Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 ode,ipak ces ziveti u neznanju Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 ma nema veze.....do sad se nismo lagali pa sto bismo sad...ja sam rekao ono sto mislim ti si rekao sta ti mislis i sta sad treba da se poubijamo zbog toga??? ali morace Gogzi da plati pivo sto odrzavamo temu na vrhu foruma :) :) Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Jeste,vi me volite iako volim Dimmu :) Sta postuje pola sata,pas ga radikalski...? Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 sa'ce da bude jedan od onih kilometarskih postova koje niko ne cita :) :) Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Goxy pise roman,bog te jebo Sad kad iznese dokaze da i Seselj u Hagu slusa Grand Belial's Key Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 vrlo je moguce....sad verovatno prepisuje neke njegove govore....ali ne i onaj iz hale pinki pred bombardovanje 99e :) :) Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 tad je bio mali,nije mogao da ode :) :) Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 auuu tacno...to je bilo u pitanju...ja sam znao da zbog necega nije mogao da ide ali nisam mogao da se setim da je to u pitanju :) :) gogzi ce ovaj post da objavljuje u nastavcima :) :) Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 znas sta,ja mislim da je on kliknuo na add reply,i otisao da sece drva,pa u teretanu,pa da masturbira,a mi ovde cekamo ko majmuni Quote
Goxy Posted November 18, 2006 Author Report Posted November 18, 2006 pa upravo je u tome stvar...ja nikoga ne ubedjujem da su ne znam ni ja koji death/grind bendovi majka svega i svacega ali isto tako ocekujem da me niko ne ubedjuje niusta u ovom slucaju...ali budimo realni ja u ovom bendu ne vidim nista posebno...ko to voli neka voli sta me briga...samo sam rekao svoje misljenje i to je to....ali opet mi nisi odgovorio po cemu se ovaj bend razlikuje od drugih??? nije ni bitno...odoh da slusam tribute to black sabbath (Vital Remains obradise War Pigs ) pa naravno,svi ovde iznosimo sopstvena misljenja,nisam ni ja nikoga ubedjivao u bilo sta,i to.. nego,vidis,ti koliko ja znam slusas bm veoma malo,i ne mozes imati istancan ukus kao npr,ja koji slusam mnogo vise od tebe i ne mozes da pravis razlike u tolikoj meri kao ja.ti slusas,ako sto rece grave,tonu nekih meni besmislenih grind detah bendova koji ajde realno i jesu isti po meni,ali ti to kapiras i to je u redu sa tobom. a sad o gbk: evo veruj mi na rec,realno,ni jedam bm nema strukturu pesama kao gbk,imaju striktno prepoznatljive rifove koji se ne mogu prepoznati kod ni jednog drugog benda.dalje,najblasfemicnije tekstove ikada napisane,originalne covere i u potpunosti razlicit stav i vidjenje black metal muzike u odnosu na ostatak scene a sto nesto mora/treba biti revolucionarno,zajebano za sviranje,brzo..a da bi bilo dobro?! Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 ne znam da li ce bas sve tim redom da odradi...ali otprilike to je to :) Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 pa nije nesto dugacko,ja sam ocekivao duze Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Slobo srecna ti nova godina....evo docekasmo i taj referat!!! Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 ej odo ja da jedem,ajd da zavrsim svoju posetu forumu u ozbiljnom maniru. Elem,sabane,Goksi je u pravu u svemu,bend je stvarno svoj,poslusaj ti to malo pazljivije.Koji bend onako slaze rifove i melodije? Inace,goksi,ne moras me oslovljavati sa "grave",mislio sam da smo prosli tu fazu druzenja Ili se mozda varam? Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 (edited) idi jedi dosta si srao posle ovakvog vaseg ponasanja prema meni....nesto ne verujem da cu ikad vise slusati ovaj bend sta gubim time??? verovatno nista ali dobijam mnogo Edited November 18, 2006 by NUNSLAUGHTER Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 (edited) izvini sto smo bili grubi prema tebi treaca strana cistog sranja Edited November 18, 2006 by grave Quote
WIZARD OF GORE Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 e za ovo ce Gogzi morati da nas casti....dok ti rucas ja cu povremeno da postujem nesto bez veze (kao i do sada) cisto da tema bude na vrhu foruma Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Ej,Goxy,ko peva na ovom demu Goat of a thousand young?Odlican demo,ali glas mi je malo cudan. I sad sam bas slusao Judeobeast...Kako je ovo dobro!Nunslaughteru,ako ti je ovo tipicno...Po meni,tipicni black metal bendovi danas su oni koji kopiraju darkthrone i kriju se iza troo kvlt produkcije ili NS pagani sa narodnjackim uplivima,a GB'sK je bend koji je bolji iz albuma u album,sa svojim zvukom.Jebi se,kujo,veze ti nemas! Quote
WIZARD OF GORE Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 je l' osecas da nesto smrdi??? neka paljevina se oseca.....sta si se bre vise primio na taj gbk jebote....bas me briga za njih ionako sam se zajebavao....xaxaxa koji ste sabani vas dvojica :) Quote
Goxy Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 Ej,Goxy,ko peva na ovom demu Goat of a thousand young?Odlican demo,ali glas mi je malo cudan. I sad sam bas slusao Judeobeast...Kako je ovo dobro!Nunslaughteru,ako ti je ovo tipicno...Po meni,tipicni black metal bendovi danas su oni koji kopiraju darkthrone i kriju se iza troo kvlt produkcije ili NS pagani sa narodnjackim uplivima,a GB'sK je bend koji je bolji iz albuma u album,sa svojim zvukom.Jebi se,kujo,veze ti nemas! Mislim da im je tada pevao Lord Vlad Luciferian,pa su ga sutnuli iz benda ,a ovaj je onda pevao u Ancient-u jedno vreme.I do dan danas prozivaju taj bend i tog lika u svakom intervju-u. Istoimena pesma im je jedna od najboljih ikada.Cuo si onaj rad sa klavijaturama?! Ja nunslaughtera ignorisem,znas i sam koliko je zagoreo po svim pitanjima.Sta ce covek od dosade pa po ceo dan drlja po tastaturi... Quote
Kumodraski Vo Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 Jedan od najjacih black bendova. Ogromna steta sto se raspadose.. Quote
Јарослав Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 ali baš ovo mi je prva stvar koju sam od njih čuo, oduševljenje na keca: Quote
Kumodraski Vo Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 Ta im je najpoznatija kolko ja znam. Ja sam ovu prvu cuo: Savrsenstvo, onaj drugi deo je nestvaran. Quote
Goxy Posted November 28, 2014 Author Report Posted November 28, 2014 pise na arhivama da su aktivni,ali kurac nema ih nigde,barem koncerte da rade. ovo je jedini noviji live klip koji sam video: najbolji americki black ikada i jedan od najoriginalnijih uopste Quote
Berliner Posted November 28, 2014 Report Posted November 28, 2014 i jedan od najneispozerisanijih Quote
Recommended Posts