cetvrta nota, . Znachi tebe treba banovati za sve pare!!! Slazhem se za Cynic ali definitivno Solo u Trapped In A Corner Andy la Roque i Chuck Schuldiner (Death - Individual Thought Patterns) Quote
Mati Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Dajte, bre, to sto sviraju deatheri (kao blackeri samo slusaju death ) ne moze se nazvati soloom, to je krljanje. Solo, to treba da bude melodija, emocionalno izrazavanje gitariste, a ne, vidi sto sam brz, i cuje mi se svaka cetvrta nota, . Pod prvo, trebalo bi da otvoris recnik i potrazis rec 'emocija'. Pod drugo, suprotno popularnom misljenju - ne, solo ne mora da bude izrazavanje emocija. Quote
Geozee Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Sad ce da dodje u raspravu da li su oni death metal, ali ja ih smatram deathom. Najjaca solaza - Bodom after midnight (znate vec od koga). Quote
RokateLi Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 sto se tice death metala, bilo sta od chucka... Quote
Гласник смрти Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Већина Death-ових солажа, као и уводна солажа за Cause of death. Quote
_Grotesque_ Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ma, sve sto je Chuck odsvirao je melem za usi! Quote
Possessed Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Ma, sve sto je Chuck odsvirao je melem za usi! Pazi super je chuck ali MURPHY!!! JAMES MURPHY Quote
Goxy Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Da ga jebes,verovatno nesto od Death,ali ko ce ga se sad setiti: Quote
RokateLi Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Већина Death-ових солажа, као и уводна солажа за Cause of death. e, to... cause of death... ne volim nesto preterano obituary ali ta solaza je Quote
Garrgghharrr... Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 ajde, sad kad smo krenuli sa jos jednom temom o DEATHu.... Murphy je kralj i majstor svog zanata... ali ja ipak nekako vise volim Andy-ja, kontam zbog Individuala..... to mi je vrh album, valda zato sto su se sreli Čak, Hoglan, DiĐorđo (pa još na fretlesu) i svakako Andy.... @ Possessed za trapped in a corner, delimo isto misljenje... Quote
Possessed Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 E ljudi jel znate da su Chuck,Gene,Murphy i DiGiorgio svi isto godishte,svi su 67mo!!! Shteta shto se njih 4vorica nisu nashli na nekom albumu DEATHa!!! Quote
Tower... Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Sta, solo kao ne mora da bude izraz emocija? Nego sta, tehnika? Kurcenje da umem da p*jebem gitaru? Odlsusao sam onaj solo... Fermented Offal Discharge... i do sise, je zajebali ste me. Quote
Recommended Posts