Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne deluje mi da je ono na koncertu ritam masina...

Pa nije isto koncert i album.

Ovde se radi o solazama gitarom a ne bubnjem zar ne?

Naravno. Ja ti samo rekoh zasto ih ne slusam.

Mada, kad malo bolje vidim prvi post, nije bas precizirano o kom se instrumentu radi.

Posted

Deicide - Scars Of The Crucifix, ona solaza pri kraju pesme... najezim se cak kad pomislim na taj deo!

E da, moram spomenuti i solazu u pesmi Revelation Nausea od benda Vomitory!!!

Posted
meni nije losa... fino sweepanje

shta ja znam....meni to zvuchi nekako izbrljano, nije me impresioniralo...

Misljenje je subjektivno, respect i tebi! :rockdevil:

Khargash

:pivopije:

elem, Suffocation - Abomination Reborn -vrlo dugachka i vrlo jebitachna solazha :rockdevil:

Posted

Mene iz dana u dan, sve vise i vise impresionira Dechristianize solaza od Vital Remains-a.......taj Dave Suzuki je bas jebao keve u VR-u, bez njega ce biti sranje, zvucace k'o kesa, mogu i da promene ime u Kesa Remains.....

Inace sam skontao jos jednu jebacku solazu na koju nisam uopste ni obracao paznju do sad, to je solaza u pesmi Angels Venom od Monstrosity-ja.....do jaja skroz....

• Upvote 1
Posted
Nije problem u tome vec ljudi u 95% slucajeva na ovoj temi spominju Death,sto stvara utisak da nista sem toga nisu slusali...Dal zbog tog njihovog kultnog statusa ili sta vec ne znam sto ne znaci da su i najbolje
mozda zato jer ne znaju nista drugo? ;)

OT:

od obituarya, sve solaze sa cause of death su mi jako dobre, volim taj stil :ph34r:

Posted
Nije problem u tome vec ljudi u 95% slucajeva na ovoj temi spominju Death,sto stvara utisak da nista sem toga nisu slusali...Dal zbog tog njihovog kultnog statusa ili sta vec ne znam sto ne znaci da su i najbolje

To znaci da Death ima najbolje solaze... :pivopije: