JD Seven Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 O jedini duse nas sto zivis u tami, Pogledaj danas u duse nase i reci nam da smo za to krivi sami, O jedini duse nas, Reci nam da smo krivim putem isli, Reci nam da smo krivo verovali, Reci nam da smo krivu ljubav voleli, Jedini duse nas reci nam sta treba da znamo, Kako bi to znanje za sebe upotrebili, o jedini duse nas kako bi smo tebi sluzili, Kako bi smo se tebi molili, Na mracna mesta smo bili, Nismo verovali nismo dovoljno gledali, Okaj nase duse duse jedini, Prozraci nas svojom jacinom snage volje, Pokazi ljudima kako te vole, pokazi ljudima da te se ne boje, Daj do znanja onima koji nisu verovali, Daj do znanja onima koji su te se pribojavali, Daj do znanja nama koji smo se molili, U ponak zore duse nas na mom grobu stojim, Cekam tvoj znak da prozacis mene i moju bracu kako bi se ponovo osecali svojim, Neces nas izneveriti duse nas, Jer nikad necu prestati da ti se molim. U secanje:MILICI
Here to Stay Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 (edited) Edited March 13, 2006 by Here to Stay
Ω Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 kapiram da je ok kad hvalis samog sebe. btw, pesma ti je sranje ko i prethodna
Annabel Lee Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Na mracna mesta smo bili, Jer nikad necu prestati da ti se molim. za ovo prvo-nemam rechi zadnji stih je ok,svidja mi se! ako si tek poceo da pises,ok. Ako nisi-jebi ga smislicemo vec nesto!
Here to Stay Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Nixy ovaj je idiot, nemogu da verujem brate.
Here to Stay Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Ja neodlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim.Reci su se pretvorile u vojsku. Citat iz filma "BOJ NA KOSOVU".
Natasha! Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Moja pesme iz prvog osnovne: moja mama Milena je kao ruža svilena volim je kao cvet u bašti i uvek će živeti u mojoj mašti i sunce je žute boje tamo se ljudi vole tamo živimo ti i ja i naša ljubav je beskrajna ...poseduju manje patetike od JDovih.... Jedini duse nas reci nam sta treba da znamo pripazi malo na gramatiku
Peti.Maj Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Pa dobro veliki kriticari sto vi ne napisete nesto... Mislim covjek se trudi i to treba postovati, a ne ismijavati.... Nego, pjesma ima zanimljivih momenata, mada ja ne volim religiozne motive, a koliko sam shvatio duh kojem se obracas je Bog...?
Милица Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Opet dosta pravopisnih i gramatickih gresaka, ali - nije lose, zaista nije... Po mom misljenju, bolje je od "Vere".
Alita Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Mislim covjek se trudi i to treba postovati, a ne ismijavati.... Eh... ova ekipa ovde ga ne voli iz "subjektivnih" razloga, pa ga zato tako tretiramo. Lik se registrovao 3-4 puta i prica sam sa sobom npr A da ti ne kazem da je toliko kreativan da se svi zovu Aleksandar ili Aleks
Guest dark_black_artist Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 (edited) Pa dobro veliki kriticari sto vi ne napisete nesto... Mislim covjek se trudi i to treba postovati, a ne ismijavati.... Nego, pjesma ima zanimljivih momenata, mada ja ne volim religiozne motive, a koliko sam shvatio duh kojem se obracas je Bog...? Pa jeste samo znaju da kritikuju... Hvala uzecu u obzir sve vase kritike i pohvale. Alita=Natasa Alita prestani da gutas slova Edited March 15, 2006 by dark_black_artist
Guest dark_black_artist Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Da to mi je ime, retardu : Vazi aj sad pali, nemoj da trujes ovu temu kao sto trujes KoRn
[MechanicalAnimaL] Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 (edited) Edited March 15, 2006 by [MechanicalAnimaL]
Helle Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 MolisH se Milici, o nebesa pa ti i jesi neki god-spodski frajer!
JD Seven Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 MolisH se Milici, o nebesa pa ti i jesi neki god-spodski frajer! Natalia evo nama teme
JD Seven Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Tek sad vide temu, JD u napad kakav napad? Sta ima novo...kako ljubav
Natasha! Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Ma teraj ljubav u kurac Nisam imala net, istekao mi onaj flet.... Sad uplati..... Nastavljamo
JD Seven Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Eh sto je ovo zanimljivo kad imas temu za spam Meni ce da iseku ovaj za koji dan, ako ne platim 600kinti... Ko je postovao one slike u KoRn-u... Picke moderatorske bacile VERU onoliki postovi eeeeee e necemo tako kolege
Natasha! Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 nadam se da nece i ovu temu da nam bace bezdusnici jedni....
Recommended Posts