SelfHandOfGod Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 mislis da sam stavio bez razloga tacan datum
Ω Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 natashina ljubav je dovoljno dobar razlog, nadam se
SelfHandOfGod Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 natashina ljubav je dovoljno dobar razlog, nadam se sta li je s njom, nema je
Zagrivuk Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Spam, jebo vas chat idite na pp Lestat-e, super sto ostavi ovu temu, taman za banovanje.
A_thouch_of_evil Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 vau, vau.... vaauuuuuu.... PA TI ZALJUBLJEN... VAAAAUUUUU, VAAAUUU...
Kelebrijana Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 procitavsi prvu stranu topica vise me je privukla cinjenica kako umete da ohrabrite nekoga, a ne sma pesma istina je da pesma nije nesto (ipak se trudilo) ali mnogo je bolje da kazete nekome na sta da skrene paznju (i sad ce moguce neko dodati na sve) a ne da pisc ubijete u pojam pazi treba ti mnogo vezbe ali uvek je bolje prvo spoznati teoriju pre nego sto se posvetis oraksi tako je i kod tebe, recnik ti je mali, mogao bi vise citati ako se vec zelis zanimati pisanjem (ovo ne znaci da treba da sprepricavas reci nekog drugog pisca) i jos nesto stalno se vrtis oko jednog istog ako se nesto moze reci u jednoj recenici onda to stavi u jednu a ne u tri
Ivan_Creed Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 procitavsi prvu stranu topica vise me je privukla cinjenica kako umete da ohrabrite nekoga, a ne sma pesma istina je da pesma nije nesto (ipak se trudilo) ali mnogo je bolje da kazete nekome na sta da skrene paznju (i sad ce moguce neko dodati na sve) a ne da pisc ubijete u pojam pazi treba ti mnogo vezbe ali uvek je bolje prvo spoznati teoriju pre nego sto se posvetis oraksi tako je i kod tebe, recnik ti je mali, mogao bi vise citati ako se vec zelis zanimati pisanjem (ovo ne znaci da treba da sprepricavas reci nekog drugog pisca) i jos nesto stalno se vrtis oko jednog istog ako se nesto moze reci u jednoj recenici onda to stavi u jednu a ne u tri To i ja kazem, kada sam ozbiljan, ali akcentujem na pravopis, BA! Ko ne slusa Satirikon i Menovar taj ne zna sta je mJetal!
Helle Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Al' ga ova tema postade popularna cHim ju Ivan cesce posIJecuje,a! Poz' braci klownu jedan a ostalima!
Ω Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Poz' braci klownu jedan a ostalima! pozdrav seki @keleraba slazem se. lik ima potencijala sto se patetike tice, ali treba da poradi na pravopisu i uopste na celoj sintaksi
Kelebrijana Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 ...patetike... zapravo on prica o onome sto se zbiva u trenutku cini mi se bez mnogo razmisljanja ali on pokusava neku intimnost da prenese na citaoca sto je nepotrebno jer neko ko super pise moze da napise veoma intiman sastav za njega a da neko ko ga cita to skonta na sasvim drukciji nacin, i da mu ne deluje uopste intiman btw naslov je krajnje nepoteban
SelfHandOfGod Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 ...patetike... zapravo on prica o onome sto se zbiva u trenutku cini mi se bez mnogo razmisljanja ali on pokusava neku intimnost da prenese na citaoca sto je nepotrebno jer neko ko super pise moze da napise veoma intiman sastav za njega a da neko ko ga cita to skonta na sasvim drukciji nacin, i da mu ne deluje uopste intiman btw naslov je krajnje nepoteban pisao sam to kroz 5min...
Kelebrijana Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 pisao sam to kroz 5min... vrlo moguce ali ja sam reka kakav je utisak ostavilo na mene
SelfHandOfGod Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 vrlo moguce ali ja sam reka kakav je utisak ostavilo na mene Pa valjda ja znam koliko sam je pisao.... Natalia sta nije u redu
Natasha! Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Natalia sta nije u redu Hehe, JD ti li si? Dugo nisam bila pa sam izgubila nit....
SelfHandOfGod Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Pa posalo sam ti pp/... da ja sam, Ivan me banovo zahvaljujuci tvojim ortacima a prvenstveno [4] Da pesmu sam piso' 5min
Natasha! Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Pa posalo sam ti pp/... da ja sam, Ivan me banovo zahvaljujuci tvojim ortacima a prvenstveno [4] [4] mi nije ortak uopšte, on je samo poznanik s Rokanja. PP? Pošalji opet, ne znam o čemu se radi. Dođem ovde posle dužeg vremena i vidim svašta....
Natasha! Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 ali treba da poradi na pravopisu i uopste na celoj sintaksi Ne, on treba da se pozabavi semantikom i pragmatikom za početak a kasnije i leksikologijom.
SelfHandOfGod Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Ne, on treba da se pozabavi semantikom i pragmatikom za početak a kasnije i leksikologijom. prevedi na srpski.... jbg
Natasha! Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 prevedi na srpski.... jbg hehe, upravo spremam ispit iz lingvistike pa moram da sitničarim elem: semantika - proučava plan sadržaja u jeziku a posebno značenje reči i rečenica. pragmatika - proučava upotrebu jezika posebno sa stanovišta komunicijskih namera govornika i dejstva koje oni postižu služeći se jezikom. leksikologija - proučava leksičke jedinice i leksički sastav jezika.
SelfHandOfGod Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 semantika - proučava plan sadržaja u jeziku a posebno značenje reči i rečenica. pragmatika - proučava upotrebu jezika posebno sa stanovišta komunicijskih namera govornika i dejstva koje oni postižu služeći se jezikom. leksikologija - proučava leksičke jedinice i leksički sastav jezika.
SelfHandOfGod Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Nešto ti nije jesno? ma sve mi je jasno.
Recommended Posts