Dead Man Walking Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 recimo Necrophagist - Fermented Offal Discharge jebe keve Quote
Josif Visarionovič Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jel neko uopste slusao od vas Sleep Terror? Ocigledno nije http://rapidshare.com/files/98402544/13_-_...rimson.mp3.html Death/jazz/progressive pa uzivajte vi sto mislite da death ima najzajebanije solaze Quote
boargutgrinder Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ja sam slusao,al ovim ljudima nemoz da ponudis nista drugo sem deatha i chucka Quote
Josif Visarionovič Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) Znas ti sta je dobro Evo vam jos malo pa gledajte sta je majstor http://www.youtube.com/watch?v=jW-rktdp8ss...feature=related Edited March 17, 2008 by Steven Seagal Quote
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jbg, meni bas i ne idu bendovi sa ritam masinom. Jednostavno ne volim. Quote
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Da. Koliko ja znam Sleep Terror ima ritam masinu. Bar ono sto sam ja cuo, ne znam tacno koji album. Quote
Josif Visarionovič Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ne deluje mi da je ono na koncertu ritam masina... Quote
Josif Visarionovič Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ovde se radi o solazama gitarom a ne bubnjem zar ne? Quote
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ne deluje mi da je ono na koncertu ritam masina... Pa nije isto koncert i album. Ovde se radi o solazama gitarom a ne bubnjem zar ne? Naravno. Ja ti samo rekoh zasto ih ne slusam. Mada, kad malo bolje vidim prvi post, nije bas precizirano o kom se instrumentu radi. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Sacred Serenity... Od DEATHa, za promenu... Quote
Khargash Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Deicide - Scars Of The Crucifix, ona solaza pri kraju pesme... najezim se cak kad pomislim na taj deo! E da, moram spomenuti i solazu u pesmi Revelation Nausea od benda Vomitory!!! Quote
Dead Man Walking Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Deicide - Scars Of The Crucifix, ona solaza pri kraju pesme... najezim se cak kad pomislim na taj deo! with all due respect ta solazha je meni sranje nevidjeno Quote
Buried in Smoke Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 meni nije losa... fino sweepanje Quote
Khargash Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Misljenje je subjektivno, respect i tebi! Khargash Quote
Dead Man Walking Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 meni nije losa... fino sweepanje shta ja znam....meni to zvuchi nekako izbrljano, nije me impresioniralo... Misljenje je subjektivno, respect i tebi! Khargash elem, Suffocation - Abomination Reborn -vrlo dugachka i vrlo jebitachna solazha Quote
Melodicus Deathus... Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 with all due respect ta solazha je meni sranje nevidjeno Svakome svoje... Quote
The Decapitator Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Mene iz dana u dan, sve vise i vise impresionira Dechristianize solaza od Vital Remains-a.......taj Dave Suzuki je bas jebao keve u VR-u, bez njega ce biti sranje, zvucace k'o kesa, mogu i da promene ime u Kesa Remains..... Inace sam skontao jos jednu jebacku solazu na koju nisam uopste ni obracao paznju do sad, to je solaza u pesmi Angels Venom od Monstrosity-ja.....do jaja skroz.... 1 Quote
Josif Visarionovič Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Sleep Terror is Necrophagist's technical brutality mixed with Coprofago's jazzy interludes. Quote
markomrki Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 recimo to, ali da li mozes imati zamerke na bilio koju necrophagist solazu Quote
Josif Visarionovič Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Nije problem u tome vec ljudi u 95% slucajeva na ovoj temi spominju Death,sto stvara utisak da nista sem toga nisu slusali...Dal zbog tog njihovog kultnog statusa ili sta vec ne znam sto ne znaci da su i najbolje 1 Quote
Buried in Smoke Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Nije problem u tome vec ljudi u 95% slucajeva na ovoj temi spominju Death,sto stvara utisak da nista sem toga nisu slusali...Dal zbog tog njihovog kultnog statusa ili sta vec ne znam sto ne znaci da su i najboljemozda zato jer ne znaju nista drugo? OT: od obituarya, sve solaze sa cause of death su mi jako dobre, volim taj stil Quote
Josif Visarionovič Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Pa moguce...Sto me ne bi cudilo 1 Quote
Melodicus Deathus... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Nije problem u tome vec ljudi u 95% slucajeva na ovoj temi spominju Death,sto stvara utisak da nista sem toga nisu slusali...Dal zbog tog njihovog kultnog statusa ili sta vec ne znam sto ne znaci da su i najbolje To znaci da Death ima najbolje solaze... Quote
Recommended Posts