Buried in Smoke Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 death moj dobar drugar! dobra mi je conquer all od behemotha solaza Quote
Josif Visarionovič Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 To znaci da Death ima najbolje solaze... Ili sto bi pre bio slucaj,da si ti prilicno ogranicen. 1 Quote
Melodicus Deathus... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Ili sto bi pre bio slucaj,da si ti prilicno ogranicen. Ma sta ti znas o Deathu... Quote
markomrki Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 behemoth solaze su slayer sreo hammerfall ali su mi do jaja i gde ih ubacuju i sve Quote
Wise Owl Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Tesko izdvojiti... Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo Quote
Buried in Smoke Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Trey Azagthoth Kvlt!!! izdvojio bih ageless, still I am... ee onaj kraj solaze je takav svrshhhhh jaoo meni bar Quote
The Decapitator Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Tesko izdvojiti... Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo Jujuju.....odlicna solaza, odlicna!!!!...... :rockdevil: Quote
Brock Samson Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Мени омиљена (уједно и најбоља) Nile солажа је она у песми Unas Slayer Of Gods. Quote
ukyo Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Tesko izdvojiti... Even the Gods Must Die npr. - solaza kida sve zivo i mrtvo Haha, uze mi "rijech" iz usta. Savrshenstvo, 20 puta zaredom da slusham taj dio, negdje oko 6-7. minuta pochinje, svaki put se najezim Quote
Satyr Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 meni su najbolje solaze u pemama Icons of Evil i Dechristianize (Vital Remains) ali ne smemo zaboraviti da i Death ima extra solaze 1 Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Taman da napisem bas to... i Pestilence - Land of Tears Quote
vudun Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 UNLEASHED ima moćne solaže, a i Obućari ( neko spomenu Legacy?! ) Od opusa oviJeH dva bendića, ne bih znao izdvojit' neku posebnu solažu. Ipak thrash je i mama i tata ... po pitanju solo deonica! Quote
Dwid Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 ona u Dechristianize je jebitachna,ali stvarno .... i u Even the Gods Must Die,ufffffffffffffffffffff. u svakom slucaju previse da bi se 1 izdvojila... Quote
Demon Seed Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 (edited) Hehehehe taj Even The Gods Must Die je zakon... obozavam to kilavo Nile soliranje heh... meni su omiljeni soloi nesto ovako: Krisiun - Rises from black - ruku na srce, krisiun se ne istice po mastovitim soloima, ali ovaj jebe majku, posebno ono sa dve gitare od kojih jedna ide malo sporiju melodiju a druga pozadi besni tapping, ne znam jel se razumemo koji deo Morbid Angel - Invocation Of The Continual One, jedan od najduzih soloa koje sam cuo u dm-u, prvo sam slusao pesmu po triput dnevno, pa onda slusao istu tu solazu sa love of lava, pa onda provalio da ima live klip na youtube-u i gledao ga po nekoliko puta dnevno, onako hipnotisan - zvuci prilicno blizu studijskoj verziji, eto klipa cisto, ako neko nije gledao Uvodni tapping je isto fenomenalan, posle slusanja studijske verzije, neko vreme sam se tripovao da ga svira klavijatura a ne gitara... Morbid Angel - Eyes To See, Ears To Hear - nije prebrza, ali jebe majku Morbid Angel - Secured Limitations - kilaviii bendoviiii zakoooon, zvuci, saranjuje Morbid Angel - Fall From Grace - solaza na kraju, ona sto ide preko uvodnog riffa, Trey ga ponovo ubija na mesto... Morbid Angel - Sworn To The Black - i onaj tapping, i solaza, strasno... Death - Spiritual Healing - ono je strasno, ko sto neko rece jebase mu majku Murphy i Schuldiner Cynic - Uroboric Forms - nacin na koji upada prva solaza je bolestan, a nacin na koji je sastavljena je jos bolesniji, meni ne ide u glavu kako im padnu na pamet onakvi rasporedi tonova, nisam zalazio u to kakve su to skale, i jesu li skale uopste, ali bi moglo lako da se prouci, posto postoje official tabovi za ceo Focus... Cynic - How Could I - bez komentara Immolation - Dead To Me Behemoth nesto ne forsira soloe previse, i u glavnom su na slicnu foru, ali oni fillovi u Zos Kia Cultus pesmi su zakon... Vader - Breath Of Centuries - ona iz re-recorded verzije (sa Kingdom-a), nije neka demonstracija tehnike, ali fenomenalno zvuci Eto reko malo da iskopam temu, bese mi dosadno I nemojte da se ljutite ako neki solo nisam pomenuo Edited June 21, 2008 by Demon Seed Quote
Dragon of the North Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Hehehehe taj Even The Gods Must Die je zakon... obozavam to kilavo Nile soliranje heh... meni su omiljeni soloi nesto ovako: Krisiun - Rises from black - ruku na srce, krisiun se ne istice po mastovitim soloima, ali ovaj jebe majku, posebno ono sa dve gitare od kojih jedna ide malo sporiju melodiju a druga pozadi besni tapping, ne znam jel se razumemo koji deo Morbid Angel - Invocation Of The Continual One, jedan od najduzih soloa koje sam cuo u dm-u, prvo sam slusao pesmu po triput dnevno, pa onda slusao istu tu solazu sa love of lava, pa onda provalio da ima live klip na youtube-u i gledao ga po nekoliko puta dnevno, onako hipnotisan - zvuci prilicno blizu studijskoj verziji, eto klipa cisto, ako neko nije gledao Uvodni tapping je isto fenomenalan, posle slusanja studijske verzije, neko vreme sam se tripovao da ga svira klavijatura a ne gitara... Morbid Angel - Eyes To See, Ears To Hear - nije prebrza, ali jebe majku Morbid Angel - Secured Limitations - kilaviii bendoviiii zakoooon, zvuci, saranjuje Morbid Angel - Fall From Grace - solaza na kraju, ona sto ide preko uvodnog riffa, Trey ga ponovo ubija na mesto... Morbid Angel - Sworn To The Black - i onaj tapping, i solaza, strasno... Death - Spiritual Healing - ono je strasno, ko sto neko rece jebase mu majku Murphy i Schuldiner Cynic - Uroboric Forms - nacin na koji upada prva solaza je bolestan, a nacin na koji je sastavljena je jos bolesniji, meni ne ide u glavu kako im padnu na pamet onakvi rasporedi tonova, nisam zalazio u to kakve su to skale, i jesu li skale uopste, ali bi moglo lako da se prouci, posto postoje official tabovi za ceo Focus... Cynic - How Could I - bez komentara Immolation - Dead To Me Behemoth nesto ne forsira soloe previse, i u glavnom su na slicnu foru, ali oni fillovi u Zos Kia Cultus pesmi su zakon... Vader - Breath Of Centuries - ona iz re-recorded verzije (sa Kingdom-a), nije neka demonstracija tehnike, ali fenomenalno zvuci Eto reko malo da iskopam temu, bese mi dosadno I nemojte da se ljutite ako neki solo nisam pomenuo Sve vas je zajeb'o Mors Principium Est i pesma "The Distance Between"! Quote
Sisus Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Solaza u Von Unaussprechlichen Kulten jebe keve. Quote
voodoo_ Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 A Obituary - Turned Inside Out, ona na početku na 1:03? Ako to nije dobar solo onda ne znam šta je. Quote
Justin Case Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Najbolja det metl solaza je u pesmi Dechristianize od Vital Remainsa. Ustvari u toj pesmi su mnoge stvari najbolje iz det metala Quote
Ivan_Creed Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ajmo nesto drugo - Dethklok - Castratikon.... Quote
Маузер Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Sve sto je Muhamed odsvirao brate je nenadjebivo! Stabwound mi se mnogo svidja! Quote
Vresište Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Mozhda Ancient Ones od Morbidne Andjelije? Quote
Guest INSAjADER Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Avulsion - Prince of a Thousand Enemies Quote
Recommended Posts