Pedja Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 Можда би албум и личио на нешто да га нису снимали на касетофону Quote
Miilos Posted December 12, 2023 Report Posted December 12, 2023 Što se pesama tiče, novi Arghoslent je na nivou, nemam zamerki. Ali brate mili, da ti izdaš album sa ovakvim zvukom, i to u današnje vreme kada možeš maltene kod kuće da snimiš album sa pristojnom produkcijom?! Ovo bi moglo da prođe kao demo, da ti pustiš nekome da čuje kako napreduješ, ali da izbaciš ovakav album... 🤔 Baš ne mogu da se naviknem, smeta mi... Quote
Grobodan Posted December 12, 2023 Report Posted December 12, 2023 Slazem se, isto sam i ja pomislio na prvo slusanje. I svi prethodni albumi im zvuce bolje od ovoga. Ovo bas zvuci kao da su snimili usput cisto da se podsete sta su planirali za krajnji proizvod. Nije ni poslednji GBK sjajan na tom polju ali ovo ispade gore jos. Quote
Miilos Posted December 13, 2023 Report Posted December 13, 2023 Meni je muzički bolji Arghoslent, ali kamo lepe sreće da zvuči kao GBK, ja s tim albumom nisam imao problema. Quote
Kumodraski Vo Posted December 13, 2023 Report Posted December 13, 2023 Meni kanta ovaj novi jbg, bolji mi novi GBK.. Quote
Haos sam ja Posted December 13, 2023 Report Posted December 13, 2023 I meni je novi tankoza, ni prineti starim radovima čak i ako stavimo po strani produkciju. Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 Obrtao sam ovih dana dosta Arghoslent diskografiju, Hornets of the Pogrom je albumčina ozbiljna. Ovaj novi mu ne može prići ni po jednom aspektu. Quote
Kumodraski Vo Posted January 24 Report Posted January 24 Meni je Galloping Through the Battle Ruins i dalje neprikosnoven klasik, ne mogu mu prici ovi ostali albumi iako su odlicni.. Quote
Haos sam ja Posted February 6 Report Posted February 6 Haha, ovo je jaka epizoda, ne pratim često ovog Natea iz Spirit Adrift ali ovde je prozvao ovog Gelala na boks ili mma meč, slično kao Chadda i Piša Vacić. Inače delim mišljenje da koliko god da su rifovi na starim Arghoslent albumima impozantno dobri, solaže su kao da ih je svirao neki amater kurcem na opremi od 50 dolara. Dobar comedy content: Quote
kuruz Posted February 6 Report Posted February 6 uf ko će da gleda sat i petnaest minuta rantovanja nekog soy-boya protiv nacističkog retarda jebeni Ameri Quote
kuruz Posted February 6 Report Posted February 6 (edited) ovom moronu je deo prve rečenice iz klipa "racism in heavy music" fuck off Edited February 6 by kuruz Quote
Angelystor Posted May 21 Report Posted May 21 Nešto sam se uželeo Arghoslent zvuka, pa rekao ajde da dam šansu novom, iako sam već se načitao žalopojki o produkciji. Niko nije lagao, stvarno neverovatno muljanje, kao promo demo da je, a ne 4. album. Ne deluje mi loš album uopšte iskreno, koliko zvuk odbija. Najgori mi je vokal koji više služi kao da pokriva svirku. Šteta generalno što im je vokal vazda bio afterthought na albumima, i što im lirici idu gde idu. Ali ono, gde drugde da saznam za takve reči kao što su Octaroon nego kod ovih Quote
Kumodraski Vo Posted October 20 Report Posted October 20 Ne moze momcadija ni pod satrom da se malo zabavi na miru vise.. Quote
Recommended Posts