Berliner Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 (edited) igram ja sad bg ispocetka, nisam jos dosao do novog dela. ima na torentima. btw. izaci ce tzv Enhanced Edition Trilogy. bice sadrzaj svih igara spojen u jednu instalaciju i malo modovano radi kohezije (novi, objedinjeni worldmap, kontinuirani likovi, brojevi poglavlja...mogucnost da se vraca na stare lokacije). cak su ubacili i IWD, a neki lik je napravio dijaloge za BG pratioce (sve, iz svih igara!) za taj integrisani IWD... mozda ipak da sacekam Edited April 4, 2016 by Čarli
Ranis Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Skinuo sam da igram BG1 EE (procitao sam da ne treba da se igra prvo dvojka, zbog priche). Da li moze ipak da se igra prvo BG2? Da napomenem, igru igram prvi put u zivotu. Nisam neki preterano iskusan igrac tih HC rpg-ova. Sa kojom klasom/podklasom da krenem igru? I ako ima neki instant savet, kako ne bih "usrao" lika, pa sve iz pochetka?
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 fora kod RPG-ova je upravo to što i ne možeš da "usereš" lika a što se klase tiče, za početnike bih uvek preporučio nekog warriora/barbariana što se prvog pitanja tiče, naravno da može da se igra ali ako te baš zanima priča, kreni od početka
Ranis Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 heee, moze da se usere...bacish poene na shit skillove, i onda vuchesh creva kroz celu igru posle tako sam morao i diabla i fallout iz pochetka
Havočka Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 fora kod RPG-ova je upravo to što i ne možeš da "usereš" lika a što se klase tiče, za početnike bih uvek preporučio nekog warriora/barbariana što se prvog pitanja tiče, naravno da može da se igra ali ako te baš zanima priča, kreni od početka kako sam znala da ces da se spawnujes ovde cim vidis nostalgia kicks in
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 e a najgore što nikada BG nisam voleo koliko Icewind Dale ili NWN o Diablu tek da ne pričamo
Havočka Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Brate ja imam soni mogu da igram keca na soniju Ljubim te pametnog
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 jebote NWN, kako mi se igra sad RPG-ovi i FPS-ovi na konzolama su mi nešto najodvratnije
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Tebra Brate ja imam soni mogu da igram keca na soniju Ljubim te pametnog
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 brt* upravo privodim kraju dl NWN-a nova zabava na poslu, onako mi menadžer malo dosadio
Demon Seed Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Ako nisi prešla Diablo kec, eto prilike.
Dark_Elf Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 A je l' može u Diablo 2 da se nekako isključi respawn kreatura? Ne znam zašto, ali jako mi je bitno da kad prođem poljem gde sam bio, vidim samo pustoš.
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 meni je Hellfire ekspanzija za prvi deo jedna od najtežih igara ikada treći nivo kad kreneš ka paklu da se spustaš, sam početak, ima milijardu nekih govnara koji te gađaju i ne možeš ni do pola da im priđeš, a već si mrtav
bradilko Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 igra li neko ovde d3? btw, među raznim glasinama vezanim za ovogodišnji blizzcon diablo panel, pominje se i diablo2 remaster, so, who knows... @dark elf: da se iksljuči respawn? blasfemija za diablo
Dark_Elf Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 meni je Hellfire ekspanzija za prvi deo jedna od najtežih igara ikada Bedni čoveče. Igraj Gothic 2 sa ekspabtijom, i svim onim direct X11 i hilver modom... pređi to kao čarobnjak, i onda ti skidam kapu. Sve ostalo je... meh... 1
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 prešao G2 i sve ekspanzije doduše, bez modova and shit, ali opet i eto do dana današnjeg, koliko sam stvari igrao, ništa mi nije bilo teže od tog dela u Hellfire
Havočka Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Jebeš gotik Jebeš sve rpgove u kojima si ćelav 1
truliandedzombileš! Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 gotik je težak na početku, posle laganini, nikada lakši kraj igre. a na soniju se igrjau oni pederski jrpgovi. makar ih na soni kecu ima brdo dobrih.
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Jebeš sve rpgove u kojima si ćelav dis a i ovo što truli kaže, samo za fajnal fantazije i tako to
bradilko Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 ima dobrih pederpg-ova. jeste igrali dark souls kad pričamo o težini?
Havočka Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Čekam godišnji odmor godinama, odvajam jedan za to Super mi ide
Recommended Posts